Arkadaşlar şu an Kayseride askerim. Çarşıya bi çıktım herkesin üzerinde bu marka ya. Markanın adı önemli değil ama dikkat çekici ya. Her 2 kişiden birinde var. Ben geçen sene almıltım kendime ama giymeye korkuyorum. Ucuz olduğundanmıdır nedir herkeste var.
Sizde de varmı? Neden tercih ediliyor bu kadar ki?
orjinal Dolce & Gabbana olduğuna eminmisin?
yok orjinel değildir tabiki 15-20 ytl biraz ucuz olur
normalde d&G nın bı elbısesı en ucuz 50 mılyardan baslıyor bu en ucuzu
neden bu kadar pahalı? neden insanlar bu kadar para harcama düşkünü? Dolce kim Gabbana kim ?
Arkadaşım aynı şekilde bende şikayetçiyim, üstünde görmediğim insan kalmadı koca koca DOLCE GABBANA yazılarından gına geldi artık. Bunun sebebi MARKA olması ama alınan malın gerçek değil SAHTE olması Fiyat bakımından da uygun oluyor sahteleri. Ayrıca giyen çoğu kişi keko cinsi insanlar, hava olsun diye olan biraz havalarını bile heba ediyorlar. Giymemeni tavsiye ederim Daha iyi markalar var. Saygılar...
Not: Çarşı iznindeki askerlerin üzerinde çok görüyorum
dolce ve gabbana gay bir cift. tasarımcılar. ve bu marka gercekten kalite ve pahalıdır. herkesin ustundekiler ise ezik ve kolpadır... zaten taklit marka giymek kadar buyuk bi eziklik hatta rezillik yok...
Dolce & Gabbana iki eşcinsel italyan modacı diye biliyorum... Orjinalleri gerçekten çok pahalı ama Türkiye'de orjinali varmı onu bile bilmiyorum...
İki eşcinsel evet.Sevgililerdi en son evlendilermi bilmiyorum.Ama türkiyede elbette orjinalleri var.
Kayseridekiler folce kabbanadır çakma yani O yüzden herkesin üzerinde görmen olası.