arkadaşlar bir tane cd var elimde başka bilgisayarda açılıyor. bir tane bilgisayarda boş cd olarak açlıyor yani cd sürücü cd yi görüyor boş olarak açıyor. başka cdleri açıyor bu bilgisayar sadece bi kaç cdde bu şekilde boş olarak açılıyor sorun ne olabilir. lütfen yardım.
Bende de bir ara ayni sorun olmuştu, cd sürücüden kaynaklaniyor, büyük ihtimalle cd sürücünün optiği tozlanmiştir ve cd'yi okumakta zorlaniyordur. Ben cd temizleme cd'si :) ile çözmüştüm, hani şu parlak tarafinda minik firçalar olan cd'lerden. Gerçi benimki bir süre sonra yine okumamaya başlamişti ama.. garanti veremem yani.
Sadece o cd de oluyorsa. O cd sonradan yazmaya açık olarak yakılmış olabilir. Bazı oynatıcı ve sürücülerde açılmaması normaldir.
bilgisayarıma sag tıklayıp yönetten disk yönetimine baktım orada cd sürücü gözükmüyor.hardiskte c ve d gözüküyor sadece. bir de cd sürücü I harfine denk geliyor onla ilgili bir sorun olabilir mi?
Cd sürücünüz hangi harfe denk gelirse gelsin, sizin sorunla alakası yoktur.Eğer varsa imkanınız cd-romu açıp ispirto ve pamuk yardımıyla sadece optiğini temizlemeniz yeterlidir.