Şimdi Ara

Dolby Atmos ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung QE65Q60CAUXTK televizyona sahibim. Bu televizyonda Dolby Atmos özelliği mevcut değil fakat Q-Symphony destekliyor. Samsung HW-Q600C/TK Soundbar almak istiyorum fakat Amazon'da bir çok kişi eğer televizyon Dolby desteklemiyorsa paranız çöpe gidicektir yazmış. Bu konu hakkında bilgisi olan bilgilendirebilir mi?

• Bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soundbar'da zaten dolby atmos olsa ne olacak olmasa ne olacak. Siz istediğinizi alın Q-Symphony özelliği ile zaten atmos'dan daha zengin surround alırsınız.

• Evet tv dolby atmos desteklemiyorsa,bara sinyal gönderemez.Paranız çöp olmaz ama atmos alamazsınız.Tvnin gönderdiği sinyali dinleyebilirsiniz earc'tan.

• direkt verince atmos veriyor... tv sesi işlemeden vermiş oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29720FFA4 -- 11 Eylül 2024; 22:37:6 >
  • Televizyonunuz dolby atmos desteklemiyorsa, o ses teknolojisini alamayacağı için çözüp ses sistemine de vermeyecektir. Bu sorunu atlamanın yöntemi, dolby atmos destekli Apple TV 4K ya da benzeri dolby atmos destekleyen Android vb Box cihazlar almak. Bahsettiğiniz teknoloji, Samsung’un kendi geliştirdiği bir ses teknolojisi. Eğer hatalıysam ve bu konu hakkında yanıldığım noktada beni de aydınlatacak bilgili arkadaşlar olursa, şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyot ile ilgili bir soru
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.