Şimdi Ara

Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
14
Favori
35.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aletin kartuşu nasıl 120tl oluyo aliexpreste $18-20 takımı tekli alımda ki bunlar alibabadan çok sayıda alıyolar takımı 7-10usd kadar düşüyor nasıl bir hesaptır 120tl denk geliyor yüzde 20 gümrük 18 de kdv kara bak sen.

yurtdışından alışveriş yapabiliyorsanız ebay veya aliexpresten alın hiç yoktan yeni seri kartuş gelir fazla para vermemiş olursunuz.

firmalar çakala bağlamış iyice. 40 -50 tl ye sat kise bişey demesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitx3

bu aletin kartuşu nasıl 120tl oluyo aliexpreste $18-20 takımı tekli alımda ki bunlar alibabadan çok sayıda alıyolar takımı 7-10usd kadar düşüyor nasıl bir hesaptır 120tl denk geliyor yüzde 20 gümrük 18 de kdv kara bak sen.

yurtdışından alışveriş yapabiliyorsanız ebay veya aliexpresten alın hiç yoktan yeni seri kartuş gelir fazla para vermemiş olursunuz.

firmalar çakala bağlamış iyice. 40 -50 tl ye sat kise bişey demesin.

aynen olay kaz yolmaya döndü elini atan bir iki tüy koparmaya çalışıyor vatandaştan vatandaşta ne yapsın eli mahkûm işin yolunu yordamı gösteren yokki .... almaya çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı)
    @chips
    bu rsimi orj kartuşların bitmeden basarsan hem elinde test resmi olur hemde benim epson xp800 bastığım resimi karşılatırmasını yaparız.
    benim bastıklarım burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_74814602/mpage_3/tm.htm

@rserhatugural
    sende elindeki photoink cascassor ocp artık ne bulursan bunuda basıp koyarmısın en azından bizede bi fikir vermiş olur.

--------------------
    he xp 600 700 800 şimdilik alınmaz sebebi stabil çalışan kartuş yok tr piyasasında yeni seri stabil kartuşlar gelince büyük ihtimal epsonun foto yazıcı seriside tr ye girer xp750 850 950. xp 800 alternatifide mx925 ofis + foto 5 kartuş 4renk, sizin yazıcılar foto sınıfına giriyor 6renk, yani rakibi xp750 850 serisi ama tr de yok.

• Hocam link sn alitx35 tarafından size ulaştığı için tekrar atmadım.
    Dell kullan :) operasyonu başlayamadı bir türlü. Mürekkep konusunda muadil mürekkep kullanıcılarından görüş alayım dedim ama şansıma mg6350 kullanıp ta muadil mürekkep kullanan kimsenin tecrübesinden yararlanma imkanım olmadı.
    Cescessor ve Photoink arasında kalıyorum. OCP yi eledim çünkü bu konu başlığı altındaki Epson yazıcıdan alınan çıktıda OCP mürekkebi çok maviye kaymış. Photoink, o yazıcıda daha başarılı sonuçlar vermiş. Cescessoru görme şansımız zaten olmadı. Biraz gönlüm Photoink ten yana olsa da Cescessor acaba gerçekten daha iyi olabilir mi diye bir örnek baskı yakalamaya çalışıyorum bir ümitle :)
  • quote:

link en üsteki mesajda

quote:

Orijinalden alıntı: holcay

http://www.dpreview.com/PrinterReviews/1107allinoneprinters/images/Testphoto.jpg

linkinden fotoya ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

photoink , daha sonrada Dolankartus yani cascassor ink le basın cascassor sitede bayisi olarak görünüyor. bide ocp basan olursa tam karşılaştırma olur ocp tr dende örnek isteyin oldu olacak.

resimleride paylaşında bizde görelim

Evet karşılaştırma fotoları çok iyi olur. Ama sanki OCP yi görmeye hiç gerek yok gibi. Önceki sayfada epson ve ocp çıktılarında maviye kayan ton olayı, sanki canon dada olacak gibi bir düşünce içerisindeyim. Ama canon ve ocp birleşiminden farklı ve daha başarılı bir şey çıkmaz anlamına gelmiyor elbette bu.
    Daha fazla kullanıcıya ulaşmak nasip olmadı biz mg6350 kullanıcıları olarak. Belki başka forumlarda daha çok kullanıcıya ulaşma şansımız olabilir...

