Şimdi Ara

Dolar Yukseliste ! - 270 Lira - Ocz Vertex 2 ve G.skill Phoinex Pro SSD'ler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaslar, hayirli forumlar.Elimizde sinirli sayida bulunan sifir, kutulu, jelatini hic acilmamis Ocz Vertex 2 60gb ve G.skill Phoinex Pro 60 - 120gb SSD'lerimizi satisa cikariyoruz.Oncelikle ticaretimizin daha bereketli ve hayirli gecmesini dileyerekten muessesemizin belirli birkac kuralalini sizlere arz etmek isteriz.

Ilanimiz edeblice yapilan her turlu yoruma, her turlu soruya aciktir arkadaslar.Lakin haddi asanlarin yorumlari itina ile sikayet edilecektir.

* TAKAS, PAZARLIK, VERESIYE, TAKSIT yoktur, bu tur mesajlari okuyor ama cevaplamiyoruz.

* Banka, EFT, UPT, Havale, PTT, Cek, Sened vb hicbir sistemi kullanmiyoruz.

* Sirket degiliz, fatura kesemiyoruz, bu yuzden fiyatlarimizi gayet uygun tutmaya calisiyoruz.

* Sadece Istanbul'dan satis yapiyoruz.

* Istanbul Avrupa Yakasi teslimatlarini Metrobus duraklari, Eminonu ve Kasimpasa iskelelerinden yapiyor, eger ki taleb edilen urun sayisi 1 tane ise urunun fiyatina +5 lira daha ekleme yapiyoruz.Taleb edilen urun 2+ ( yani 2 ya da 2'den fazla ) ise fiyatlara bir ekleme yapmiyoruz.

* SSD'lerimiz, Ocz ve G.skill firmasindan yurtdisi 3 sene garantilidir.Herhangi bir olumsuzluk durumunda, Ocz'nin Hollanda, G.skill'in de Tayvan ofisine posta yolu ile gonderim yapilip RMA'dan birebir degisim yapilabilir.Iki firma da RMA da oldukca comerttirler.

* Diger onemli bir nokta ise, bildigimiz gibi bu diskler SATA2 yolu ile calisir, yani tam performansi SATA2 destekli sistemlerde alabiliriz.O yuzden, alisverisden once sistemlerimizin SATA2 destekli olduguna emin olduktan sonra alisverisleri yapalim.

* Bunlar haricindeki bilmek istediginiz ya da merak ettiginiz hususlari rahatlikla ozel mesajdan ya da ilan uzerinden sorabilirsiniz arkadaslar.

---- Ocz Vertex 2 60gb ----

SandForce 1200 kontrolcu
    Okuma 285 / Yazma 275
    50.000 Iops'a kadar ayni anda islem hacmi
    Dogal TRIM destegi
    Dogal RAID destegi
    Kutu iceriginde dahil 3.5 cevirici aparat

Elimizdeki 60gb modelidir arkadaslar, resimdeki 100gb ibaresi temsilidir.

60gb 270 Lira

----- G.skill Phoinex Pro 60 ve 120gb ----

SandForce 1200 kontrolcu
    Okuma 285 / Yazma 275
    50.000 Iops'a kadar ayni anda islem hacmi
    Dogal TRIM destegi
    Dogal RAID destegi
    Kutu iceriginde dahil 3.5 cevirici aparat

60gb 265 Lira
    120gb 460 Lira

--- HEDIYE SOLAR LED ---

Ocz ve G.skill SSD'lerimizin yaninda bu kucuk ama pek kullanisli olup gunes enerjisi ile calisan LED feneri de hediye ediyoruz.Hediyemizin kendisi sifirdir, sadece deneme amacli paketinden cikartilip denenip geri kutusuna konulmustur.Fener enerjisini gunes isigindan almaktadir, icindeki geri donusumlu pilleri bittigi vakit urunu gunes isiginin direk vurdugu bir ortama 3-4 saat birakilmasi pillerin bir sefer daha dolmasi icin yeterlidir diye dusunuyoruz.Gucunu gunes enerjisinden aldigi icin normal fenerlere kiyasla cok cevrecidir Cok kucuk ve hafiftir, tasimasi kolaydir.Asagidaki resimler urune aittir, lakin elimizde sadece Siyah Renkli olani mevcuttur.Hediyelerimiz sinirli sayidadir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuJue -- 28 Aralık 2010; 1:30:30 >

