Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM LÜTFEN BİR AKIL VERİN BANA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EŞŞEKLİK TAMAMEN BENDE ARKADAŞLAR BENI DINLEDIKTEN SONRA SONUNA KADAR HAK VERECEKSINIZ BANA
    SAHIBINDEN.COM UZERINDEN IPHONE 4S 300 TL HAFIF ARIZALI ILANINDAKI URUNU ALMAK ICIN DIREK ILANDAKI NUMARAYI ARADIM BUNDAN 3-4 GUN ÖNCE

elemanlar konuştuk anlaştık ptt ile kargo olarak gönderecek paketi aldıktan sonra parasını ptt ye verecektim ( mallığım kontrollü ödeme olarak almayışım ) poşeti aldım parayı verdim , kutudan çıkan iphone 4 ve arızalı

arıyorum telefonları açmıyor farklı numaradan arıyorum yine açmıyor sizce ne yapmalıyım elimde sadece telefon numarası ve eğer doğru ise ismi var bana verilen kargo fişinde adres bilgisi boş..

YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

• üzerine bir bardak soğuk su iç
    önce sonra tüketici hakem heyetine git belki bişeyler çıkar.
  • 300 liraysa birsey değil . Sen gene 1000 lira gibi bi para vermedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch2_

EŞŞEKLİK TAMAMEN BENDE ARKADAŞLAR BENI DINLEDIKTEN SONRA SONUNA KADAR HAK VERECEKSINIZ BANA
    SAHIBINDEN.COM UZERINDEN IPHONE 4S 300 TL HAFIF ARIZALI ILANINDAKI URUNU ALMAK ICIN DIREK ILANDAKI NUMARAYI ARADIM BUNDAN 3-4 GUN ÖNCE

elemanlar konuştuk anlaştık ptt ile kargo olarak gönderecek paketi aldıktan sonra parasını ptt ye verecektim ( mallığım kontrollü ödeme olarak almayışım ) poşeti aldım parayı verdim , kutudan çıkan iphone 4 ve arızalı

arıyorum telefonları açmıyor farklı numaradan arıyorum yine açmıyor sizce ne yapmalıyım elimde sadece telefon numarası ve eğer doğru ise ismi var bana verilen kargo fişinde adres bilgisi boş..

Satıcı ilanda zaten Arızalı olduğunu belirtmemiş mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

EŞŞEKLİK TAMAMEN BENDE ARKADAŞLAR BENI DINLEDIKTEN SONRA SONUNA KADAR HAK VERECEKSINIZ BANA

Satıcı ilanda zaten Arızalı olduğunu belirtmemiş mi?

4s kullanılabiliyor yazmış ufak sorunu var yazmış gelen telefon 4 ve açılmıyor

• sana yine bişey yollamışlar hiç göndermeyenler var. geçmiş olsun yapacak bişey yok. uygun fiyata tecrübe sahibi olmuşsun öyle düşün :) sahibinden.com üzerinden alışveriş yaparken get, elden ya da önce ürün sonra para şeklinde iş yap bence.
  • yituk kullanıcısına yanıt
    ne tüketici hakem heyeti kardeşim magazanmı almısda tüketici oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ch2_ kullanıcısına yanıt
    kardeş sen adamın sahibinden comdaki profilinin ekran resmini kopyala cıktı yap. telefon numaraları ile birlikte savcılığa git dolandırıcı diye suc duyurusu yap. savcı iyi biriyse polis gönderip evinden alır onu. kimse sikayet etmesse gider telefoncudan bozuk telefonları alır senin gibi onlarca kişiyi daha dolandırır. en azından adamın siciline işlesinki ne mal olduğunu cevresi bilsin. dilekcnde internet üzerinden bozuk telefonları yalan beyanlarala satıp insanları dolandırıyor dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 28 Kasım 2014; 21:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukba_1

kardeş sen adamın sahibinden comdaki profilinin ekran resmini kopyala cıktı yap. telefon numaraları ile birlikte savcılığa git dolandırıcı diye suc duyurusu yap. savcı iyi biriyse polis gönderip evinden alır onu. kimse sikayet etmesse gider telefoncudan bozuk telefonları alır senin gibi onlarca kişiyi daha dolandırır. en azından adamın siciline işlesinki ne mal olduğunu cevresi bilsin. dilekcnde internet üzerinden bozuk telefonları yalan beyanlarala satıp insanları dolandırıyor dersin

sahıbındendekı ılan'ı hemen kaldırmıs elımde sadece ptt'den aldıgım kagıt ve telefon numarası var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmmre

sana yine bişey yollamışlar hiç göndermeyenler var. geçmiş olsun yapacak bişey yok. uygun fiyata tecrübe sahibi olmuşsun öyle düşün :) sahibinden.com üzerinden alışveriş yaparken get, elden ya da önce ürün sonra para şeklinde iş yap bence.

