Şimdi Ara

DOLU İZİ TAMİRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar dün ankarada müthiş dolu yagışı oldu ve haliyle arabalarda dolu izi oluştu resim çektim ama belli olmuyor bir iki usta ile konuştum yaparız diyorlar ama en çok iz olan yerler tavan olunca çekinmiyoda degilim acaba tavanda bu tarz işlem yaptıran arkadaşımız varmı tüm ustalar aynı teknikle mi çalışıyor dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir ayrıca bu konuda uzman Ankarada bildigi usta olan arkadaşımız paylaşırsa çok sevinirim ALLAH(cc) cümlemizi beterinden saklasın saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendine her usta diyen düzgün işlem yapamıyor. gölgede normal gözüken aracınız güneşe çıktığında taşlı tarla görünümü alabilir. buna ustaların her zaman cevapları var. "anca bu kadar olur" vs vb. tüm uygulamayı yapmadan örnek bir çalışma isteyebilirsiniz.
    aşağıda boyasız göçük düzeltmenin iki yolu var. biri pdr boyasız çektirme. diğeri yağlı çekiç denilen. ikincisi daha eski bir teknik olup usta eli çok daha önemli.

• kartalacar K kullanıcısına yanıt
    Auto king yapıyor, sigorta karşılıyor.
  • Ankara'da Alim Usta 1 numaradır. Şaşmazda yeri var . Dent Teknik googleda aratırsanız bulursunuz. Üstüne yok.
  • Opalı opisi aradım opel yetkili servisleri, onlarda yapıyormus dolu göcük düzeltme

Otoking mi yoksa yetkli servs mi iyi yapar, daha önce deneyimi olan var mı?

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Kuzenimin aracını otoking yaptı 4x4 lük. Ama sonuç olarak karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Opalı opisi aradım opel yetkili servisleri, onlarda yapıyormus dolu göcük düzeltme

Hocam geçmiş olsun.Sizin araçta da mı sıkıntı var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELEFON İZ TAMİRİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bahsedilen dolu sebebi oluşan hasarlar her dolu yağdığında olmuyordur inşAllah. Yaşanılan şiddetli dolu yağışı diye düşünüyorum.
    Her doluda uğraşacaksak eğer işimiz var
  • Çok şükür kaputtaki küçük bir göçükle kurtardır, diğer zarar gören arkadaşlara geçmiş olsun... 2009 yılındaki doluda benim araba çok kötü olmuştu, o zaman şaşmazsa erba otomotiv diye biyere götürmüştüm, boyasız çekerek düzeltmişlerdi, aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 26 Mayıs 2015; 14:34:48 >
  • Aksam bende korkarak gittim eve hiç göçük yoktu arabam da geçmiş olsun arkadaşlar. Bence yaptiracaginizz ustayı bir örnek is yaparken görün garanti olsun. Sonra en fazla bu kadar düzeliyor diyorlar. İş işten geçmiş oluyor. Hem zaman hem maddi kayıp.

• Arkadaşlar benim araç da dün doludan zarar gördü belki 50 tane göçük var. Yukarıda bahsedilen yöntemlerin dışında birde elektromanyetik yöntem var. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Hangisi daha iyi elektromanyetik yöntem hızlı ve basit. Bugün bi firmayla görüştüm kasko firmasıyla görüştüler kaskoyla işi halledecekler ama hala tereddüdüm var. Eskihisar kasko kapsamında yapacak ancak vakum yöntemi kullanıyorlar. Bazıları dolu izinde vakum çok ise yaramıyor diyorlar. Fikri veya deneyimi olan paylaşırsa sevinirim.