• Hocam sanırımım halen bu veya 7xxx serisini halen stokkta bulmamadınıız değil mi? Aynı durumlarla ben de karşılaştım. Konun başından beri okumuşsanız görmüşsünüzdür. 5xxx serisi bulsam alacaktım ama bir türlü bulamadım. Sonra digitalversus diye bir incelem sitesinde efsane 5xxx serisine göre 6xxx serisinin daha iyi oolduğunu gördün. HB sitesinde de stok vardı ve aldım. 7xxx serisi olsaymış stokta o fiyata çok iyiymiş. Bulundğunuz ildeki vatana telefon açın belki vardır.

Diğer taraftan muadil kartuş fiyatları gerçekten de çok yüksek, katılıyorum. Daha alt model yazıcıların kartuşları daha makul fiyatlara satılıyor ama üst model yazıcıların muadil kartuşları sanki orijinal malzeme gibi yüksek fiyatlara satılıyor. Sonuçta hepsi de yan sanayi olmasına rağmen, yüksek modellere özge daha yüksek fiyatlar belirlenmiş gibi.
  • quote:

Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı)
    @chips
    bu rsimi orj kartuşların bitmeden basarsan hem elinde test resmi olur hemde benim epson xp800 bastığım resimi karşılatırmasını yaparız.
    benim bastıklarım burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_74814602/mpage_3/tm.htm

@rserhatugural
    sende elindeki photoink cascassor ocp artık ne bulursan bunuda basıp koyarmısın en azından bizede bi fikir vermiş olur.

--------------------
    he xp 600 700 800 şimdilik alınmaz sebebi stabil çalışan kartuş yok tr piyasasında yeni seri stabil kartuşlar gelince büyük ihtimal epsonun foto yazıcı seriside tr ye girer xp750 850 950. xp 800 alternatifide mx925 ofis + foto 5 kartuş 4renk, sizin yazıcılar foto sınıfına giriyor 6renk, yani rakibi xp750 850 serisi ama tr de yok.

Son mürekkepleri de bu karşılaştırma uğruna katlediyoruz ya hayırlısı bakalım :)
    Ok hocam çıkarayım. Siz diğer fotonun (iplik makarası ve bebek resmi olan) taramasını çıkarıp buraya koyarmuşmuydunuz hatırlayamadım, koymadıysanız siz de onu bir basıp burada yayınlayın, o da karşılaştırılmış olsun.

• canon mg7150 hb de var 430 tl mürekkepleri ve dolan Kartuşları cescesor da var mürekkep para değilde dolan Kartuşlar biraz pahalı alsammi yazıcıyı karar veremedim

yazıcı http://www.hepsiburada.com/liste/canon-officejet-mg7150bk-wi-fi-tarayici-fotokopi-renkli-yazici/productDetails.aspx?productId=bd800096&categoryId=4&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.yazici&gclid=CJW5_pChxrsCFTHLtAodikoAzw

mürekkephttp://www.cescesor.com/canon-chromalife100plus-uyumlu-kartus-dolum-murekkebi.html

kartuş http://www.cescesor.com/canon-550-551-kolay-dolan-kartuş

anlamadığım yazıcı 6 Renk deniyor ama burda 5 kartuş var nedeni nedir

• Muhtemelen gri kartuş yoktur orda. Toplamda 6 kartuş ve 5 renk oluyor 6xxx ve 7xxx serisinde. Siyah kartuş 2 tane. Birisi normal gündelik baskı için. Diğer de foto baskıları için.
    Gri kartuş için bir ara renk uyumsuzluğu var deniyordu. Ama gri kartuş işi çözüldmüş diye hatta burda yazışmalarım var.

