Şimdi Ara

C: de yer olduğu halde yer yok diyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce farkettim 196 mb alan kalmış dedi.Ben de hemen 1 gb lık bir oyunu sildim.Niye böyle oldu acaba Yaklaşık 5 GB boş yer vardı.Yardımlarınızı bekliyorum.Bu sırada PhotoShop açıktı.[Bir arkadaşta da aynısı olmuş sanırım yüzden söyledim.
     C: de yer olduğu halde yer yok diyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RW -- 18 Temmuz 2007; 13:08:44 >

• Arkadaşlar bilen yok mu?Nasıl çözüm bulacağım?Giderek azalıyor.1.47 oldu en son sonra 1.46 ya düştü.Bu gidişle yavaş herşeyi sileceğim.Uçaktan yük atmaya benzemeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RW -- 18 Temmuz 2007; 16:45:32 >
  • Disk temizleme aracını kullandınmı. Önce bi diski temizlet sonra gereksiz kullanmadığın şeyleri kaldır. Windows çalıştığı sırada bir sürü dosya kullanır ve bazen işi bittiğinde de silmez bunları da sil. Documents and Settigs\profil adı\temp klasöründe bulabilirsin bu geçici dosyaları onlarıda sil.
  • dostum XP doğru söylüyor hdd de yer kalmamış.
    yani geridönüşüm kutusu için ayrılan yer. sanal bellek için ayrılan yer, gizli sistem dosyaları ve crash olan programların DUMP ları. ek olarak da koruma altındaki gizli sistem dosyaları yüzünden tam olarak hdd boyutunu öğrenmen zor.
    yer yok diyorsa yoktur.
    ne yani kos koca microsoft yalanmı söylüyor :P
  • geri dönüşümü temizle kalırsa bişi gel yüzüme pm at :D
  • İlkönce HD temizliği yap sonra internet bağlantını kesip, sistem geri yüklemeyi kapat. İnternet yok iken restart yap ve sistem geri yüklemeyi tekrar aktif yap. Daha sonra internetini bağla.

Bu işlemler sana hatırı sayılır disk alanı kazandırır. Tecrübeyle sabittir.

Not: Ayrıca Hardisk fiyatları mb/usd başına düşükken yeni bir HDD alman bence en iyisi. Tabi maddiyat elveriyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 19 Temmuz 2007; 6:48:03 >
  • Olabilir,80 Gb benim işimi görür.Ama benim anlamadığım neden bir anda oldu?Daha dün 5 Gb vardı.Dediklerinizi deneyeceğim.
    @basaran
    Temp yok!!!Noluyor bu bilgisayara yahu?
    @snipetr41
    İyi de niye durduk yere bir anda kabardı.
    @thierryhenry14
    0 kb dosya var.
    @34_gurcangurel
    Sağol,deneyeceğim.

Not:Disk Temizlemeyi de deneyeyim.

Düzenleme:Temp i Disk Temizlemeden silmeye başladım.İnşallah düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RW -- 19 Temmuz 2007; 12:57:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.