Şimdi Ara

DOLU İZİ TAMİRİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar oturdugunuz yerler neresi ? ben batıkentteyim dolu yağdığını forumdan duydum. Sadece şiddetli yağmur yağdı buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalacar

quote:

Orijinalden alıntı: mky42

Merhabalar, Alim usta pahalı deniyor ama ne kadar pahalı peki ? Ortalama 1000-1300 TL arası fiyat aldım zaten. Daha ne kadar pahalı olabilir ?

Slm lar acaba tahmini kaç göçüge 1000-1300 tl fiyat verdiler saygılar...

Adedini bilmiyorum ama sanırım çok nokta var. vw eskihisar da sordugum da 350-400 nokta vardır dedi. Ama o kadar olduğunu zannetmiyorum :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40303037/mpage_2/f_//tm.htm#106259871

dolu mağdurları tek başlıkta bilgi paylaşımı yapabiliriz.
  • Arkadaşlar ben Alim ustanın pahalı olduğunu düşünmüyorum dün fiyat aldım alim ustada dahil herkes 1500 tl dedi. Bildiğim kadarıyla böyle dolu zararı gibi durumlarda kasko firmaları fiyatları anlaşıp sabitliyorlar.
  • şu anda Tamircilerde sıra var. Randevu veriyorlar.

bu arada Bugün de Ankara'da dolu uyarısı var.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Yağmaz inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.etli1

Arkadaşlar ben Alim ustanın pahalı olduğunu düşünmüyorum dün fiyat aldım alim ustada dahil herkes 1500 tl dedi. Bildiğim kadarıyla böyle dolu zararı gibi durumlarda kasko firmaları fiyatları anlaşıp sabitliyorlar.

Slm lar acaba arabanızın tavan ön kaput arka bagaj kapagı komple dolu izimiydi bu 1500tl maksimum fiyatmı acaba mesela sırf tavan ise fiyat epeyce ucuzluyormu saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

şu anda Tamircilerde sıra var. Randevu veriyorlar.

bu arada Bugün de Ankara'da dolu uyarısı var.

Slm lar dolu uyarısını takip edecegomiz bir yer varmı soz nereden ögreniyorsunuz saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tavanda galiba 50 tane kadar kaputtada 10 tane cikabilir. Fiyati kaskolar belirlemis olabilir diye dusunuyorum. Eksper gelip bakiyor her yerde ayni fiyati cekiyorlar ama kaskonuz yoksa bence daha dusuk fiyat soylerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mgm nin uygulamasi var uyarilar uygulamada var ama uyari vermiyor diye biliyorum. Surekli kontrol etmek lazim. Birde uyarida dolunun buyuklugu hakkinda bisey yok cunku tahmini cok cok zor. Arabalar icin onemli olan buyuk capli dolunun bilinmesi.

• Mgm nin uygulamasi var uyarilar uygulamada var ama uyari vermiyor diye biliyorum. Surekli kontrol etmek lazim. Birde uyarida dolunun buyuklugu hakkinda bisey yok cunku tahmini cok cok zor. Arabalar icin onemli olan buyuk capli dolunun bilinmesi.

• Slm arkadaşlar tanesi 20-30 tl den bahsediyorlar bu gün piyasada bayagı isimli bir ustayla görüştüm epeyce dolu izi cvarsa 1000 tl den başlar 7000 tl ye kadar yolu var dedi sanırım beklemekte yarar var saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.