Dolce & Gabbana iki eşcinsel italyan modacı diye biliyorum... Orjinalleri gerçekten çok pahalı ama Türkiye'de orjinali varmı onu bile bilmiyorum...
Dolce Gabbana'ya Gabbana Dolceye...Böyle büyüdü bu marka
E o ona, o ona, nasıl büyümesin...
hayatta hiçbir zaman markaya düşkün olmadım olmamda yaşasın pazar malları
bunlar kesin normal erkektir genelde bu tip şeylerle ünlü olunuyor
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die
quote:
Orjinalden alıntı: Leipold
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die
Dolce & Gabbana iki eşcinsel italyan modacı diye biliyorum... Orjinalleri gerçekten çok pahalı ama Türkiye'de orjinali varmı onu bile bilmiyorum...
Dolce Gabbana'ya Gabbana Dolceye...Böyle büyüdü bu marka
E o ona, o ona, nasıl büyümesin...
Adamlar işi biliyo üstadım
quote:
Orjinalden alıntı: enyz
bunlar kesin normal erkektir genelde bu tip şeylerle ünlü olunuyor
Yavaş
ya cidden insanlarda hastalık olmuş ya kocaelidede bir sürü görüyorum hergün bir o diğeri converse asla giyöiycem bunları sanki bedavaya veriyolar ya
O çakma dolce gabbana ları giyenler genelde kıro tipli insanlar olurlar, bence çok ta komik oluyo Sirke gitmemize gerek kalmıyo işte. Paran varsa markalı giyeceksin yoksa giymezsin bu kadar basit.
50 milyar olayı tutmadı Arkadaş biraz (aşırı) fazla uçtu. Ama konunun özüne dönersek, bugün Ankaraya geldim burda da durum aynı. Giymeye korkuyorum.
giyme zaten bence
erkekler dolçe gabbana giyer mi ya
benim bildiğim karılar giyer
Giyen arkadaşlar da kusura bakmasın cahilliğime verin napam
quote:
Orjinalden alıntı: blue_wind
Arkadaşlar şu an Kayseride askerim. Çarşıya bi çıktım herkesin üzerinde bu marka ya. Markanın adı önemli değil ama dikkat çekici ya. Her 2 kişiden birinde var. Ben geçen sene almıltım kendime ama giymeye korkuyorum. Ucuz olduğundanmıdır nedir herkeste var.
Sizde de varmı? Neden tercih ediliyor bu kadar ki?
Dolce & Gabbana ucuz mu ?
hayır ucuz değil.bir güneş gözlüğü 500 lradan başlıyor
Taklit ürünleri ucuz, yalnız ben bazılarını görüyorum böyle bandrollü falan çok orjinale benzio aynı onlarda ucuz anlamadım Dışarıda kro tipli insanların üzerinde kocaman kocaman D & G yazılı tişörtlerinden bıktım. Giymeyin artık yalvarırım giymeyinnnn midem bulanıoo
kullanmadım kullanmam
O değil, orjinalini bulup, para verip alsan bile kime inandırcan artık...
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
quote:
Orjinalden alıntı: blue_wind
Arkadaşlar şu an Kayseride askerim. Çarşıya bi çıktım herkesin üzerinde bu marka ya. Markanın adı önemli değil ama dikkat çekici ya. Her 2 kişiden birinde var. Ben geçen sene almıltım kendime ama giymeye korkuyorum. Ucuz olduğundanmıdır nedir herkeste var.
Sizde de varmı? Neden tercih ediliyor bu kadar ki?
Dolce & Gabbana ucuz mu ?
Taklitleri ucuz ya, orjinali pahalıdır tabiki. Bu saatten sonra orjinalini giymekte fayda etmez çünkü kimse orjinal zannetmez.