Arkadaşlar biliyorum telefon bölümüne açmam lazım ama ordakilerin pek bilgisi yok sanırsam ki açtıgım konulara cevap gelmiyor yap kapanıyor ya birşeyler oluyor burada cevap alabilecegimi düşündüm lütfen yardım edin samsung galaxy young duos s6102 telefonumda sürekli mesaj hafızası dolu uyarısnı alıyorum mesajlarım yok acaba ön bellekten vs ilgili birşeymi diye düşündüm yinede aklıma birşey gelmedi uygulamadı sildim 30 40 mb telefonda 600 mb a yakında sd kartta boş alan var mesajlarım 0 mesaj zaten tutmam ama mesaj alamıyorum paketin bitecegini haber alamayıp önceden kontur yukliyemiyorum sonradan aramam gerekince bir yerleri magdur oluyorum lütfen yardım edin sorun sorusturun birtek benim değil çogu kimsede bu sorun var kalıcı bir çözümü yok mudur ?
quote:
Orijinalden alıntı: nounless
Arkadaşlar biliyorum telefon bölümüne açmam lazım ama ordakilerin pek bilgisi yok sanırsam ki açtıgım konulara cevap gelmiyor yap kapanıyor ya birşeyler oluyor burada cevap alabilecegimi düşündüm lütfen yardım edin samsung galaxy young duos s6102 telefonumda sürekli mesaj hafızası dolu uyarısnı alıyorum mesajlarım yok acaba ön bellekten vs ilgili birşeymi diye düşündüm yinede aklıma birşey gelmedi uygulamadı sildim 30 40 mb telefonda 600 mb a yakında sd kartta boş alan var mesajlarım 0 mesaj zaten tutmam ama mesaj alamıyorum paketin bitecegini haber alamayıp önceden kontur yukliyemiyorum sonradan aramam gerekince bir yerleri magdur oluyorum lütfen yardım edin sorun sorusturun birtek benim değil çogu kimsede bu sorun var kalıcı bir çözümü yok mudur ?
1.başka bir hat ile denedin mi telefonu ? aynı mı sonuç?
2.gelen mesajları sime kaydediyor olmasın mesaj ayarlarına bir göz at.
3.telefonundan ##002# ok tuşla bakalım mesaj geliyormu.
4.taslaklarına bak onları sil belkide onlar yer kaplıyordur yani diyeceğim o ki boşuna vermez telefon uyarı mesaj hafızam dolu diye ?
5. sim telefon rehberin çok mu dolu ?
6. telefonunun androidi güncel mi ? değilse güncelle . çözebilir.
7. simi başka telefonda denedin mi ?
8. Mesaj yollayabiliyormusun ?
Androidi Güncellemesini söylemedi daha lakin ben yinede yarın kies ile güncelleme yaparım var ise Başka telefonda denemedim Başka sim kart ile de denemedim yarın ikisini de deneyip bildiririm ##002# yaptım mesaj gelmedi Hepsi Silme başarılı dedi okadar 150 den az kişi var rehberde lakin mesaj yok... Taslaklar ayrı şekilde değil mesaj kısmında kaydedildiği için taslakta yok Mesaj Yollayabiliyorum ama Alamıyorum..