Şimdi Ara

DOLANDIRILMADAN ÖNCE OKUYUN LÜTFEN !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
15
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 DOLANDIRILMADAN ÖNCE OKUYUN LÜTFEN !!!
    Herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 yıldır forumu aktif olarak kullaniyorum hep uyarılara denk gelmistim " Dolandiricilara dikkat edin, dolandirilmayin." diye, dolandiricinin numarasini paylasmis olmalarina rağmen daha once hiç okumadigim icin maalesef dolandirildim. Fark ettim ki adam ayni veya benzer tel no. su ile farkli farkli kisilerden kiraladigi ibanlar ile insanlari dolandiriyor.

Telefon no su : +90 554 536 19 18

Kiraladigi ibanlardan bazıları ise :

Kazım Uygun/Can Aras/Berkant öztekin/ Altay Düzyatan/ GÖKHAN BİLSEL /Osman Güneş/Olcaytug Aytekin/Orhan Gulsever/ Hasan Alp ( sanırım en meşhuru gökhan bilsel ama ben Can Aras ibaniyla dolandirildim. Ibanini da paylasayim
    TR610011100000000147327084-Can Aras/)

Wp de genelde sureli msj kullaniyor. Lufen oyun alip satmadan once bunlardan biri mi diye bakın.
    Ayrıca iban kiralamak suçtur. Bu sahış hep kiralik ibanlar kullanip insanlari dolandirmakta siz eger şikayetci olursaniz iban kiralatan kişi sizin zararinizi karsilamak zorunda kalacak ya da cezasi artirilacak. Ayrica iban kirallattigi şu şerefsizin ise teşhisi kolaylaşacaktir. Çünkü mutlaka iban kiralatanlarin ortak bir paydasi bulunacaktir. Er ya da gec bu serefsiz bulunup cezasini cekecektir. Benim başima gelen buna benzer bir olayda iban kiralatan kisi benim zararimi 1 yil sonra karsiladi. Ve şikayetci olup olmama durumama gore de cezasinin artirilacagi belirtildi. O yuzden 300-500 tl demeyin şu şerefsizin yakalanmasi icin şikayetçi olun.
    Yapmaniz gereket emniyete (siber suclar) gidip konusmalarin fotograflarini ve iban ile tel. bilgilerini vermek. Lütfen ama lütfen mutlaka şikayetçi olun ve zarariniz karşilansa dahi şikayetinizi geri çekmeyin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• konuda yazdığım silinmiş,buraya ekleyeyim.

bu sorun ps4ten beri var. yönetim sorunu bizi tehdit etmekle, kapatırım forumu ha, demekle çözmüştü bir iki sefer. bunun yerine referans meselesine dikkat etsek,telefon numarası almadan alışveriş yapmasak ve ödemelerle görüşmeyi yalnıZca WhatsApp üzerinden sürdürsek sorunu bir nebze azaltır. chargeback geri ödeme meselesini sürekli gündemde tutmalı, yani banka üzerinden yapılan alışverde dolandırıcılara karşı parayı geri alabileceğimizi herkes bilse. bir de önemli kısmı, ibandan para atarken misal, DETROIT PS5 SEC HAK BEDELİ diye eklersek kimsenin maçası yemez bir süreden sonra. aslında avukatlar bundan para kazanıyor. kardeşlikteki avukatlardan biri konuyu devralsa, tüm karı kazancı kendi alacağı şekilde anlaşsak dolandırıcılar tamamen biter. yönetime girmek doğru değil. bunu yazmam ne kada doğru bilmiyorumama WhatsApp önemli canlar. tüm internet panelci dolu telefon numarasından babasına ulaşıp senin oğlan hırsız olmuş hayırlı olsuna gelelim konum at dersek bu, dolandırıcılara karşı etkili bir yöntem olur. dayakla medeniyetin gelmediği toplum görülmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palamut987 -- 7 Aralık 2024; 19:53:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öne çıkaralım bu tarz konuları

• Olcaytuğ Aytekin adlı iban sahibi de dolandiricidir.Dikkat edin.

