Şimdi Ara

Dolar 2.40 Euro 3.00 olma yolunda. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kriz olursa 2. el piyasası çakılır. birde bu açıdan bakalım.
  • changa C kullanıcısına yanıt
    Zam gelecek kaçış yok hepsi bahane arıyor.

Ancak bu vw ne yaptı size?

Ya 508 baktım göz ucuyla 1.5 süre verdiler en yakın. Biz 1 hafta bekleyip dizel otomatik passat aldık. Hadi bakalım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jonywayt J kullanıcısına yanıt
    Hayırdır çok mu sorun yaşadınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Ya 508 baktım göz ucuyla 1.5 süre verdiler en yakın. Biz 1 hafta bekleyip dizel otomatik passat aldık. Hadi bakalım ?

Vw örneği sıra konusunda klişe olduğu için verilmiştir, yoksa herhangi bir markayı övme ya da yerme amacı gütmedim hiçbir zaman. Önemli olan noktayı kaçırıp ufak detaylara takılmada ülkece üzerimize yok. Bu lafım da sana özel değil hocam genel genel.

• quote:

Orijinalden alıntı: changa

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Vw örneği sıra konusunda klişe olduğu için verilmiştir, yoksa herhangi bir markayı övme ya da yerme amacı gütmedim hiçbir zaman. Önemli olan noktayı kaçırıp ufak detaylara takılmada ülkece üzerimize yok. Bu lafım da sana özel değil hocam genel genel.

Anladım sadece bu duruma dikkat çekmek istedim.

Pazsr günü olan olaylardan sonra döviz coştu. Ülkenin durumu vahim. Herşeyi bıraktık devlet şahsi meseleleri ile uğraşıyor. Allah sonucunu Hayır etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Hayırdır çok mu sorun yaşadınız?

Otv gelecek magdurlarindayim . 1500 tl kayip var. Arac satilirken iskembeden atilan yalanlar. Varolmayani varolmus gibi sunmalar. Burunlarindan kil aldirmamalar.
    Ne ararsaniz var.

• Ülke cinnet geçirecek
    G.K başkanı terör örgütü kurmaktan yargılanır
    Onu içeri atan terör uzmanı emniyet müdürleri darbe yapmaktan
    Bu iş nasıl düzelecek bilmiyorum
    Allah tan toplum sağduyulu
    İkilik çıkarmaya çalışmalarına rağmen ayakta
    Bunca krize rağmen yaşam devam ediyorsa umut var

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    Biz de yeni araç aldık ama bizi krallar gibi ağırladılar :) bayiden olabilir belki :)

• Şu Euro ve Dolar artışını fazla kafaya takmayın.

Euro ve Dolar oranı aynı gittikçe bizim için sıkıntı yok.

Ha tabi dolar ve euro ile kredi çekmediyseniz.
  • Yükselmenin kalıcı olmayacağı çok belli. Bana manipülasyon gibi geldi. Birde yıl sonu yaklaşıyor kurda dalgalanmalar çok normal.

• Arkadaşlar öncelikle ülkemizde bu saatten sonra doların düşmesini beklemeyin çünkü FED toplantısından ne çıkacak baskısı bilr doları bu seviyelere taşıdı.FED 2015 yılında en geç 2.çeyrekte faiz artışına gidecek yani doları 2.50 2.60 civarında görmemiz süpriz olmayacak bizler için.Euro'da ise durum farklı ECB varlık alımı yapıyor ama 2.ihalesindr talep düşük çıktı yani sorun piyasadaki para arzında değil başka sorunlar var temelde bunlar çözülmedikçe Euro TL'ye karşı değer kaybetmez

• icemy kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi umutlu bakmak için sıfırdan başlamayı tercih ederdim.
  • Benzinden elde ettigimiz 40 kurus kari biriktirelimki bayilere zamli arac talebi yasatalimne dogru bu ulkede acaba

• Ben şimdi bir yorum yazardım da, beğenmeyecek yöneticiler yine ceza puanı verirdi. Hiç kendimi yoramam kimse için, müstehak..
  • Yilbasindan sonra zamla birlikte birde kur artsinin zamini eklediklerinde %20 gibi bir artis bekliyorum.

Kriz tehlikesiyle araba alamayanlar üzülmesin. Krizde elinde nakiti olan herzan kazanir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Yilbasindan sonra zamla birlikte birde kur artsinin zamini eklediklerinde %20 gibi bir artis bekliyorum.

Kriz tehlikesiyle araba alamayanlar üzülmesin. Krizde elinde nakiti olan herzan kazanir.

Fiyatlar yuzde 20 artinca kurr artinca nasil elindeki parayla krizi firsata cevireceksin

• umarım 3.50 olur. euro da 5 lira olur. yetmez ama evetçilere her şey mübah.
  • ekonomi bakanından ziyadesi ile ayar oluyorum sürekli euro dolar kurunun yüksek olmasını istemesini kendisinin denizlide tekstil devi olmasına ve o bölgedeki ihracatçiılar etkisinden dolayı böyle düşündüğünümü düşünmeliyim.yoksa işten anlayan arkadaşlar vardır birisi bi açıklasın merak ediyorum gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

ekonomi bakanından ziyadesi ile ayar oluyorum sürekli euro dolar kurunun yüksek olmasını istemesini kendisinin denizlide tekstil devi olmasına ve o bölgedeki ihracatçiılar etkisinden dolayı böyle düşündüğünümü düşünmeliyim.yoksa işten anlayan arkadaşlar vardır birisi bi açıklasın merak ediyorum gerçekten

sevgili bakanımız doları istesek de düşüremeyeceğimizin farkında ve seçim öncesi faizleri yükseltmek istemiyor. mesele bu kadar basit.

yahu kırılgan dış şoklara dayanıksız bir beşli var ve biz bu beşlinin en kırılganıyız. bi halt üretemiyoruz ve pek pahası olmayan sattığımız üç beş şey için en önemli iki pazarımızda rusya kendini kurtarmaya bakacak 1-2 yıl avrupa'da ise durgunluk var. ortadoğu zaten bitmiş.

bağıra bağıra krize doğru gidiyoruz. bakalım rusya abd arası yumuşuyor gibi. durumumuz şu rusya abd ile barışırsa petrol fiyatları artacak tekrar bize girecek rusya abd ile anlaşamazsa, petrol fiyatları düşecek lakin oradan kazandığımız 3-5 kuruşu bu kez ihracattan yiyerek kaybedeceğiz. üstüne hayvani vergilerimiz sağolsun vatandaşa pozitif katkısı çok az olacak. hükümet cari açık düstü falan diye masal anlatacak ama bize en ufak bir katkısı olmayacak.

yani ne yaparsak yapalım bize giriyor arkadaş.

• Yok mu dolar ve euro'yu indiricek yüce bir ruh

İsyan ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.