Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM LÜTFEN BİR AKIL VERİN BANA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Orijinalden alıntı: Ch2_

EŞŞEKLİK TAMAMEN BENDE ARKADAŞLAR BENI DINLEDIKTEN SONRA SONUNA KADAR HAK VERECEKSINIZ BANA
    SAHIBINDEN.COM UZERINDEN IPHONE 4S 300 TL HAFIF ARIZALI ILANINDAKI URUNU ALMAK ICIN DIREK ILANDAKI NUMARAYI ARADIM BUNDAN 3-4 GUN ÖNCE

elemanlar konuştuk anlaştık ptt ile kargo olarak gönderecek paketi aldıktan sonra parasını ptt ye verecektim ( mallığım kontrollü ödeme olarak almayışım ) poşeti aldım parayı verdim , kutudan çıkan iphone 4 ve arızalı

arıyorum telefonları açmıyor farklı numaradan arıyorum yine açmıyor sizce ne yapmalıyım elimde sadece telefon numarası ve eğer doğru ise ismi var bana verilen kargo fişinde adres bilgisi boş..

YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

geçmiş olsun uğraşırsanız adama ulaşabilirsiniz belki. ucuz etin yahnisi yavan olur bunuda unutmamak lazım

Pazartesi bütün delilleri alip savcılığa gideceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Televizyondan iPhone 5s alıyorsun gelen kutudan oyuncağı çıkıyor. Sen yine şanslısın kardeşim.
  • Telefonu parca diye elden cikar. Gecmis olsun. Binlerce lirasini altinini tum birikimini kaptira var seni anliyorum kendini kotu hissediyorsun ama en azindan elinde telefon var. Salatalik oyuncak gelmedi. Sahibinden.com guvenli degil. Alacaksaniz yuzyuze gorusup bakin alin.

• Geçmiş olsun hocam umarım savcılıktan bir şey çıkar.
  • Arkadaşın telefonu çalindi bir şey olmadı ümidi kes
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkansnsy

Arkadaşın telefonu çalindi bir şey olmadı ümidi kes

dolandırıcı mafyasının başı gibi konuşmussun ,

ümidimi asla kesmem sonuna kadar zorluycam o seerfsizi bulucam
  • güzel yazmışsın ama arkadaşımın telefon galaxy grand 2 idi savcılığa verdik imail flan kitlendi ama bir aydan fazla oldu cevap yok o yuzden
  • quote:

güzel yazmışsın ama arkadaşımın telefon galaxy grand 2 idi savcılığa verdik imail flan kitlendi ama bir aydan fazla oldu cevap yok o yuzden

Allahtan ümit kesilmez bakalım el mi yaman bey mi yaman görücez
  • Ch2_ kullanıcısına yanıt
    inşallah telefonu bulursun
  • quote:

inşallah telefonu bulursun

inş.telefonu değil'de bana onu gönderen şerefsiz kansız köpeği bulurum....
  • Geçmiş olsun ..Yedek parçalarından az da olsa zararını çıkarabilirsin..Ne yaparsan yap birşey olmuyor..banada oldu ..suç duyurusu -yatırdığım iban -isim- çeliken atm noktası-hepsi ni biliyoruz ama dönen yok..ucundan dönmüşsün mebla daha da büyük olabilirdi..Tecrübe oluyor insana bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: EXERA

Geçmiş olsun ..Yedek parçalarından az da olsa zararını çıkarabilirsin..Ne yaparsan yap birşey olmuyor..banada oldu ..suç duyurusu -yatırdığım iban -isim- çeliken atm noktası-hepsi ni biliyoruz ama dönen yok..ucundan dönmüşsün mebla daha da büyük olabilirdi..Tecrübe oluyor insana bunlar..

adresini buldum gidip göstericem ona dolandırıcılık neymiş beklesin. yarın ordayım sonucu yazarım
  • Dostum senin Sahibinden.com üzerinden verilen ilana istinaden, kişinin kullanıcı adını verip dava açarsan İP'den her türlü bulurlar. Telefon da yeter sonuçta kayıt olurken telefonun verildiği ip adresi de bellidir. 300 lira için bunu yapan kişi işin çok da katakullisini bilmiyordur.

Dediğim gibi, olayı bilmiyorum ama haklıysan böyle bir şey yapabilirsin.
  • Aslında şunu düşünüyorum hafif arızadan bişey çıkmaz ama 4S değil 4 olduğundan kesin eminsen büyük ihtimal bişeyler çıkar ama dediğim gibi arıza olayına bişey olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • su iç dostum.girmeyin böyle işlere arkadaşlar üç kuruş ucuza alıcaz diye böyle heyecanlara gerek yok.
  • sonuç noldu acaba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

sonuç noldu acaba :D

bende merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.