< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolar Düşüş Trendine Girdi Ateş Sönüyor (7. sayfa)
-
-
anlamak istemeyen değil beyin kapasiteleri o kadar. emin ol dolar 27 den 25 e düştü diye halay çekenler vardır :D
-
bu geçici bir dalgalanma
yarın çıkar KUKLA birşey söyler.. iktidar ona ayrı bir söylemde bulunur.. KUKLA çıkar elinde ne olduğu belli olmayan bak deliller diye birşeyler savurur. iktidar mahkemeye git o zaman derrrrrrrrrrrrrrr
ve döviz kuru eskisinden daha yüksek yere çıkar
bunlar iktidar ve muhalefetin ortak çalışmaları ile olan şeyler
muhelefetin başına gerçekten bir vatan millet aşkı ile birşeyler yapmak isteyen geldi de biz mi oy vermedik
-
Düşen bir şey yok. Düşse benzinde indirim olur vs.
Alttan para babaları döviz toparlayacak.
Dolar altın vs tekrar çıktığı yere çıkar. Ytd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 ten 26 ya düştü yine.
Bugün marketlerde her şeyin fiyatı yarı yarıya düşmüş olmalı.
Şu faiz inadına tutulmasaydı hiç bu hale gelmeyecektik. Çıkıp özür dilesin ben bilmiyormuşum beceremiyormuşum desin.
Enflasyonun olduğu yerde dolar düşmez, 3-5 güne eski haline gelir sonrada tekrar yükselir.
dolar düşüyor mazota güncelleme geliyor,
güncelleme geliyor dolar çıkıyor
dolar çıkıyor güncelleme duruyor
kafam duruyor dolar düşüyor
dolar düşüyor altın düşüyor
-
-
Sonunada ytd yazmışmı
-
o yorumu nerden bulabilirim
verilen 38 yanıtı merak ettim :D
-
buldum
63 yanıt çekmiş :D
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/126161066
-
26 dan 27 ye doğru düşüyor yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 25 Ağustos 2023; 13:34:49 > -
gazınızı aldılar sanırım
27 ye doğru düşmeyeeeeeeeeeeeee devam ediyor
-
duse duse 30 olacak ha gayret
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
yine bir "dolar düşüyor aga" vurgununa hep beraber şahit edildik. vuran vurdu, vurulan vatandaş oldu. klasik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ateş harlamaya mı başladı yoksa?
-
Ekonmistler neler oluyor? Ne güzel faiz 17,5 ta duruyordu, dolar da stabil duruyordu bayadır. Faiz in 25 olması neyi değiştirdi, bilen birisi açıklasın, eee dolar da aynı seviyede!
Market, Araba, Daire, kira fiyatlarında da bi iniş olmadı, yoksa uçuyoruzda bizim mi haberimiz yok!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
faiz doğru zamanda, doğru oranda kullanılırsa, çok etkili bir silahtır. ama "hem ayranım dökülmesin, hem kabıma bir şey olmasın" diyerek hareket ederseniz, alacağınız sonuçlar böyle olur. etkisiz. mevcut yönetim şekli ile daha iyisi ya-pı-la-maz. zaten birazcık düzelme olsa, "faiz sebep..." tezi anında online olurdu. gerçekten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X