Sonuç olarak ben yan sanayi kartuş zorunluğu yok. Mevcut kartuşların youtubda dolumu için videolar var. Mürekkebe karar versem kartuş almayacağım mesela.
  • yazıcıyı alma hevesim var abim alma çok pahalı en fazla 200 tl işini görür diyor kendisi daha önce iki katuşlu canon aldırmıştı 130 tl tankla 230 tl ye geldi aldigim baskıları toplasak beş para etmez uğraşmalarim da boşa gitti şimdi iyi birşey alıp uzun yıllar kullanma peşindeyim 2 aylık kızım var kaliteli fotoğraf ı hiç yok olanlarında kalitesi iyi değil

yazıcıyı alsam kendi Kartuşlarını denerim ama mürekkep bitip bilmediği nasıl anlaşılacak Kartuşlar siyah yazıcı da dell tuşu varmı bendeki iki katuşlu canon da var yazdirmayi iptal etmeye yarıyor bir kez basınca

ve bu iki siyah kartuşu un içindeki mürekkepler farklı mı acaba hani gündelik olanlar ve fotoğraf baskısı için ayrı mürekkep mi koyuluyor

siz 6350 yi kaç tl ye almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 23 Aralık 2013; 23:56:36 >
  • vatanın stoklara girimiş yazıcı Topkapı, Bostancı, Ankara (Söğütözü), İnternet haftasonu indiriminden faydalanın

http://www.vatanbilgisayar.com/İnkjet%20Çok%20Fonksiyonlu%20Yazıcı/canon-mg7150bk-mg7150bk-yazici-,tarayici,fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=69332

hepsi burda bimex vs vs dede yılbaşı indirimi olabilir haftasonu takip et.

dolan kartuşlarının stabil olduğundan emin olun almadan.
    @dostum kertenkele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 26 Aralık 2013; 18:04:44 >

• @chips

orj kartuşların üzerin de başka hava deli vs yoksa o doldurma deliğine tank bağlana bilir ciss sitem kuralabilir ink bitti vs sorunu olmaz diye düşündüm ama pratikte uygulana bilirmi hiç fikrimyok belki olur.

sırsı ile orj foto - chips Canon MG 6350 orj ink Glossy paper canon. - epson xp 800 ocp ink kağıt hp 250gr p.
     Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı)  Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı)  Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı)

yalnız uyarıyı yapayım başka marka yazıcı larla yapılan markası ne olursa olsun bakarak ink almayın. aynı markanın aynı kartuş sayısına ve renk lerine sahip yazıcılar içinde karşılaştırma yapılabilir , aynı markanın yazıcılarında bile çok fark ediyor.

pohoto ink ve cescesor ve ocp , gopirit ink lerin sonuşlarını bende çok merak ediyorum ama gerçek paylaşım yapan kulanıcı denk gelmedi ortalık çakal dolu.

eson xp lerde dolan kartuş - chip sorunu olmasa iyi alternatif, ama salmayın canon almadığıma pişman eti alet idare ediyoruz ancak canon kulanıcı dostu gördüğüm kadarıyla.

• HB dada var gördüm vatan dada hb de indirim var Son 6 gün diyor ve vatandan daha ucuz bekleyeyim indirim bitmeden vatan veya başka site dahada indirim yapmazsa hb den alırım takipteyim şimdilik Bimeks tede varmı ki mg7150 bulamamıştım başka sitede

• quote:

@chips

orj kartuşların üzerin de başka hava deli vs yoksa o doldurma deliğine tank bağlana bilir ciss sitem kuralabilir ink bitti vs sorunu olmaz diye düşündüm ama pratikte uygulana bilirmi hiç fikrimyok belki olur.

sırsı ile orj foto - chips Canon MG 6350 orj ink Glossy paper canon. - epson xp 800 ocp ink kağıt hp 250gr p.
     Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı)  Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı)  Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı)

yalnız uyarıyı yapayım başka marka yazıcı larla yapılan markası ne olursa olsun bakarak ink almayın. aynı markanın aynı kartuş sayısına ve renk lerine sahip yazıcılar içinde karşılaştırma yapılabilir , aynı markanın yazıcılarında bile çok fark ediyor.

pohoto ink ve cescesor ve ocp , gopirit ink lerin sonuşlarını bende çok merak ediyorum ama gerçek paylaşım yapan kulanıcı denk gelmedi ortalık çakal dolu.

eson xp lerde dolan kartuş - chip sorunu olmasa iyi alternatif, ama salmayın canon almadığıma pişman eti alet idare ediyoruz ancak canon kulanıcı dostu gördüğüm kadarıyla.

