Şimdi Ara

Dolu Kağıdın Boş Kısmına Yazdırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, elimde imzalı bir form var, bunun bilgisayarla doldurulması gerekiyor ama basılı olduğu için kağıdı yazıcıya koyup üstüne yazmam gerekiyor. Bir önerisi olan var mı? Kağıttaki boş kısımları bilgisayardan doldurdum ama yazdırırken yazıcının kağıdı çekmesinden, satır arasındaki farklara kadar ince detayı tam ayarlayamadım, bu yüzden tam tutturamıyorum. Bilmediğim bir yolu var mı bunun?

• Word belgesi olarak yazdırdığınızı varsayasak; görünüm sekmesinden "cetveli" aktif hale getirip çalışabilirsiniz. Satır aralarındaki mesafe ayarı için sayfa düzeni sekmesinden "aralık" değerini değiştirebilirsiniz. Sayfa kenar boşlukları için yine sayfa düzeni sekmesinden "kenar boşluklarını" ayarlayabilirsiniz. Ayrıca kenar boşlukları yazıcı özelliklerinden de ayarlanabilir.
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yardımlarınız için.

Dediğiniz gibi cetvel üzerinden ve paragraf aralığı ayarlarını değiştirerek uğraştım ama muhakkak kayma oldu. Bazı yerler tam otursa da bazı yerler kaydı. O da sanırım yazıcıya kağıdı yerleştirme ve yazıcının kağıdı çekmesiyle ilgili. Çok fazla parametre var. Çıkmadık işin içinden.

Direkt form doldurma olursa sıkıntı oluyor ama paragraf eklemede iş gördü diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celutska kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Ben de bu şekilde kendinden yapışkanlı etiketler üzerine yazdırdım, biraz kayma oldu ama çok da uğraşmadım. Boş bir vaktimde yine denerim.
  • EVET ÇOK ZOR TAM TUTTURMAK HİÇ FOTOKOPİ ÇEKİP DENEME YAPTIN MI? DAKTİLO OLSA YAPILIRMIYDI AYNI YAZI TİPİ FALAN ...?
  • halilbayhan H kullanıcısına yanıt
    Daktilo daha garanti olabilir. Bulmak mesele ama :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcım Boş Kağıt Veriyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.