Şimdi Ara

Dolu Hasarı [Ön Cam ve Kaporta Hasarı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
13.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kasko dan dolu Hasarı yaptırırsanız 5664 te sel hasarlı diye yazar bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaskoya yaptırırsan her türlü kârdasın. Cebinden yaptırırsan zararda olursun. Kasko 4 bin tl ye arabanı yaptırdı diyelim aracını satarken 2 bin tl düşüğe koy ya da pazarlık payı olarak bırak her türlü satarsın. Cebinden 4 bin tl ödersen satarken 4 bin tl eklemek durumundasın. Kaskonun kalan 5 ayında başka bir kaza olayı olmazsa verdiğin kasko ücretide boşa gidecek.
  • Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun, bende de aynı sıkıntı mevcut.

Şu ürünü denemeyi düşünüyorum, uygulaması zor görünmüyor. İzlediğim ve araştırdığım kadarı ile bir riskde yok.

Bu set ile ilgili tecrübe ya da fikir sahibi arkadaşlar var mıdır?

Dolu Hasarı [Ön Cam ve Kaporta Hasarı]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolu sebepli göçüklerle ilgili tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Anadolu Sigorta A.L.C diye bir yer önerdi bana, daha önce aracını götüren var mıdır? İşçilik vs. hakkında bilgi verebilecek olursa süper olur.
  • Benim kasko şirketi Ak sigorta ve dolu hasarı için 3 tane anlaşmalı servisi varmış. Auto King, RS ve ALC.

Autoking Meltepe, kapasitesinden fazla müşteri kabul ettiği için müşteri kabulünü durdurmuş.

ALC'ye gittim ve bostancı sanayiden farksız, kurumsal bir yapısı kesinlikle yok ve aracımı oraya teslim etmek istemedim.

RS'e gittim, Gülsuyu köprüsündeki şubesine ve onarımın orada yapılmadığını sadece kayıt aldıklarını ve onarımın Kartal'daki şubelerinde yapıldığını söyledi. Yaptıkları işi görmek için gittim ve gerçekten güzel ve temiz bir mekan. Araçlar birbirine girmiş şekilde değil, herkes çok ferah bir şekilde çalışıyor. Hasar tespiti anından tut, onarım kısmına kadar izledim. Gayet iyi çalışıyorlar.

Kasko poliçemde servis kısıtlaması olmamasına rağmen aracımı RS'de yaptırıcam. Çok sıra var ama benimde acelem yok. Toplamda 9000 küsür kişi kayıt yaptırmış. Ben şuanda 2000 küsürlü sıralardayım.

• kaydırak kullanıcısına yanıt
    Selam,

Bizim bildirim sistemi ile ilgili bir sorun var, kendi konuma yanıt geldiğinden haberim yok :) Şimdi şans eseri gördüm yorumları.

Göçük durumunuz nasıl, kaç tane ve çapları nasıl bilmiyorum ama benim aracımdaki gibi ise cebinizden vererek yaptırmayın. En azından ben öyle karar verdim. Sebebini soracak olursanız, aracı 4-5 özel servise gösterdim ve en ucuzu 2500 tl fiyat verdi ve 5000'e kadar teklif veren oldu. Bu parayı cebimden vereceğime, arabayı satarken 2-3 bin tl ucuza vereririm daha iyi.

Görüştüğüm çoğu yer %90 oranında düzelme olur diyor. Bir yer ise düzeltilse dahi ileride harelenme yapar dedi.
  • Selam,

Bizim bildirim sistemi ile ilgili bir sorun var, kendi konuma yanıt geldiğinden haberim yok :) Şimdi şans eseri gördüm yorumları.

Şuan için sadece yetkili serviste camımı değiştirdim. Onuda senelik 1 kere olan cam değiştirme hakkımdan kullandım. Göçükler için ise RS servisi için sıra beklemekteyim.
  • teomanh84 T kullanıcısına yanıt
    Ofisteki arkadaşlara düşündük.Sonra dedik ki "Sokaktan birini çevirip ofise soksak kod yazabilir mi" hepimiz yazamaz diye cevap verince vazgeçtik.

Ama eğer siz aldıysanız, ofise davet edelim sizi. Bir arkadaşın aracını feda edip edeyebiliriz :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Front-Back

Benim kasko şirketi Ak sigorta ve dolu hasarı için 3 tane anlaşmalı servisi varmış. Auto King, RS ve ALC.

