Şimdi Ara

Dolar 2.40 Euro 3.00 olma yolunda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç fiyatlarının yılbaşından itibaren yeniden artışa geçeceğinin habercisi midir bu olay? Zaten bayiler bahane arıyorlar zam için, yılbaşına kadar araçlarını alacaklar şanslı bence, vw alıp 3 ay sonrasına fiyat garantisi olmayıp sırada bekleyenler daha çok etkilenebilirler bu kur artışından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changa -- 15 Aralık 2014; 20:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İllumunati nin 2015 krizi konusu hakkında çalışması vardı. Belki ingilizce google'dan arayıp bişey bulabilirsiniz.

• Olur kardesim olur. Filler tepişir çimenler ezilir. Diyorum sadece. Lanet olsun bu duzene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 15 Aralık 2014; 20:04:00 >
  • Kurdaki ani artışa ilgili tecrübeli arkadaşlardan yorumlar vardır diye google da "donanım haber euro dolar" diye arattım bu konu çıktı.
  • BMW nin dediğine göre Yılbaşından sonra fiyatlar artacak. Ne kadar doğrudur bilinmez.

• artar hocam artarrr, boşver takmayın bu kadar.
  • Ben hiç sıfır araba almiyorum, o yüzden bayilerim yaptigi zamdan hiç etkilenmiyorum.

• Ah benim indirim bekleyen saf kardeslerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_Şevket

Ben hiç sıfır araba almiyorum, o yüzden bayilerim yaptigi zamdan hiç etkilenmiyorum.

bayi bindirirse ikinci el yerinde mi durur ?
    ben aracımı 20 bin dolara aldım, şuan için Paramı dolarda bekletseydim 1 ayda 3 bin kazanmıştım :)

• changa C kullanıcısına yanıt
    Bunları diyeceğine açıp biraz ekonomi sayfaları oku, Doların yükseleceğini sağır sultan biliyor. Ancak kafadan değer sallamak ve özellikle euro artacak demek cahilliktir. Açıp okumayacaksanız konu da açmayın.
    Kısaca özetlersem, 2015'de Doların 2.33 civarında seyredeceği, Euro'nun da (dolar karşısındaki düşüşüyle) 2.73-2.75'lere gerileyeceği öngörülüyor.

Edit: Son birkaç gündür pek takip etmiyordum kurları. Bu ne biçim vaziyettir ya. Herkesten özür diliyorum, dünyada ekonomi uzmanları kadar fazla yanılan bir kitle yoktur herhalde, bir daha bunlara güvenirsem taş olayım. Bugün de bir şok dalgası gibi gelmiş geçirmiş anlaşılan. Tekrardan özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFD4D6B39 -- 15 Aralık 2014; 21:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

BMW nin dediğine göre Yılbaşından sonra fiyatlar artacak. Ne kadar doğrudur bilinmez.

Bmw nin dedigine bakmayin. Milleti gazlamaktan baska bir sey yapmiyorlar.

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    İhtimal olduğunu düşünmek bile yeterli bence. Umarım yalnızca gazlıyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

İhtimal olduğunu düşünmek bile yeterli bence. Umarım yalnızca gazlıyorlardır.

Yok araci alirken yaptiklarindan sonra tanri birdir deseler inanmam. O derecedeyim anlayacaginiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

Bunları diyeceğine açıp biraz ekonomi sayfaları oku, Doların yükseleceğini sağır sultan biliyor. Ancak kafadan değer sallamak ve özellikle euro artacak demek cahilliktir. Açıp okumayacaksanız konu da açmayın.
    Kısaca özetlersem, 2015'de Doların 2.33 civarında seyredeceği, Euro'nun da (dolar karşısındaki düşüşüyle) 2.73-2.75'lere gerileyeceği öngörülüyor.

Edit: Son birkaç gündür pek takip etmiyordum kurları. Bu ne biçim vaziyettir ya. Herkesten özür diliyorum, dünyada ekonomi uzmanları kadar fazla yanılan bir kitle yoktur herhalde, bir daha bunlara güvenirsem taş olayım. Bugün de bir şok dalgası gibi gelmiş geçirmiş anlaşılan. Tekrardan özür diliyorum.

hocam bigpara cart curt takip etmeyin

mahfi eğilmez ve uğur gürses bu adamlar haklı çıkar daima, zira verileri yorumlarlar. gerisi goygoy yapar. hele bigpara'da bir adam vardı pusulayı yazan 6 ay önceki tahminlerini allah rızası için okuyun dolar şu anda 1.94 olacaktı arkadaşa göre. şu andada 2015 yılı zor başlayacak ama petrol fiyatları düşük türkiye coşacak diye yazmış gene.

petrol fiyatları çıkarsa ne olacak, üretim rakamları tek kelam yok.

• O yatırım uzmanları ürün satmak için takla atan elemanlara benzer. Hepsi kumarhane kasasına çalışır mantık bu.
    Mesela forex piyasası yatırım uzmanıyız diye sizi avlamak niyetinde prime tabii işçiler var.

• quote:

Yazdığınız mesajdan hiçbir şey anlamadım, kuru yükselten ben değilim ama sen bana laf atmışın sanırım.

• İhracat gelirleri yok.Dış sermayeye bağımlı bir ülke..Kredilerle dönen bir sistem var.Türk parası değer kaybediyor,üretim olacak gerisi hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: changa

quote:

Yazdığınız mesajdan hiçbir şey anlamadım, kuru yükselten ben değilim ama sen bana laf atmışın sanırım.

Yok, ben son gelişmelerden habersizdim. Euro genel bir gerileme eğilimindeyken böyle bir mesaj ters gelmişti.

• Ben şahsen araç fiyatlarının düşeceğine ihtimal dahi vermiyorum.Araç almayı planlayanlarda beklemeden almalılar bence

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.