Şimdi Ara

Futbol Fanatikliliğinden nasıl kurtulabilirim acil yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yardım edin holiganlık derecesinde Galatasaraylıyım bırakamıyorum her yenildiğinde yüreğime taş oturuyor sanki bugünde yenildi mesela kalbim sıkıştı biraz tüm moralim bozuldu

lisede çok kavga ettim takımdaşlık yüzünden bırakamıyorum şu takımı

Nasıl kurtulabilirim bundan çaresi yok mu her seferinde bırakacam diyorum sonra yine geliyor aklıma olmuyor beyler olmuyor bunun stresinden kurtulmak istiyorum yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçime işlemiş

• bak mesela ben biraz sevincliyim yenildi diye.birileri de sevinmesi lazim boyle dusun.yani gereksiz aslinda.ne olacak yani her sene takimlarin formu degisiyor zaten

• İlkokul aşkı bitiyor ortaokul aşkı bitiyor lise aşkı üniversite aşkı bitiyor ama gs aşkım bir nebze azalmıyor be...

• Yaş 24 ortaokul ve lisede bende aşırı derece fanatik Fenerbahçeliydim. Üniversiteye geçince azalmıştı ama yine devam ediyordu. Şu an hiç umrumda değil maçları bile izlemiyorum.
    Hayatta yaşadığın sıkıntılar, dertler çözülmeyecek boyutlara çıkınca seni zevklerinden soğutuyor. Muhtemelen şu ana kadar iyi bir hayatın oldu.
    Şu an mesela ben eskiden keyif aldığım hiçbir şeyden keyif almıyorum. Hiçbir şeyden almıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ölsen hiçbirinin haberi olmıyacak biliyon demi?Senin hiç söz hakkın yok.Takımın ismini değiştirseler amblemini değiştirseler futbolcular zaten değişiyor eee takım tutmanın bir tane mantıklı açıklaması yok.

• Sen ölsen hiçbirinin haberi olmıyacak biliyon demi?Senin hiç söz hakkın yok.Takımın ismini değiştirseler amblemini değiştirseler futbolcular zaten değişiyor eee takım tutmanın bir tane mantıklı açıklaması yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.