Şimdi Ara

Dolu Merkezi siteme ek çanak (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binaya 3 girişli merkezi sistem kuruluyor. Hotbird, Turksat, ve DSMART bağlanıyor.
    Maalesef istediğim Nilesat çanağına yer kalmıyor. Komlşularsa bu uyduyu izlemek istemiyorlar.
    Çatıya ek olarak nilesat için çanak taktırdım, merkezi sistemden çıkan ve daireme inen kabloyla nilesatı nasıl birleştirebilirim?

Ben adama deireme inen kabloya 2li diseq tak merkeziden geleni ve nilesatı birleştir daireye öyle indir dedim ama olmaz dedi.
    Bana dsmart ve hotbird de lazım değil, zaten çanaklara 4 lü lnb takıyormuş, dedim türksatın LNB'sine bana ait bir kablo bağla merkezi sisteme hiç sokmadan nilesat ile diseq ile birleştir ve daireye indir. Ona da olmaz dedi.

Acil yardımlarınızı bekliyorum.

• zaten dsmart turksatta! yani bu şekilde 2 çanak bağlanmış oluyor..

3. çanak başka olmasın?

sanırım istediğiniz birleştirmeyi option switch ile yapabilirsiniz.
  • Bu işi bizde yaptırdık..Üç ay kadar oldu...Tepeye üç çanak koydular..Hotbird, Türksat, Digitürk yayınlarını alıyoruz..Digitürk abone olursanız izleniyor...Beleş kanallar 956 adet....Bir çoğu şifreli....Seyredemiyoruz..tertemiz .temiz yayın aldığımız en az 250 kanal vardır...Durum böyle...saygılarımla..
  • evet üçüncüsü digiturk: eutelsat w3, yanlış yazmışım.
  • AŞAĞIDAKİ İŞLEMİ ÇATIDA YAPARSANIZ OLACAKTIR.w3 ü ve söylediğiniz çanağı merkezden ayrı çektirin

Dolu Merkezi siteme ek çanak (ACİL YARDIM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Eylül 2010; 12:03:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.