• nevrim döndü ilanı okuyacağım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

nevrim döndü ilanı okuyacağım diye

Dogrudur.
    Sadece iki tarafinda da daha hayirli ve bereketli bir alisveris yapabilmesi icin ilanlarimizi hazirlarken biraz buyuk tutuyoruz
  • Ben arkadastan 60gb vertex 2 aldım
    Sagolsun kasimpasaya kadar getirdi.kutulu açılmamış ürün .
    Terk çakırsak amd islemcili laptopa taktım
    Performans inanılmaz arttı.
    Müsait olduğumda bir tanede desktopuma alacam kendisinden.
    Dürüst ve güvenilir satıcı.İstanbul ici elden alacak olanlar kaçırmasın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bregma

Ben arkadastan 60gb vertex 2 aldım
    Sagolsun kasimpasaya kadar getirdi.kutulu açılmamış ürün .
    Terk çakırsak amd islemcili laptopa taktım
    Performans inanılmaz arttı.
    Müsait olduğumda bir tanede desktopuma alacam kendisinden.
    Dürüst ve güvenilir satıcı.İstanbul ici elden alacak olanlar kaçırmasın derim

Pek degerli yorumunuz icin tesekkur ederiz bregma bey.
    Urunumuzden memnun kalmaniz bizi mutlu etti.
    Hayirli ve bereketli alisverisler dileriz
  • Yani İstanbuldakiler alsın gerisine karışmayız diyorsunuz neredeyse.Banka yok kargo yok .Ben istiyorum nasıl alacağız şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbuzol

Yani İstanbuldakiler alsın gerisine karışmayız diyorsunuz neredeyse.Banka yok kargo yok .Ben istiyorum nasıl alacağız şimdi ?

Oncelikle yorumunuz icin tesekkur ederiz.
    Ilanimizin basinda buyukce ve mor ile yazdigimiz bolume bir kez daha dikkalice bakmanizi rica ediyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Phoenix Pro serisi vektron'da olmadığına göre Türkiye piyasasında yok sanırım Sizdeki fiyatlarda bence cazip hayırlı satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diamondx

Phoenix Pro serisi vektron'da olmadığına göre Türkiye piyasasında yok sanırım Sizdeki fiyatlarda bence cazip hayırlı satışlar dilerim.

Yorumunuz icin tesekkur ederiz Diamondx bey.
    Evet, Phoinex Pro serisinin su an itibari ile henuz Turkiye pazarinda dagitiminin yapilmadigini zannediyoruz.
    Guzel temenniniz icin cok tesekkur eder, her daim hayirli musteri ve tuccarler ile karsilasmanizi dileriz.
    Selametle
  • Hayırlı işler olsun

Mesaj bulunsun lazım olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuJue

quote:

Yani İstanbuldakiler alsın gerisine karışmayız diyorsunuz neredeyse.Banka yok kargo yok .Ben istiyorum nasıl alacağız şimdi ?

Ilanimizin basinda buyukce ve mor ile yazdigimiz bolume bir kez daha dikkalice bakmanizi rica ediyoruz.

bbuzol arkadaş haklı gibi.
    yani sonuçta bu forumda önce ödeme yapılır ardından satıcı kargo yapar.
    bunun neresi size güvensiz nokta onu anlamadık.
    risk alıcının sırtında olacak.

kızmazsanız bişey diyeyim.
    bu satış tarzı biraz "burnundan kıl aldırmayan satıcı" tarzı diyeceğim kaba tabirle.
    ancak sonuçta bu bir deyimdir.

not : imzamın son satırındaki kırmızı yazı...

• quote:

Orijinalden alıntı: FoXDiE

Hayırlı işler olsun

Mesaj bulunsun lazım olabilir

Cok tesekkur ederiz, size de hayirli alisverisler insaAllah.
    Selametle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupree

quote:

Orijinalden alıntı: TuJue

quote:

bbuzol arkadaş haklı gibi.
    yani sonuçta bu forumda önce ödeme yapılır ardından satıcı kargo yapar.
    bunun neresi size güvensiz nokta onu anlamadık.
    risk alıcının sırtında olacak.

kızmazsanız bişey diyeyim.
    bu satış tarzı biraz "burnundan kıl aldırmayan satıcı" tarzı diyeceğim kaba tabirle.
    ancak sonuçta bu bir deyimdir.

not : imzamın son satırındaki kırmızı yazı...

Edep cercevesi icinde yazilmis bu kibar yorumunuz icin cok tesekkur ederiz dupree bey.
    Daha onceden yine bazi arkadaslar soru yoneltmisti, biz de cevabimizi vermistik, lakin sizin gibi kibar yazamayan bazi arkadaslarr yuzunden yoneticiler butun ilanlarima pek sık misafir olmak durumunda kaliyorlar ve bazi yorumlar ile birlikte bizim cevablarimizi siliyorlar.

