Şimdi Ara

Dolandırılmaktan korkuyorum lütfen yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaştan köy hesabı alacağım ama kendisi de alışverişin nasıl yapılacağını fazla bilmiyor. Arkadaş önce köyün hesabını verecek bende sonra eft yapacağım kendisine.

Şimdi benim telefonumda 21 seviye köy var google hesabıma bağlı. İlk önce telefonda o eski hesabımı kaldırıp yeni bir google hesabı alacağım. örneğin ceo123@gmail diye.

Eski cihaz yeni cihaz ile hesap aktarımı ile arkadaşın köyünü benim telefona aktaracağız. Hesap aktarımı yaptığımız zaman artık benim ceo123@gmail google + hesabıma mı aktarılmış olacak?

Arkadaş daha sonra kendi google + hesabıyla giriş yaparak köyümü geri alabilir mi?

Salı gününe kadar sürem var lütfen destek

• Guveni saglaman lazim tum bilgileri degissen bile koyden cikmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka köy hesabı varmış onu kullanacakmış. Yani artık benim google artı hesabımda yedeklenecek oyun dimi. Cihaz değiştirdiğim zaman kullanabileceğim.
  • Oyun içinden cihazı bağla diyerek yaparsanız eski cihazdan hala giriş yapılabilir. Arkadaşın G+ hesabının sizin elinize geçmiş olması gerekiyor tamamiyle.
  • Bak dikkat et gmaili de alman gerek yoksa girip sifreyi degistirdigi an biter iş

• Aynen gmail hesabini alman lazim. Ben guvenmiyorum boyle seylere. Ayriyeten bu oyunda gelismekte zevkli

• kendi 21 levellik hesabını kullanmak istemiyorsan yeni bir gmail hesabına gerek yok. telefonunun uygulamalar bölümüne girip Clash Of Clansı seçip verileri temizle demen yeterli. ama ileride 21 levellik hesabıda kullanacam diyorsan telefonunun hesap ekle menüsünden yeni bir gmail hesabı ekliyorsun, oyunu google playden kaldırıp tekrar yüklüyorsun. sonrasında oyun ilk açıldığında sana soruyor hangi gmail hesabı ile oyunu açayım diye. sen yeni açtığın hesabı seçiyorsun. bu durumda köyünü açmaya çalıştığın zaman her seferinde yeni hesap karşına gelir. eski hesabını oynamak için oyunu kaldırıp tekrar yüklemen gerekmekte.

satın alacağın kişinin cihazında oyunu açıp cihaz bağla deyip kendi cihazında bağlandıktan sonra (kendi cihazında yeni açtığın hesap / yani sıfır bir köy karşında iken) sende cihaz bağla seçenegini kullanarak köyü bağlıyorsun. iş bitti mi diyeceksin hayır bitmedi. eğer satın aldığın kişinin hesabına tekrar girmemesini istiyorsan ilk başta söylediğimi(telefonunun uygulamalar bölümüne girip Clash Of Clansı seçip verileri temizle) yapman gerekmekte. bu dakikadan sonra oyun hesabı tamamen sana ait olmaktadır.

edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüstenkönig -- 3 Temmuz 2014; 23:01:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.