• Benimde bu aşağılık yaratık dolandırdı birde hesap falan nasıl eski olabiliyor ben bunu anlamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen bir tanıdıkla konuştum , başkasının hesabına havale alan dolandırıcılar o hesap sahibi kimse havaleyi alan oda o işin içinde sayılıyor. Yok bilmiyorum arkadaş istedi kahveden tanımıyorum vs yalanlarına mahkemeler kanmıyor. O yüzden savcılığa gerekli müracaatları yapın derim .

V

• Yeni iban yeni isim yeni tel aman dikkat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen adminler bu konuyu psn hesap satış ana konusuna ekleyin ve ayrıca satis konusunda kimler ilan koyuyorsa koyarken konunun ilk mesajini dolandircilada karşı okumak gerektigi yazılsın bu bir zorunluluk olsun..

• Orhan Gülsever

bu ismi de ben vereyim. Genelde ödeme gelmedi dekontu atabilir misiniz diye oyalıyor.

• Dikkat yeni dolandirici...

• İsim değişikliği yapmış dikkat

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Usta paratoner gibisin hepsini çekiyon sen de :)

• mericx nickli yüzbaşı olan üye aylardir milleti dolandıran üye nosu 0554 536 19 18 Hasan alp isimli TR450011100000000149457880 iban nosu budur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bioloq kullanıcısına yanıt
    mericx nickli yüzbaşı olan üye aylardir milleti dolandıran üye nosu 0554 536 19 18 Hasan alp ismi savciya gidip suc duyurusunda bulunucap benim gibi dolandırılan varsa lütfen şikayet etsin.

• mericx nick'li Hasan Alp benden last of us 2 remastred adlı oyun için 500 TL alıp açılmayan oyun hesabı bilgisi attı.
    Lütfen bu arkadaşa dikkat edin.

Özellikle sözüm ADMİN'lere bu oluşumun kurulma amacını madem kardeşlik üzerine kuran sizsiniz, burda düzeni sağlama görevi de size ait. Bakın kaç kişi yazmış mericx i. Farklı isimlerde aynı telefon numarası ile irtibat kurmuş. Artık birşeyler yapın. Eğer bize itimat etmiyorsanız kendiniz yem atın göreceksiniz. Söz konusu kişi hakkında pazartesi savcılığa siber daireye suç duyurusunda bulunacam. Adamın tel nosu xxx 536 19 86 ile bitiyor. DİKKAT EDİN!!!!

IBAN no TRXXXXXXXXXXXXXXXXXX15553 şeklinde.

• Hasan Alp adina bende 2000 lira göndermiş olup dolandirildim. forumda ki srkn kullanıcı adıyla kandırıldım. Hesap eski bir hesap olduğu için güvenmiş olduk. Ama peşini bırakmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olumsuzturk -- 5 Ocak 2025; 1:19:31 >
  • Forumdan eski kullanıcı hesapları bulup çalıyorlar muhtemelen. Beni srkn kullanıcı adıyla kandirdilar. 21 yıllık üye gözüküyor son mesajlarına felan da bakınca tereddüt etmeden 2000 lirayı gönderdim. Hasan alp adına. Ama pazartesi günü forumda çalmış olduğu hesap kiraladığı İban sahibi Hasan Alp telegramda kullandığı kullanıcı adı vs hepsini derleyip toplayıp şikayetçi olacağım bu arkadaşlardan. Görüşeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olumsuzturk -- 5 Ocak 2025; 2:14:32 >
  • Olumsuzturk kullanıcısına yanıt

Ver savcılığa uğraşsın hocam, küçük meblağ deme sakın.

• mmert02 kullanıcısına yanıt
    Suç duyurusunda bulundum. Hesaplaşacağız sizinle

• Konu günceldir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.