Şimdi Ara

Dolar nereden almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. ing banka'da turuncu hesabımda 33 bin lira kadar ufak bir param var. bu paranın gecelik vergi kesintisinden sonra bana getirisi 6 lira falan. komik bir rakam yani.
    şimdi ben bu parayla dolar almak istiyorum. Eturuncu hesap açtım bir tane daha dolar hesabı. bu hesapta bilindiği gibi eft ve işletim ücreti yok. niyetim türk lirası paramı dolara çevirip dolar olarak turuncu hesapta gecelik faiz işlemesi.
    yaklaşık 6 ay ile 1 sene kadar tutabilirim bu parayı hesapta. öyle bir düşüncem var. 2017'de doların artacağını düşünüyorum. sizce bu hareketim mantıklı olur mu? forex, borsa vs bu işler bana göre değil bu tavsiyede bulunmayın lütfen.

bankanın internet şubesinden 33 bin liraya dolar alsam aradaki makas farkı haftaiçi mesai saatlerinde çok olur mu? veya döviz bürosu mu tercih etmeliyim?

şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

• turkiyr finansta target hesabı ac hocam... dolar sterlin yen vs bir suru sey alıp satabilirsin... 5/24 saat alım satım var..mesai saati icinde ve dısında aradaki alıs satıs farkı cok az.... normal bankalara gore cok daha iyi...

ayrıca gumus ve altın alıp satabilirsin....

sorun varsa sorabilirsin..
  • sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    hocamhttp://www.tfxtarget.com.tr/Pages/Ana-Sayfa.aspx sitesine giriyorum üye bile olamıyorum. bakacaktım fikir edinme amaçlı.
    peki hafta içi mesai saatlerinde dediğim rakamın hepsine dolar alsam ne kadarlık bir kesinti olur bankaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashiro

hocamhttp://www.tfxtarget.com.tr/Pages/Ana-Sayfa.aspx sitesine giriyorum üye bile olamıyorum. bakacaktım fikir edinme amaçlı.
    peki hafta içi mesai saatlerinde dediğim rakamın hepsine dolar alsam ne kadarlık bir kesinti olur bankaca.

demo kısmı var oradan bakabilirsin..fakat su an haftasonu...oranlar gorulmez...

turkiye finans bankasına gidip target hesabı actırmak istiyorum de.... onlar acıyorlar..gun icinde kullanmaya baslayabiliyorsun....

herhangi bir kesinti yok...dolar alıs fiyatından alırsın.. satacagın zaman satıs fiyatından satarsın....komisyon veya aidat vs yok.... enparadan daha iyi bir banka turkiye finans.

• sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    Cep telefonu uygulamasıda var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tabiki silerim kusura bakma rahatsızlık verdiysem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djtoti -- 24 Aralık 2016; 15:16:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

quote:

turkiye finans bankasına gidip target hesabı actırmak istiyorum de.... onlar acıyorlar..gun icinde kullanmaya baslayabiliyorsun....

herhangi bir kesinti yok...dolar alıs fiyatından alırsın.. satacagın zaman satıs fiyatından satarsın....komisyon veya aidat vs yok.... enparadan daha iyi bir banka turkiye finans.

hocam Farzet ki dolar aldım ve bir saat sonra düştü zarar eder miyim yoksa gerekirse bir ay bekletip yükseldiği zaman satabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

quote:

hocam Farzet ki dolar aldım ve bir saat sonra düştü zarar eder miyim yoksa gerekirse bir ay bekletip yükseldiği zaman satabilir miyim?

istdigin kadar beklet...yukselince satarsın

• hocam peki kaldirac kullanabilir miyim yoksa parayı bekletince kaldırać kullanam8yor muyuz?

Misal simdi dolar 3.50 ve ben 500 tl ye $ aldım 1 ay sonra 3.55 ooldu karım minimum ve maximum ne olur?

Ayrıca devlet kazandığım paradan vergi alacakmı? teşekkür ederim. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.