DOLU İZİ TAMİRİ

• quote:

Orijinalden alıntı: m.etli1

Arkadaşlar benim araç da dün doludan zarar gördü belki 50 tane göçük var. Yukarıda bahsedilen yöntemlerin dışında birde elektromanyetik yöntem var. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Hangisi daha iyi elektromanyetik yöntem hızlı ve basit. Bugün bi firmayla görüştüm kasko firmasıyla görüştüler kaskoyla işi halledecekler ama hala tereddüdüm var. Eskihisar kasko kapsamında yapacak ancak vakum yöntemi kullanıyorlar. Bazıları dolu izinde vakum çok ise yaramıyor diyorlar. Fikri veya deneyimi olan paylaşırsa sevinirim.

DOLU İZİ TAMİRİ

Way anasını arkadaş adam bayıltır bu dolular

• quote:

Orijinalden alıntı: differentt

quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Opalı opisi aradım opel yetkili servisleri, onlarda yapıyormus dolu göcük düzeltme

Hocam geçmiş olsun.Sizin araçta da mı sıkıntı var?

Tesekkür ederim hocam, evet hocam hasar mevcut

Apartman merdivn boslgu aydınlanmasındaki tüm camlar dahi kırıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Kuzenimin aracını otoking yaptı 4x4 lük. Ama sonuç olarak karar sizin.

Tesekkür ederimm

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Büyük geçmiş olsun.Yardımcı olabileceğim birşey olursa elimden ne gelirse yaparım.Ankarada Alim Ustayı çok övüyorlar ama biraz tuzlu.Avuç içi kadar göçüğüm vardı 250 tl istemişti benden.Dışarda 30 tl ye yaptırdım ama orjinali gibi olmadı tabi.İnş. istediğiniz gibi eski haline kavuşur araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: differentt

Büyük geçmiş olsun.Yardımcı olabileceğim birşey olursa elimden ne gelirse yaparım.Ankarada Alim Ustayı çok övüyorlar ama biraz tuzlu.Avuç içi kadar göçüğüm vardı 250 tl istemişti benden.Dışarda 30 tl ye yaptırdım ama orjinali gibi olmadı tabi.İnş. istediğiniz gibi eski haline kavuşur araba.

Allah razı olsun hocam söylemen yeterli

Evet Alim usta dentteknik biraz pahalı oldgnu biliyorum ama iyi işçiliği varmış, Allah can saglgı versin gerisi bir seklde hallolur insallah

• doluyu görünce koşa koşa aracı kapalı otoparka çektim. daha önceden tecrübesi olan arkadaşlardan duyduğum için bu hasar olayını. iyiki önlem almışız yoksa bir sürü masraf çıkacaktı.
  • Merhaba,
    Öncelikle geçmiş olsun. Benim de daha önceden göçük tamir ettirdiğim bir ustam var. Şaşmaz'da Kemal Usta. Başka arkadaşları da yönlendirmiştim, hepsi memnun kaldı, çok şükür hiç mahçup olmadım şimdiye kadar. Çoğu ustanın olmaz dediği göçükleri ve hasarları düzeltebiliyor, işçiliği çok güzel ve fiyatları makul. Sizlere de gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Yalnız çok yoğun olduğundan gitmeden randevu almanızı tavsiye ederim.

ŞİMŞEK OTO KAPORTA
    Kemal Şimşek
    OTO SANAYİ SİTESİ
    1.CADDE 2573.SOKAK NO:38
    ŞAŞMAZ/ANKARA
    Tel: 0 312 278 15 12
    Gsm: 0 532 240 53 69

• Merhabalar, Alim usta pahalı deniyor ama ne kadar pahalı peki ? Ortalama 1000-1300 TL arası fiyat aldım zaten. Daha ne kadar pahalı olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mky42

Merhabalar, Alim usta pahalı deniyor ama ne kadar pahalı peki ? Ortalama 1000-1300 TL arası fiyat aldım zaten. Daha ne kadar pahalı olabilir ?

Slm lar acaba tahmini kaç göçüge 1000-1300 tl fiyat verdiler saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalacar -- 27 Mayıs 2015; 15:49:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.