< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolar Düşüş Trendine Girdi Ateş Sönüyor (8. sayfa)
-
-
lol
-
Nereden Nereye…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 a ne zaman düşecek bilgisi olan varsa yazsın ne olur...
-
Dabi Dabi Dabi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel şeyler oluyor
Dolar 29 a doğru emin adımlarla düşmeye devam ediyor. Selam ve dua ile, saygılar, sevgiler, bla bla bla...
-
Niye hortlatıp duruyorsunuz şu konuyu ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolar 45.kez sert düşüşün ardından 46 lira civarına sabitlenmesi bekleniyor, mazot 55 lira , menzin 50 lira, LPG 26 lira olur.
Başka tahmin yazmak isteyen olursa Şubat gibi konudan tahminlere bakarız. İzlenen enflasyonist politikadan dolayı yurt dışına yapılan ithalatta TL'nin sürekli zayıflatılması gerek, bu gerekli malesef.
düşmez.
-
Düşüyor mu böyle?
Erdoğan arşivinden :) "Bunlara göre dolar 10 lira olacak, enflasyon %30'u geçecek, bankalarımız tökezleyecek, hazinemiz iflas edecek... Bunların hiçbiri oldu mu?"
Arşiv Unutmaz (@ArsivUnutmaz) on XtwitterErdoğan: "Bunlara göre dolar 10 lira olacak, enflasyon %30'u geçecek, bankalarımız tökezleyecek, hazinemiz iflas edecek... Bunların hiçbiri oldu mu?" (2019)https://twitter.com/ArsivUnutmaz/status/1745477920179773854 -
Valla çok öngörülü adam. Faizi de ön gördüğü gibi diğerlerini de çok iyi ön görmüş.
-
Şahlanmak böyle olur. Eyy amariga agıllı ol
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ateşi körükleyen bir akp olduğu sürece o ateş kolay kolay sönmez.
-
4 ay önce 30 a düşermi demiştim düştü, şimdi mart sonu kaça düşer tahminleri alalım? Ben 34 diyorum.
-
45 ten 40 diyorum
-
Ne dediyse o…
Titirettin beniii :)))
-
Evet 27'den 31'e çok iyi düştü.
Zamanında bizim orada Çamlıca'da Emin market de Halk gününde muzu 4 liradan 5 liraya düşürmüştü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X