Hocam eline sağlık öncelikle.

Tabi bu karşılaştırma dediğiniz gibi çok doğru bir kaşılaştırma değil. Sizin söylediğinize ek olarak; mg6350 çıktısındaki mürekkep orjinal, ama xp800 OCP. Yine de diğer OCP mürekkepli çıktılara göre daha başarılı diyebilirim. O mavimsi ton yok en azından. Asıl gerçekçi karşılaştırma aynı marka model yazıcılardan alınan farklı mürekkepli çıktılar olacaktır.

Ben sanırım photoink siparişi vereceğim. O zaman daha dopyurucu bir karşılaştırma olacaktır.

• Hocam Canon bayileri/ satıcılara telefon açıp sorun belki vardır ellerinde 6xxx veya 7xxxx serilerinden
  • Bende 7150 yi Vatanbilgisayar'dan almıştım 354 tl'ye. Bence takip et sürekli yüzde 25-30 indirmleri oluyor yakalarsın. Bende yüzde 30 indirmle almıştım. Foto çıktıları mükemmele yakın ancak dolan kartuş kullanamadım daha, bende dolan kartuşlarla nasıl bir baskı kalitesi vereceğini merak ediyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idoer

Bende 7150 yi Vatanbilgisayar'dan almıştım 354 tl'ye. Bence takip et sürekli yüzde 25-30 indirmleri oluyor yakalarsın. Bende yüzde 30 indirmle almıştım. Foto çıktıları mükemmele yakın ancak dolan kartuş kullanamadım daha, bende dolan kartuşlarla nasıl bir baskı kalitesi vereceğini merak ediyorum açıkçası.

Sizide o zaman dolum kartuş deneyimi takımına alalım :)
    Bu arada 7150 yi süper fiyata almışsınız. Ben 6350 yi 366 ya aldım.
    7150 nin farkı neydi bu arada 6350 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

quote:

Orijinalden alıntı: idoer

Bende 7150 yi Vatanbilgisayar'dan almıştım 354 tl'ye. Bence takip et sürekli yüzde 25-30 indirmleri oluyor yakalarsın. Bende yüzde 30 indirmle almıştım. Foto çıktıları mükemmele yakın ancak dolan kartuş kullanamadım daha, bende dolan kartuşlarla nasıl bir baskı kalitesi vereceğini merak ediyorum açıkçası.

Sizide o zaman dolum kartuş deneyimi takımına alalım :)
    Bu arada 7150 yi süper fiyata almışsınız. Ben 6350 yi 366 ya aldım.
    7150 nin farkı neydi bu arada 6350 den

Akıllı telefonlar ve tabletlerden zahmetsiz Wi-Fi baskı ve tarama özelliği var bunda ancak ben bunu hiç kullanmadım, arada farklar olsada çok azdır herhalde. Siz kolay dolum kartuşunu kullandınız mı ? verimi nasldı ? bi de kullandıysanız hangi mürekle kullandınız?

• idoer kullanıcısına yanıt
    Akıllı telefonlar ve tabletlerden zahmetsiz Wi-Fi baskı ve tarama özelliği 6350de de var. Başka farkları vardır ya neyse...
    Bende mürekkep alıp dolum deneyeceğim yakında inşallah
  • chips kullanıcısına yanıt
    sonucu burdan yazarsan sevinirim, ben cescesordan almayı düşünüyordum ama sizi bekleyip ona göre kararımı vereceğim :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.