Şimdi Ara

Dolandırıldım (Yardım Edin Beyler !) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
5.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onlarca dolandırıldım konusunun olduğu bi forumda 1469 tane mesajın olmasına rağmen neredeyse bütün dolandırılma konuları seninkinin benzeri olmasına rağmen dolandırılman gerçekten seni dolandıran ne kadar suçluysa dolandırılan olarak sendede suç var lafı dolandırmadan söylüyorum ki o dolandırıcı o 55 lirayı hesabında gördüğünde seni dolandırma fikri aklına gelmiştir (la parayı yatırdı daha kitabı niye gönderiyimki ben buna dolandırıyım gitsin) dediğini duyar gibiyim
  • Burda bazıları 55 TL için burun felan yapmış galiba bu kardeşler çok zengin galiba varsa çok paranız bana 100 tl atsanıza , git dede savcılığa yada tel at bize arayalım edelim olurmu yazık günah ya , kim bilir sende ailenden zor aldın o parayı harçlığı, 55 TL Büyük para orta halli bir insana büyük para dede, hakkını savun
  • quote:

Orijinalden alıntı: decard_cain

ceza olayı hiç belli olmaz...

baklava çalan bebe 30 sene veren devlet...

bi bakarsın... adamın bi tarafından kan alır...

bir de ülkedeki adelet sistemi öyle değişik ki...;

aynı suça farklı cezalar verilebiliyır nedense...

polisin sallamayacağı yönünde benimde düşüncelerim

düşünsenize ülke ne hale gelmiş.... dolandırıcı ceza almaktan korkmayacak...

mağdur adam neredeyse şikayet edemeyecek............

"mağdur adam neredeyse şikayet edemeyecek" bu cümleyi birebir kendim yaşadım.
  • Basima oyle bisey gelse adami meeletirim valla. Polisin sizi dinleyip dinlememesi ordaki polislerden bi yakinligin olup olmamasiyla alakali. İsin icine girmek isterim ama karsi taraf icin iyi olmaz. Halledemezsen bana pm at aksama adami buldururum sana gider parani alirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numarayı alabilirmiyim
  • kardesim gecmis olsun, dikkat etmek gerek boyle seylere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher1616

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

55 lira için.

sen ne gereksiz bir kişilikmişsin arkadaş.

Adam 55 lira için bile adam dolandırıyorlar demek istemiş.
  • Yorumları okudumda 55 lira için falan diyen ergenler var ana baba parası yiyenler siz nasıl kazanıldığını biliyormusunuz lan siz ancak karı kızla cafelerde ezin paraları. Ondan sonrada liseli diyince sinirleniyorsunuz adam olun azıcık adam.Git hakkını ara kardeşim dolandırıcılığın küçüğü büyüğü olmaz.
  • Adamın yaptığı nitelikli dolandırıcılık oluyor savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksınız polis'e gitseniz bile sizi savcılığa gönderecektir zaten hakkınızı arayın miktar az çok önemli değil bir dilekçe vereceksiniz para falanda almıyorlar sizden bunu yapın ki böyle dolandırıcılar temizlensin
  • o zaman dh forum yöneticilerine buradan rica edelim..

nasıl üyelik doğrulama için cep tel veriyorsak..

tc kimlik numarasıda istensin...

...................................

2.el bölümünü mü kapatsak ne yapsak...

sonuçta bu işin çözümü yok gibi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Forumdan "JeanKill4h" (http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=766678) adlı kişiden kitap satın alıcaktım .
    Forumdan daha önce çok alışveriş yaptım , herkese güvenirim o yüzden parayı hesabına yatırdım .
    Adama o günden beri ulaşamıyorum .

Önce mesaj attım , aradım açılmadı . Sonra forumdan banlandı adam(neden bilmiyorum) .
    Whatsapp'tan mesaj attım , mesajlarım gitmemeye başladı (engelledi büyük ihtimalle)
    Arayınca otomatik meşgule atıyo (demekki ordan da engelledi)

Elimde adamın tel. numarası var , burdan foruma dağıtsam hepimiz arasak mesaj atsak çıldırtsak .
    55 Tl para verdim , o parayı alamasam da sorun değil ama başkaları kazıklanmasın .

Fikirilerinizi bekliyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_61042619/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61042619

• quote:

Orijinalden alıntı: tiyansan1925

SEFA GÜNAY "dolandırıcıdır". İstanbul Karagümrük' te yaşıyor. 1200tl dolandırdı beni. benim canım yandı sizinde yanmasın aman dikkat tüm bilgileri paylaşıyorum sizlerle. Savcılıkta şu an 2 suçtan dosya açtım bu şrefsize. bu kişi tarafından mağdur olanlar bende tüm kimlik bilgileri vs. mevcut bilgilerini almak için bana özelden mesaj atıp ulaşabilirler..

Kullandığı facebook adresi:
    http://www.facebook.com/sefa.sefaa.52

sahibinden.com daki üyelik adı : AlparslanEksioglu
    cep telefon numarası : 0 539 428 16 97
    üçüncü numarası: 0 532 100 03 97
    ikinci numarası : 0 537 279 75 83
    Banka Hesap numaraları :
    Ziraat Bankası - 4446 7606 3959 7668 (Erdal Günay) adına kayıtlı hesap
    FinansBank - 5311 5701 7200 5770 (Erdal Günay) adına kayıtlı

bu bilgilerle eş değer dolandırılan varsa bana ulaşsın. telefon numaralarını kontrol edin birbiri ile aynı ise bu şrefsizin tüm bilgileri bende var gönderebilirim isteyene...

Ordu luymus herhalde adimizi kötüye çıkaracak
    Adresinin biliyorsanız verin adresini alayım ifadesini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 55 tl icin neler yapiyorlar kardes yine ucuz yirtmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sefa Günay Dolandırıcısı...... herşey buraya kadarmış ters kelepçe olma vaktin geldi.........
    Arkadaşlar bu şahıs tarafından dolandırılan vs. herhangi bir kayıba uğrayan kişiler mahkeme tarihimde gelip şahitlik yapmaları gerekiyor. İsteyenler bana 0533 523 3300 numaralı telefonumdan ulaşsınlar. birlik olalım ve bu şrefsiz artık cezasını çeksin....

• O değilde yorumlara bak ya. 55 TL için dolandırıcılık yapmış :S diyen tipler doluşmuş. Dolandırmanın 5 TL'si 5555 TL'si mi olur? Madem bir para alıyorsun karşılığını vermek zorundasın..
  • Özelden Tlf Numarasını At.
  • SEFA GÜNAY DOLANDIRICISI hakkındaki 2. mahkemem 28.02.2013 saat: 09.45 te İzmir Karşıyaka 4.Sulh Ceza Mahkemesindedir. bilginize,
    bu hırsız dolandırıcı şrefsiz Sefa günay hakkında 1den fazla aranma var ve elbet bulunması yakalanması an meselesi. tanıyan yerini bilen varsa
    bana 0533 523 33 00 numaralı telefonumdan ulaşsınlar lütfen. ayrıca bu kişi tarafından dolandırılan başka kişiler de bana ulaşsınlar mahkemede şahitlik yapmaları bu şrefsizin suçunu katlıcaktır. ne kadar fazla yatarsa içerde o kadar iyi bizlerin canını yaktı en azından başkasının canını yakamasın ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.