Şimdi Ara

Dolar yükseldikçe gencliğinizden çalındığının farkındasınız değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani bunu dusunemeyen de vardır içimizde ondan dedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Valla tüm param dolarda uzun zamandır sürekli kar ediyorum bu yüzden gelen zamlar falan da beni çok etkilemiyor. Seneler önce 2 bin lirayı dolar yapmışımdır, o zaman 2 bin lira olan laptop şu an 5 bin liraysa o parayı da bozdurunca 5 bin falan ediyor
    Şu an yaptığım dolarları da 4-5 sene sonra kullanacağım yine aynı hesaba gelecek
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    İşte bundan kaybediyoruz hocam. Bunu akıl ettin peki gelecekte veya şu an aldığın maaşın dolar bazında azalacağının, fatura-vergiler-araba-elektronik eşyalar- ev fiyatlarının artacağını da biliyorsun değil mi?

Evinizin olmadığını ve gelecekte ev alma hayalinizin olduğunu varsayalım. Ev fiyatlarının yükseldiğini (her yıl) biliyoruz. Bunu da göz önüne alarak kaç sene sonra ev sahibi olacağınızı hiç hesaplarınız mı? Yani demem şudur ki yaptığınız dolar yatırımı (küçük miktar olduğundan dolayı) size kazanç saglamamış oldu.

• ABD linin 1 hafta part time iş yaparak aldığı 300 dolarlık ps4 5000 tl olmuş
  • benim genclik yasayamadan bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelbikonuscaz

İşte bundan kaybediyoruz hocam. Bunu akıl ettin peki gelecekte veya şu an aldığın maaşın dolar bazında azalacağının, fatura-vergiler-araba-elektronik eşyalar- ev fiyatlarının artacağını da biliyorsun değil mi?

Evinizin olmadığını ve gelecekte ev alma hayalinizin olduğunu varsayalım. Ev fiyatlarının yükseldiğini (her yıl) biliyoruz. Bunu da göz önüne alarak kaç sene sonra ev sahibi olacağınızı hiç hesaplarınız mı? Yani demem şudur ki yaptığınız dolar yatırımı (küçük miktar olduğundan dolayı) size kazanç saglamamış oldu.
    1 yil 9 aydir calisiyorum. Aldijm maas zamlari
    ekim 2018 %10
    nisan 2019 %8
    Ocak 2020 %15
    Nisan 2020 %10

2020 icinde %25 ile %30 arasi zam aldım. Enflasyon ile hemen hemen aynı zam alıyorum. Yani benim kendim içjn sikayet etmeme lüzum yok. Ancak bu zamları alamayan çalişan kardeşime destek vermeliyim. Hayat pahaliligina rağmen iscisine zam yapmayan ve de geliri artan işverenlerin yedigi haklar sorulmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen video izledim adam arabayla paket dağıtımına çıktı amerikada, 12 saatte benim 1 aylık maaşı çıkardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.