Şimdi Ara

DOLANDIRILMADAN ÖNCE OKUYUN LÜTFEN !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
15
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllardır kullanılmayan eski hesapları bir şekilde patlatıp dolandırmaya devam etmeye çalışıyor bilginiz olsun arkadaşlar. Kullanıcı adı FEARTR

DOLANDIRILMADAN ÖNCE OKUYUN LÜTFEN !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiAygun -- 22 Ocak 2025; 17:13:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• r3ally adlı hesaba dikkat edin arkadaşlar, aynı kişi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiAygun -- 23 Ocak 2025; 14:33:5 >
  • ZekiAygun kullanıcısına yanıt
    Kimle aynı kişi? Neden bahsediyorsun? Çamur at izi kalsın var mı böyle bir şey ya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Var var konuşma tarzı ve taktik aynı, arkadaşla alışveriş yapmayın çocuk yok karşında

• ZekiAygun kullanıcısına yanıt

Kimlerle uğraşıyoruz Allah aşkına. Benimle alışveriş yapmış arkadaşlar bu konuya yazarlarsa sevinirim. Lütfen şu çamurcu arkadaşa itibar etmeyin. İlk defa böyle biriyle karşılaştım. Kendisini Sherlock mu zannediyor ne düşünüyor anlamadım ki.

• @ZekiAygun dostum ben seni zaten engellemişim , daha dün üyelik açmışsın kimbilir ne sebepten dolayı yeni hesapsın . Buraya gelip de insanlara çamur atamazsın , raporu yedin . Umarım yetkililer raporu değerlendirdiğinde gereği yapılır .

@r3ally nickli üye kesinlikle dolandırıcı değildir . Neredeyse 3 senedir kendisini tanıyorum , defalarca alışverişim oldu . Hiçbir şekilde olumsuz bir sohbetimiz dahi olmadı . Kendisinin hiçbir şekilde bu tarz şeyler yapmayacağını tanıyan arkadaşlar bilirler .

• İstediğin raporu istediğine ver umrumda değilsin, yeni hesap açtım çünkü eski hesabımdan dm atamıyorum yıllardır forumdayım. Oyun alış-verişi yapıyorum bu hesabım da 1-2 aylık ve referanslarıma bakabilirsin ya da oyun sattığım konulara bakabilirsin. Kendi işine bak başkasını koruma işlerine girişme derim.
    Hepsi aynı taktikle dolandırıcılık yapıyor, 2010lardan açılma hesapları ele geçirip milleti dolandırmayla çalışıyorlar.
    Bunun gibi 15 yıllık ve uzun süredir aktif olmayan hesaplara dikkat edin arkadaşlar…

• DOLANDIRILMADAN ÖNCE OKUYUN LÜTFEN !!!
    Nasıl şikayet edecez bu dolandırıcıyı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski hesapları nasıl ele geçiriyorlar burda bir sıkıntı var. Eski üye diye güvenimiz oluyordu şimdi iki defa düşünmemiz gerekiyor acaba hesap çalıntı mı diye.

• bushido8 kullanıcısına yanıt
    10-12 yıllık olup da 4-5 yıldır hiç aktif olmamış, mesaj atmamış hesaplarla alışveriş yapmayalım mecbur

• Arkadaşlar yeni adı Barxxx bugün benide dolandırmaya çalıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.