|
Dolaptaki çürümüş et kokusu ! (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reclamation
Evden uzun bir süre için ayrılmak gerekince eve bağlı elektrik, su gibi bağlantılar kesilir. Dolap temizlenir veya akraba komşu arkadaş gibi yakınlara dolapta soğuk tutulması gereken önemli malzemeler verilir.
Bunları bilmen gerekiyor.
Ya öyle yapıyoduk ama ne olacak dedik olacağı oldu artık dediğin gibi yaparız -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 14 Şubat 2014; 23:26:12 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Hocam sirkeli su ve sodayı karıştırıyorsun siliyorsun. Olmassa kahve içip telvesini döküyorsun. onunla her yerini siliyorsun.Oda olmassa kaldırıp buz dolabını atıyorsun.Hazır o kokuda varken aç bi The Walking Dead izle diziyle bütünleşirsin -
Dolabı çalıştır soğuk kokuyu çekecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dolabı boşlat çalıştır. -
quote:
Orijinalden alıntı: tumusha
Hocam sirkeli su ve sodayı karıştırıyorsun siliyorsun. Olmassa kahve içip telvesini döküyorsun. onunla her yerini siliyorsun.Oda olmassa kaldırıp buz dolabını atıyorsun.Hazır o kokuda varken aç bi The Walking Dead izle diziyle bütünleşirsin
Ya sana yemin ediyorum o diziyi izlerken aylakların kokusunu tahmin edemiyodum ne varki ya falan diyodum şuan öyle bir piskolojideyim ki diziyi izleyip aylak görürsem o koku burnuma glecek kusacam eminim yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: kıpçak+kk
quote:
Hocam sirkeli su ve sodayı karıştırıyorsun siliyorsun. Olmassa kahve içip telvesini döküyorsun. onunla her yerini siliyorsun.Oda olmassa kaldırıp buz dolabını atıyorsun.Hazır o kokuda varken aç bi The Walking Dead izle diziyle bütünleşirsin
Ya sana yemin ediyorum o diziyi izlerken aylakların kokusunu tahmin edemiyodum ne varki ya falan diyodum şuan öyle bir piskolojideyim ki diziyi izleyip aylak görürsem o koku burnuma glecek kusacam eminim yani
Geçen gece 4 bölüm birden izledim.Sabah dükkanda odun bitmiş kesmek için boduma indim baltayı alıp. Bodrumda köpekler yuva yapmış. Rutubet kokusu filan orada nefes almak ne mümkün. Aşşağıya indim ses yok. Arkamdan köpek bi indi baltayı kafasına geçiriyordum. Senin durumda benimkine benzer dikkat et diziye fazla kaptırma kendini kaptırıp
-
quote:
quote:
quote:
Geçen gece 4 bölüm birden izledim.Sabah dükkanda odun bitmiş kesmek için boduma indim baltayı alıp. Bodrumda köpekler yuva yapmış. Rutubet kokusu filan orada nefes almak ne mümkün. Aşşağıya indim ses yok. Arkamdan köpek bi indi baltayı kafasına geçiriyordum. Senin durumda benimkine benzer dikkat et diziye fazla kaptırma kendini kaptırıp
Bir Maggie değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT
quote:
quote:
quote:
Bir Maggie değil
Asıl bir Daryl hiç değil. Heleki onun yeleği hiç hiç değil
-
Taze et koy .
Civiyi civiyi soker.
quote:
Orijinalden alıntı: KlavyeyeKafaAttım
Taze et koy .
Civiyi civiyi soker.
taze eti bile o koku bayatlatır emin ol -
aynısı benim hatam yüzünden yazlıktaki evimizde oldu. Buzluğu sağlam çamaşır suyuyla sildik ve içinde sürekli bir limon bıraktı, belli oranda geçti ve şuan hala hafif bir koku var, olay olalı 1 sene oldu :D -
Bir parça mangal kömürü koy kokuyu alıyor diye hatrlıyorum -
Merhaba;
Videoda detaylı Buzdolabı temizliği hizmeti ifade edilmiş.
Hizmet veren kurum sayfası https://www.tekdez.com/buzdolabi-temizligi.html
-
Tıpatıp aynısı başımıa geldi Ağzımıza burnumuza peçe meçe ne bulduysak sarıp buzlukta ki bozulmuş suyu akmış buzları bir bıçakla yardımıyla kökünden kazıyıp kalıp şeklinde alarak kurtulduk. Sonra da çamaşır suyuyla buzlupun her yerini sildik ve dolabın kapağını 1-2 gün açık bıraktık geçti.
Aynısını yaşadık tatil öncesi prizi söktüm ve döndüğümde derin dondurucu leş gibiydi. O kokudan sonra birkaç gün doğru düzgün yemek yiyememiştim denemediğimiz şey kalmadı koku gitmiyor.
Muhtemelen iç taraflara sızdığı için ordan koku yapıyor. Ben dolabı mecburen değiştirdim. %100 geçmiyor o koku maalesef.
-
mangal kömürü, kahve, süt, sirkeli su koy kapat çeksinler kokuyu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X