Oncelikle ticaretimizi tamamen Islam Ticaret Hukukuna gore yapmaya calisiyoruz.
    Yani guvenmek ya da guvenmemek gibi bir durum kesinlikle soz konusu degil.
    Dinimizde faizin ve faizi kurumlarin hukmu cok aciktir, biz de bunun icin hicbir bankanin yakinindan dahi gecmemeye calisiyoruz.
    Bu sebeble de su an itibari ile satislarimiz sadece Istanbul'dan ve elden olmak zorunda kaliyor, elhamduliLlah, biz pek memnunuz

Evet, bu yaptigimiz sizin de dile getirdiginiz deyimi andirabilir, lakin bunu sadece iki tarafinda hayri icin yapiyoruz.Cunku hepimiz burada misafiriz, gidecegimiz yer bellidir :)
    ElhamduliLlah amacimiz salt kazanc degildir.
    Ki Istanbul'dan elden alicak arkadaslar icin de fiyatlarimiz Turkiye genelinde en ucuz fiyatlardir, bunda iddialiyiz :)

Edeb cercevesi icinde yazilan her turlu yoruma, sorulan her turlu soruya acigiz ve bundan memnuniyet duyuyoruz.
    Durum boyle

• mesajım dursun lazım olabilir.

hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgel

mesajım dursun lazım olabilir.

hayırlı satışlar

Tesekkur ederiz ozgurozgel.
    Hayirli forumlar.
  • Turkiyede gecerli olan hukuk TUrk Ticaret Kanunu ve Borclar kanunu oldugu icin size oncelikle Turk kanunlarina daha sonrada Donanim haberde yillardir yaptigimiz alisveris kaidesine uymanizi basitce bir kargo sistemi olusturmanizi dini inanislariniz cercevesinde olusturulan Faiziz finans sistemlerinden birine en azindan bir hesap acarak tarafimizdan yatirilacak parayi alip tarafimiza kargolamamizi,cok yaptiginiz satisin yurt disindan bavul ticareti ile gelen mallardan oldugunu bunun direk olarak hicbir hukuk sistemi ile bagdasmayacagini,bir baskasinin odedigi vergili satisin fiyatlar acisindan hakkinin yendigini,en onemlisi yasadiginiz ulkeyi unutmamanizi diler,hayirli isler dilerim.
  • quote:

Turkiyede gecerli olan hukuk TUrk Ticaret Kanunu ve Borclar kanunu oldugu icin size oncelikle Turk kanunlarina daha sonrada Donanim haberde yillardir yaptigimiz alisveris kaidesine uymanizi basitce bir kargo sistemi olusturmanizi dini inanislariniz cercevesinde olusturulan Faiziz finans sistemlerinden birine en azindan bir hesap acarak tarafimizdan yatirilacak parayi alip tarafimiza kargolamamizi,cok yaptiginiz satisin yurt disindan bavul ticareti ile gelen mallardan oldugunu bunun direk olarak hicbir hukuk sistemi ile bagdasmayacagini,bir baskasinin odedigi vergili satisin fiyatlar acisindan hakkinin yendigini,en onemlisi yasadiginiz ulkeyi unutmamanizi diler,hayirli isler dilerim.

Oncelikle yorumunuz ve onerileriniz icin tesekkur ederiz.
    Turk ticaret kanunlari ve dh'nin ikinci el forum kaidelerinden hangilerine uymadigimizi deliller ile sunabilirseniz (zahmet olmazsa tabii ) zanninizi destekli hale getirmis bulunursunuz.
    PTT kargo ile alisverislerimizi gerceklestirmekteyiz.
    Faizli faizsiz sistemler yine zan ettiginiz gibi uzaktan goruldugu gibi bilinen sistemler degildir, yine de oneriniz icin tesekkur ederiz.
    Bavul ticareti zanniniza diyecek soz bulamadik.Gumrukteki gorevliler bu tur konularda sizden daha duyarlidir bundan emin olabilirsiniz
    Hak yemek ? Cok ozur dileyerek soruyorum, kim kimin hakkini yemis acaba, bizde cok merak ettik ?
    Hem gelin '' Hak '' kelimesini bir acalim isterseniz.'' Hak '' kelimesi Arapca bir kelimedir ve Turkce'ye Turkler'in Islami kabul etmesi ile girmistir.Yani mensei olarak Islami bir terimdir.Eger burada bizim hak yedigimizi ima ya da iddia etmeye calisiyorsaniz once elinize butun haklarin en guzel anlatildigi Kur'an'i Kerim'i almanizi ve hak terimini bir de ozunden gorup sonra bize yonelttiginiz bu sui-zanlari tekrardan gozden gecirmenizi rica ederiz.Eger ki O'na gore varsa bir yanlisimiz, sahih delilleriniz ile geliniz, hakki kabul edecegiz.
    Emin olunuz, nerede yasadigimizi sizden daha iyi bilebilmekteyiz.

quote:

hayirli isler dilerim.