Autoking Meltepe, kapasitesinden fazla müşteri kabul ettiği için müşteri kabulünü durdurmuş.

ALC'ye gittim ve bostancı sanayiden farksız, kurumsal bir yapısı kesinlikle yok ve aracımı oraya teslim etmek istemedim.

RS'e gittim, Gülsuyu köprüsündeki şubesine ve onarımın orada yapılmadığını sadece kayıt aldıklarını ve onarımın Kartal'daki şubelerinde yapıldığını söyledi. Yaptıkları işi görmek için gittim ve gerçekten güzel ve temiz bir mekan. Araçlar birbirine girmiş şekilde değil, herkes çok ferah bir şekilde çalışıyor. Hasar tespiti anından tut, onarım kısmına kadar izledim. Gayet iyi çalışıyorlar.

Kasko poliçemde servis kısıtlaması olmamasına rağmen aracımı RS'de yaptırıcam. Çok sıra var ama benimde acelem yok. Toplamda 9000 küsür kişi kayıt yaptırmış. Ben şuanda 2000 küsürlü sıralardayım.

Yorumlar icin tesekkurler. Ben de ALC ve RS'i bir gormeye gideyim, artik ona gore karar veririm bu durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trebs

quote:

Orijinalden alıntı: Front-Back

Benim kasko şirketi Ak sigorta ve dolu hasarı için 3 tane anlaşmalı servisi varmış. Auto King, RS ve ALC.

Yorumlar icin tesekkurler. Ben de ALC ve RS'i bir gormeye gideyim, artik ona gore karar veririm bu durumda.

RS ile bu sabah görüştüm, sadece ön kayıt alınıyor, hasar danışmanlarımız azami 4 ay içerisinde sizi arayıp çağıracaklar şeklinde bir dönüş yapılıyor.
    ALC tespit için hemen gelebilirsiniz diyor, ne yapmak lazım kararsız kaldım açıkçası...

• Valla ALC hemen tespit yapıyorsa gidin. RS'ten yavaş yavaş tiksinmeye başladım.

https://forum.donanimhaber.com/dolu-hasarlariniz-nerede-nerede-yaptiracaksiniz-hasar-kaydi-olarak-ne-yazacak--128009150-14 şuraya yazdıydım.
  • _opeth kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin konuyu da şimdi gördüm teşekkürler.
    Bugün herhalde bir Tuzla yolu gözüküyor bana, evet. Gidip bir yerinde görmek lazım diğer işlerini sanırım, haberdar ederim durumdan.
    A.L.C'de ön kayıt sonrası 4-5 ay bekleme süresi bildiriyor, yaptırmak isteyenlerin bilgisine.
  • DOLU YAĞISI ONARIM ICIN TAVSIYELER:

ARACINIZI SERVISE TESLIM ETMEDEN MUHAKKAK SERVIS ICINDE IKEN HER TARAFINI, ICINI DISINI FOTOGRAFLAYIN , MÜMKÜN İSE TESLİMATTA VİDEO KAYDINA ALIN. ÖN KOLTUKTAN ARKA KOLTUKLARA VARINCAYA KADAR.

boyasız göçük onarıma verdim , tavanı düzeltmiler, başka yerler ince ince çizik içinde.

Arabanın ön kaportasında 2 adet rütuş kondurmuşlar, bana aracımın uzun yola gittiğini orada taş gelmiş dediler. bu taşlar tavanada gelmişmiş.

sol arka çamurlugu 15 santim çizmişler, ona bir şey diyemediler :O

aracı teslim ederken fotograflamıştım, gösterince "heee pardon" dediler.

aracım 45 gündür serviste , en son ziyaretim de sag arka camurlugu da çizdiklerini gördüm.

Dolu tamiri diye verdigim aracıma 7 yerine servis hasar verdi.

Boyasız Göçük mü? acele etmeyin. Araç, BMW bunu yapan da orjinal yetkili servisi.

• 7 Ekim Cumartesi günü AutoKing'e mini onarım hasar tespiti için gitmiştim. Kapıdan girerken "Dolu onarım kapasitemiz doldu." pankartının söküldüğünü gördüm. İçeridekilerle konuştuğumda, dolu onarımı için tekrardan kayıt aldıklarını belirttiler. Mini onarım ile yaptıracağım yer ise kapıda sürtme sonucu oluşan ufak göçüktü. Oradaki arkadaş ile konuştuğumda, madem aracı dolu onarımına sokacaksınız, aracı bırakırken belirtin, orayı da yaparlar dedi. Neyse ben dolu onarımı için kaydımı yaptırıp döndüm.

