Şimdi Ara

Dolby/DTS Destekli 7.1 Kulaklık İndirimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
13
Favori
12.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

https://www.teknobiyotik.com/logitech-g430-stereo-oyuncu-kulaklik-981-000537.html

G430 279,61 lira.

Hakaret eden, müşteriyle dalga geçen alışveriş yapılmaması gereken bir firma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Hangisi değil ki? Ben sistemimi ordan almıştım. Harddisk ile bir sorun yaşadım yenisini yolladılar. Ayrıca bir beklentim yok kulaklık gelsin çalışsın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam bu bütçelerde en mantıklı seçim dolby 7.1 destekli Plantronics

228 TL Plantronics GameCom 788 Usb Dolby 7.1 Ses Kartlı Mikrofonlu Gaming Kulaklık

http://www.sanalmarketim.com/Urun/Plantronics-GameCom-788-Usb-Dolby-7-1-Ses-Kartli-Mikrofonlu-Gaming-Kulaklik/22105

ilana tekrar baktımda nekadar pahalanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyuncu kulaklığı değil de direk film izlenecek bir kulaklık yok mu? 7.1 dolby olarak? Şu yandan çubuk gibi çıkan mikrofonlardan nefret ediyorum o yüzden sordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: melihaga

Arkadaşlar oyuncu kulaklığı değil de direk film izlenecek bir kulaklık yok mu? 7.1 dolby olarak? Şu yandan çubuk gibi çıkan mikrofonlardan nefret ediyorum o yüzden sordum..

Steelseries h wireless sizin aradığınız.

Miktofonu da içinde gizleyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 11 Mart 2018; 10:34:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

Orijinalden alıntı: melihaga

Arkadaşlar oyuncu kulaklığı değil de direk film izlenecek bir kulaklık yok mu? 7.1 dolby olarak? Şu yandan çubuk gibi çıkan mikrofonlardan nefret ediyorum o yüzden sordum..

Steelseries h wireless sizin aradığınız.

Miktofonu da içinde gizleyebiliyor.

şöyle indirimli bulunur mu ? amazon falan takip etsek ?

• kablosuz 7.1 destekli bir kulaklık arıyorum.en azından telefonla dışarda müzik dinlerken tipi hoş olan bir kulaklık arıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.

anakartım msi z270 gaming pro carbon. ses kartı almama gerek yok sanırım 7.1 kullanmak için bu anakartta?

• konuyla alakasız ama Sennheiser Hd 206 132 tl-pc 310 228 tl.bilgisayarda film video izlemek için uygunmudur.fiyat nasıl

edit:Thermaltake Tt Esports Shock Profesyonel Siyah Gaming Kulaklık aldım.150 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 26 Mart 2018; 8:13:31 >
  • bilgisayarda film video izlemek için 500 -700 liralık 7,1 kulaklık arıyorum

Logitech g533 nasıl güzel bir cihazmı tavsiye edermisiniz

yada alternatifi nedir

G533 alındı 4yıldır kullanılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 5 Nisan 2022; 12:4:35 >
  • kulaklık arıyordum, konu neden ilgisiz kalmış ölmüş anlamadım faydalı konu, fiyatlarda epey nostaljik :( konu hakkında önerisi olanlar konuyu diriltirse sevinirim

• kingstonn K kullanıcısına yanıt

60-100 dolar arası ürünlerin çoğu rtings review'ine sahip, oradan bakabilirsiniz. Yazılan Logitech marka dışı çoğu markanın aynı ürünlerinin satışı devam ediyor, Logitech ürünlerinde de son rakam değişerek satış devam ediyor(G430, G432 oldu)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.