Yukaridaki onca sui-zannin ustune bu dileginizi kabul etmiyor ve geri ceviriyoruz.

• Sattiginiz mal faturalimi garantili mi diye soruyorum size beyefendi?Yurt disindan gelen mallarin gumruk vergisini oduyormusunuz?Emin olun ayni mali tum bu dediklerimi yapip satmaya calisan insanlar da var ve evet siz onlarin hakkini yiyorsunuz bence.Ha aslinda bence bunu yapmaniz beni normalde ilgilendirmez ama alisveris sisteminiz bu kadar hak gecirtmez bir sistem olunca bunu onemsememeniz ilgimi cekti.Neyse zaten benim daha fazla bi soz soyleme gerek yokNeyin ne oldugu ortada.Eminim iyi bir saticisinizdir,benimki sadece bir elestri .
  • quote:

Sattiginiz mal faturalimi garantili mi diye soruyorum size beyefendi?Yurt disindan gelen mallarin gumruk vergisini oduyormusunuz?Emin olun ayni mali tum bu dediklerimi yapip satmaya calisan insanlar da var ve evet siz onlarin hakkini yiyorsunuz bence Ha aslinda bence bunu yapmaniz beni normalde ilgilendirmez ama alisveris sisteminiz bu kadar hak gecirtmez bir sistem olunca bunu onemsememeniz ilgimi cekti.Neyse zaten benim daha fazla bi soz soyleme gerek yokNeyin ne oldugu ortada.Eminim iyi bir saticisinizdir,benimki sadece bir elestri .

Elestirilere acigiz, lakin sui-zanlara degil.
    Mallarimiz gumrukten geciyor, vergileri de veriliyor.
    Evet, fatura kesmiyoruz, urunlerimiz de yurtdisindan garantilidir.
    Bir de su hakkini yedigimizi iddia ettiginiz ( artik burada iftira demek daha dogru olacak da ) kisilerin fiyatlarini da suraya bir link ile getirip gosterirseniz daha destekli atmis olacaksiniz.
    Bugun Vertex 2 60gb'nin buradaki en ucuz fiyati 359 lira, bizdeki kargo dahil 270 lira.Peki alan bunun farkinda olarak mi aliyor, evet.
    He bu arada, birine zorla birsey mi satmisiz ? Birine zorla teklif dahi etmis miyiz ? Eger gordu duydu iseniz bu tur deliller ile gelin ki tam ehli olmadiginiz konularda ince dallara tutunupta atismaya kalkmayin.
    Alan razi veren razi, baskasina ne oluyor onu da anlasmis degiliz.
    Referanslarimiz orada, bastan baslayabilirsiniz sormaya.
    Hala hakdan bahsediyorsunuz, kelimenin manasi ortadadir, hangi hak ? Kime gore hak ?
    Mesajinizda da belirttiginiz uzere '' bence '' ler ile haktan bahsedecekseniz bir daha ilanimiza yorum yazmamanizi rica ediyoruz.
    Tekrar soyluyorum, elestirilere acigiz, lakin sui-zanna degil.
    Mesajiniz icin yine de tesekkur ederiz.
    Hayirli aksamlar.

• öncelikle hayırlı işler diliyorum.
    tujue arkadasımızın dukkanına yakın olan forumdan bır arkadasımız ısteyen dıger arkadaslar ıcın elden alısı yapıp kargoyas teslım edebılır dıye dusunuyorum.
    yanı doğal olarak tujue arkadsım banka vs ısıne gırmez tıcaretını elden yapar. aracı olan arkadasım da hem forumdakı arkadsına yardım etmıs olur hemde ısterse uzerıne tıcarı karını yada komısyonunu artık adına her ne dıyorsak onu koyar. benım aklıma gelen budur.
    ıst dısı arkadaslarımızın da ısı gorulmus olur.
    saygılar iyi forumlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.