Şimdi Ara

D: sürücüsü dolu olduğu halde boş gözüküyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorunun nasıl ortaya çıktığını anlatayim. Windows 10'da D: sürücümde wise folder programı ile gizlediğim bir klasör vardı buna erişemeyince linux işletim sistemi olan ubuntu ile D: sürücüsündeki gizlediğim klasöre ulaşabildim. Fakat gizlenen klasörümü linuxta ilgili yerden kesip yine aynı sürücüye yapıştırdım gizlilikten çıksın diye. Bu seferde Windows'u bi açtım ki D sürücüsünde bütün verilerim gitmiş yaptığım işlemi geri almama rağmen değişen bişey olmadı. Yardımlarıızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu89 -- 17 Ocak 2016; 18:34:03 >

• http://sourceforge.net/projects/ext2read/

Şu program ile görüntülemeyi bir dener misiniz?
  • forumcu89 F kullanıcısına yanıt

Resimdeki gibi yaparsanız ulaşırsınız.İyi forumlar
  • gizli ve dosya klasörler aktif ona rağmen çıkmıyo
  • forumcu89 F kullanıcısına yanıt
    Dosyalar geri alınmamaktadır.Ancak sistemi kurduğunuz programlar geri gelmektedir. Arkadaşın gönderdiği bir çözüm onunla deneyin
  • Önce bildigimiz winrar progamına girin . ortan üst kısımdan d diskini seçip bakın ? kesinlikle gözükmesi lazım ? gözükmez ise bu konu cmd yi yönetici olarak çakıştırıp deneyin
    daha sonra cmd komutunda direk d: yazıp entra basın alt dizine iner d diski seçilmiş olur .

attrib /S /D -h -r -s

kodu yapıştırıp enter e basın biraz bekleyin çıkar dosyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereglirehber

Önce bildigimiz winrar progamına girin . ortan üst kısımdan d diskini seçip bakın ? kesinlikle gözükmesi lazım ? gözükmez ise bu konu cmd yi yönetici olarak çakıştırıp deneyin
    daha sonra cmd komutunda direk d: yazıp entra basın alt dizine iner d diski seçilmiş olur .

attrib /S /D -h -r -s

kodu yapıştırıp enter e basın biraz bekleyin çıkar dosyolar

Linuxta dosya gizleme programına ait veriler kaldığı içinmiş sorun. Hiç bi kalıntı bırakmamam gerekiyomuş bu klasörü silince halloldu. Eğer yine çıkmasaydı winrar yöntemiyle kurtarıcaktım dosyalarımı önerileriniz için çok teşekkürler farklı yöntemleride öğrenmiş oldum sayenizde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.