Şimdi Ara

Dolar ne olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.80 oldu yine. Kafayı yiyeceğim Bilgisayar almam lazım yeni. Normalde 2500 liraya alacağım bilgisayar oldu 4000tl... ne olur sizce ? bekleyeyim mi? yoksa hiç düşmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steafun -- 12 Mart 2012; 15:28:12 >

• Doları boşver de.Bu avro hiç mi düşmeyecek...
  • geçen sene nisan ayı başında 3400 liraya sistem topladım monitörü de içinde olarak ve tam zamanında davranmışım.

doların ne olacağına dair yorum ise zor. geçenlerde düştüğü 1.70 küsurlar ve 1.90 arasında gezinir büyük ihtimalle çok uzun süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

1.80 oldu yine. Kafayı yiyeceğim Bilgisayar almam lazım yeni normalde 2500 liraya alacağım bilgisayar oldu 4000tl ne olur bu dolar bekleyeyim mi? yoksa hiç düşmez mi?

1,74-1,80 arası sıkışıp gider de anlamadım 2500 liralık bilgisayar nasıl 4000 lira oluyor ?

Dediğine göre kurda %60 artış olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

1.80 oldu yine. Kafayı yiyeceğim Bilgisayar almam lazım yeni normalde 2500 liraya alacağım bilgisayar oldu 4000tl ne olur bu dolar bekleyeyim mi? yoksa hiç düşmez mi?

1,74-1,80 arası sıkışıp gider de anlamadım 2500 liralık bilgisayar nasıl 4000 lira oluyor ?

Dediğine göre kurda %60 artış olması lazım

Aklım 2008 sonu dolarda kaldıda ondan ya rakama çok takılma arada dağlar kadar fark oldu manasında dikkat edersen rakamlar yuvarlak.

• Yaza yaklaştıkça dolar artar, kışa doğru da düşer ortalama olarak bu böyledir. dolar euro ve sterlin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.