Dün sabah erken saatte aradılar ve bugün için sabah aracı evraklarla birlikte teslim edebilirsiniz denildi. Bu sabah servise gittim, evrakları ve aracı teslim ettim. Hasar tespiti gün içerisinde yapılıp, tarafıma haber verilecek. En az 1 hafta süreceğini söylediler.

Daha önce kaskodan dosya açtırıp, aracımın ön camını yetkili serviste değiştirmiştim. Oluşturulan dosya üzerinden, dolu onarımı devam ettirilecekti fakat dosya kapalı olarak görünüyormuş. Sigorta ile konuştuğumda önce AutoKing servisinin dosyayı kendi üzerine alması gerektiğini daha sonra ise dosyayı aktif hale getirebileceğini belirttiler.

Şuan aracın hasar tespiti yapılmadığı için kasko ile iletişime geçilip, dosya aktif hale getirilmedi. Bu yüzden şuanda ikame araç talep edemiyorum. Gün içerisinde hasar tespiti yapılıp, yarın sabahtan dosyanın aktif hale getirileceği belirtildi.

AutoKing'de aracını yaptırmak isteyen arkadaşlar, sıra için isim yazdırabilirler.

• Dolu vurmuş araç sahipleri ne kadar mağdur olurlarsa olsunlar sonuçta bu mağduriyetlerini aracı satacakları insana ödetmeye çalışıyorlar. Nasıl bir millet olduk anlamıyorum. dolu hasarını kaskodan yaptırmayıp, kaskoda bu hasar görünmesin hasar kaydında çıkmasın diye ne tür taklalar atmaya çalışıyorlar. Benim aracım da dolu hasarlı ama ben böyle taklaları düşünmüyorum aracı alacak kişi mi mağdur olsun. Araç komple dolu hasarlı idi düzelttirdim diyebilecek cesareti gösterseniz olmaz mı? dolu hasarını onartmak için en ucuz yeri ararsınız onunda kalitesini sorgularsınız. Dolu hasarını onarabilen çok usta yok bunu bilin. düzeltti dediğiniz şeyi başka usta bu dolu görmüş diyecek kadar anlıyor siz anlamasanızda. yani yalancının mumu diğer ustayı görene kadar. Bu günlerde araç alıp satanlar mecburen ekspertiz yaptırıyor bu sayede de satıcının gizlediği ne kadar kusur varsa çıkıyor. Dolu hasarın varsa ustasına yaptır kardeşim. Satarken de böyle böyle oldu ama orijinal olacak kadar da düzgün onarım yaptırdım de.
    Dolu hasarı yapan firmalar çok ama düzgün iş yapan az bunlardan biride dolu vurmuş mercedesi öncesi sonrası şeklinde videoya çekmiş (sizin aracınız mercedesten daha mı kıymetli) izleyin kendi kararınızı verin ama önce dürüst olun dürüst iş yapanı bulun.
    https://www.youtube.com/watch?v=vBIh4KvQeFE

• Aracımı geçen hafta teslim aldım ve gerçekten çok iyi bir işçilik çıkarılmış. AutoKing Maltepe servisinde yapıldı, götürmeyi düşünenler, tereddüt etmeden götürebilir. 1 hafta sürdü onarım.
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. 6 Kasım'da da ben RS Maltepe'ye vericem
    RS Maltepe'ye 2000 küsürüncü olarak kayıt yaptırmıştım. Servisteki arkadaşla git gel samimi olduk. Onarım kaydını Maltepe'deki servis alıyor fakat onarım Kartal'daki şubelerinde yapılıyor. Oraya gidip, ortamı görmenizi tavsiye ederim. Kartal adliyesini geçtikten sonra shell'den hemen sonraki sağda
  • tahmin edebiliyorum. yapacak bişey yok cebimden yapabilecek kadar zengin değilim malesef. sigortanın yönlendirdiği yere gidiyorum doğal olarak.

hatta 1 Kasım'da yenileme var kaskoyu yenileyemedim. herşey üstüste gelir aynen o haldeyim. eve hırsız girdi. alacak bişey bulamadı. ama alarm taktırıcam bi de...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.