Bildirim
Dolar Düştü Yatırım yapmalı mıyım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence al ben aldim 2.81 den 3700 dolar tabiki bu iste kazanmakta var kaybetmekte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha düşmez bu kadar diye tahmin ediyorum bende kasım 2015 ten bu yana en düşük fiyatı bu oldu doların ama bu işlerden pek anlamadığım için sorayım dedim
Bence dolar 2.5 kadar düşer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar'dan kazanacakları parayı kazandılar. şimdide emlak balonunu şişirmeye çalışıyorlar.
doları 2.8 den alıp 3 olmasını beklesenizde birşey kazanamazsınız.
kazandığınız miktar dolar alış-satış yaparken döviz bürosu yada kuyumcuya yarar.
bence dolar dahada çıkmaz.
yalnız bilemiyorum totalde 50.000 tl etmeyecek dağ başındaki 30 m2 1+1 evleri 500.000 tl den alacak enayileri nasıl bulacaklar :S
o bu değil de olan küçük yatırımcıya oluyor. -
Dolar'dan hayır gelmez bence. Altın en iyisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
Dolar'dan hayır gelmez bence. Altın en iyisi.
Altında artıyor şu an
3-4 ay altın al-sat kazandırır. Dolay yatay seyreder. Eylülde kriz ön görüyorum. Erken seçim olabilir. Yılbaşına kalmaz dolar 3.5 olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
3-4 ay altın al-sat kazandırır. Dolay yatay seyreder. Eylülde kriz ön görüyorum. Erken seçim olabilir. Yılbaşına kalmaz dolar 3.5 olur.
Uzun vadede dolar alsak daha kârlı olur sanki?
Bende öyle düşünüyorum. Düşüş fırsattır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Umarim almissindir kardesim
Maalesef alacaktım ama aksilik çıktı alamadım
saat 5'te dolar 2.9334'tü, erdoğan çıktı konuşmaya başladı ve dolar şu an 2.9417. adam ölüyü diriltiyo :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X