gardaş ben bu işin peşini bırakmam o şerefsizi bulucam para icin değil bir tane sağlam geçirmezsem eğer gozum acık giderim bu ne namussuzluktur ben giden 300 tl ye değil yapılan kalleşliğe yanarım , bugun bana yarın bi baskasına biri dur demezse boyle serefsızler butun ıyı nıyetlı saf ınsanları dolandırırlar.
  • Ch2_ kullanıcısına yanıt
    pttden aldığın kâğıt adamın ismi telefon numarası alışveriş tarih bilgileri cihaz hakkında bi kac bilgi ve yukarda yazdığın gibi ilandan anlattıkları ile gönderdiği cihazın farklı olduğunu yalan ilanlarla ağır arızalı telefonları hafif arıza diye satarak dolandırıcılık yaptığını yazıp bu yolla benide dolandırdı deyip internet üzerinden arızalı seyler satıp insanları dolandırdığını dolandırıcılık yaptığını kendisinden şikâyetçi olduğu gereğinin yapılmasını arz ederim vs deyip bi dilekçe yaz. ver ilçendeki cumhurşyet savcısına adamın tel numarasından iki dakkada adresini alıp polis gönderir karakolda sorgulatır. mağazadan almadığın için tüketici derneklerine vs basburamassın. olay zaten direk dolandırıcılga giriyor
  • quote:

pttden aldığın kâğıt adamın ismi telefon numarası alışveriş tarih bilgileri cihaz hakkında bi kac bilgi ve yukarda yazdığın gibi ilandan anlattıkları ile gönderdiği cihazın farklı olduğunu yalan ilanlarla ağır arızalı telefonları hafif arıza diye satarak dolandırıcılık yaptığını yazıp bu yolla benide dolandırdı deyip internet üzerinden arızalı seyler satıp insanları dolandırdığını dolandırıcılık yaptığını kendisinden şikâyetçi olduğu gereğinin yapılmasını arz ederim vs deyip bi dilekçe yaz. ver ilçendeki cumhurşyet savcısına adamın tel numarasından iki dakkada adresini alıp polis gönderir karakolda sorgulatır. mağazadan almadığın için tüketici derneklerine vs basburamassın. olay zaten direk dolandırıcılga giriyor

saol kardeşim öyle yapıcam

• Yazisma yada smslerde arizali oldugunu sana yazdigini ispatlarsa hicbirsey iddia edemezsin hukuk subjektif terimlerle ilgilenmez hafifi cok az biraz arizali vs gibi terimler fark yaratmaz size arizali diye belirtmisse yeterki zaten ilan baskigi oyoe iken siz irtibata gecmis iseniz adam her turlu hakli cikar soyleyeyim size

• stevejones kullanıcısına yanıt
    kardeş burda amaç dava açmak değil ders vermek. savcı önüne giderse bir daha böyle seylere kalkışmaz. şikâyetçi olmak para ile değil sonucda
  • quote:

kardeş burda amaç dava açmak değil ders vermek. savcı önüne giderse bir daha böyle seylere kalkışmaz. şikâyetçi olmak para ile değil sonucda

Ben parani geri alma.acisindan yazdim,yoksa burnunu surtmek veya tirstirmak ders vermek acisindan olabilirsin sikayetci ama takipsizli cikar, yani sikayetci olurken neyi talep edeceksin,

kardeş kamu davası diye bi olay var. eger savcı adamda suc unsuru bulursa arkadaş dava açmasa da savcı dava acar. bu işe parayı geri almak için girilmez. cunku davayı kayberdese mahkeme masraflarını karşılamak zorunda bi 400 tl de öyle çıkar. o sadece şikâyetçi olacak.
    davayı da senin dedign gibi yalan beyan net olursa acar. mesela adam calısır tertemiz der arızalı mal satar. onun sahibinden comdaki ilanını kopyalar cıktı yaparsın tel nosunu verirsin. o davayı otomatikman kazanırsın. ama dediğin gibi burda arızalı demiş ordan sıyırabilir.
  • tekıl sahıslar arasındakı anlasmalı(kı olay burda cozuluyor aslında)tıcaret alısverısıne kamu davası acılamaz.Kamusal alan,toplum.ve toplulugun demırbasları ve anaysaal haklar vb kamusal davada dogru alanda bulunur,mısal bu davayı kazanır ve hala karsı tarafın bu sekılde ayıplı/hılelı/kandırmalı vb mal sattıgını ıspatlarsa zaten o zaman kamu davası acılır zaten esas o zaman yusuf yusuf olur.Ben bıldıgım kadarıyla anlatmaya calıstım,ama kanıt,belge,ıfade gıbı onemlı degısken etkenler var buda apayrı bır kısmı işin.
    kardeş bu ticaret alışverişi değil. arkadaş mağazan almamış bir kişiden almış. yani ortada bir ticari alışveriş yok. ayrıca ticari olması için vergi kdv vs de olmalı. bu olay şifahi satış ile dolandırıcılık.
  • quote:

geçmiş olsun uğraşırsanız adama ulaşabilirsiniz belki. ucuz etin yahnisi yavan olur bunuda unutmamak lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.