Şimdi Ara

Dolu hasarli tramer cikiyor linkteki araba alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasada bu fiyatlarda pislikten kokudan icine girilebilen arac kalmamis artik. Aylardir bakiyorum insan evladinin kullandigi bi arabaya denk gelmedim.

Bu kalos mudur nedir 2. Eli falan zayifmis ama temizlik olarak elle tutulur bu fiyata bi bunlar var.

Tam pazarlik edip 25 e falan alirim diye niyetlenmistim ama resimlerdeki tramer kaydinda dolu hasari oldugunu gordum.

Zaten 2. El zayif bide bu eklenince yarin satmaya calissam heralde aylarca ugrastirir diye dusunuyorum.

Ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 30 Aralık 2018; 10:19:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. eli zayıf araç ancak genede nasip işi, zor satarsın dedikleri aracımı 4. gün sattım. 25-26 ya başka seçeneklerede yönelebilirsiniz.

• Dolu dan dolayı göçük onarımı yapılmış hocam, bi zararı yok bu işlemin, satışı da etkileyeceğini düşünmüyorum.
  • Dolu hasari onemsiz,sonucta sadece cekme islemi yapilmis.Tramere soktuguna gore adamda guvenilir,bir suru kisi tramerde gozukmesin diye doluyu kendisi odeyip milleti kandirdi.Eksperde falan dolu hasari tespiti imkansiz zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km de iyiymiş alın bence.
  • Kaçmaz binilcekse alıncak araba bu arabayı bi şekilde bağlayın bence yoksa kaparlar. Ayrıca satıcı güvenilir bi arkadaşa benziyoe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi satıcı senmisin yoksa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serkanss kullanıcısına yanıt
    Nerden anladınız ?

• Alınır hocam dolu hasarı sorun teşkil etmez. parça parça hasar kaydına takılacak fiyat kıracak adama da satmayın aracı. Bence alın gitsin km falan gayet güzel. Tek sıkıntı renk olarak duruyor bence. 24.500 25.000e bitirirseniz güzel bir alışveriş olabilir.

5 6 ay önce soyadımla aynı plakası olan "kaz" plakalı 2006 kırmızı kalosa 24bin teklif ettim kabul etmedi karşı taraf km 180k civarıydı.

• F/p aracı al bin zor satarsın diyenlere bakma her malın alıcısı var.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Tamam ama senin hesabinla bakarsak onunda ustune 10 koy olmadi bi on daha diye gider bu is.. butce su an bu kadarina yetiyor.

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi rengini begendim , zevk meselesi tabi :)

• Satıcının koltuk ile ilgili iyi bir geçmişi var sanırım.

Sürekli koltuk resmi çekmiş..
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    4 sene once b segmenti degil 2012 de clio 29 dan başlıyordu tamamda
    şuan o dedigin 13-14 clio benzinli istiyorsa dagılmamışı icin 20 bin liradan fazla koyması gerekiyor 45 den aşagı dogru duzgun bişey yok 13*14 model
    2010 punto bile 35000 lira
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Bende siyah arabaya bayılırım hocam birde temiz pasta cila atacaksınız off... Manisa'da yazın siyah arabaya binmek ölüm mecbur buzdolabı renginden başka renk tutulmuyor. :)

• Piyasa maalesef böyle oldu. Pislikten içine girilmez, motoru haşat, yürüyen takım haşat araçlar ''kaza boya tramer yok'' sloganıyla piyasada kendine her türlü yer buluyor. Ama ter temiz olup 3/5 bin trameri olan araca iyi gözle bakılmaz. Sebebi ise daha alırken satabilir miyim endişesi.
  • chevroletlerin 2. eli sıkıntı. hem kalos, bi de dolu hasarlı kaç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.