Şimdi Ara

Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
14
Favori
35.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: idoer

Bende 7150 yi Vatanbilgisayar'dan almıştım 354 tl'ye. Bence takip et sürekli yüzde 25-30 indirmleri oluyor yakalarsın. Bende yüzde 30 indirmle almıştım. Foto çıktıları mükemmele yakın ancak dolan kartuş kullanamadım daha, bende dolan kartuşlarla nasıl bir baskı kalitesi vereceğini merak ediyorum açıkçası.

o halde vatan pc yi takip etmeye devam ediyorum aslında bu hafta sonu söyle yüzde 25,30 indirim yapar diye bekliyorum yani ümidim bu yönde sizdede 7150 olduğuna göre alırsam yazıcıyı yanlız kalmamış olurum konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

quote:

Orijinalden alıntı: idoer

Bende 7150 yi Vatanbilgisayar'dan almıştım 354 tl'ye. Bence takip et sürekli yüzde 25-30 indirmleri oluyor yakalarsın. Bende yüzde 30 indirmle almıştım. Foto çıktıları mükemmele yakın ancak dolan kartuş kullanamadım daha, bende dolan kartuşlarla nasıl bir baskı kalitesi vereceğini merak ediyorum açıkçası.

o halde vatan pc yi takip etmeye devam ediyorum aslında bu hafta sonu söyle yüzde 25,30 indirim yapar diye bekliyorum yani ümidim bu yönde sizdede 7150 olduğuna göre alırsam yazıcıyı yanlız kalmamış olurum konuda

Fiyatı şuan 354 hemen al al al

• benden hızlı çıktın
    daki itabariyle önümüzdeki 3 gün %30 İndirim 354 TL alacaklar kaçırmasın şimdiden hayırlı olsun

http://www.vatanbilgisayar.com/İnkjet%20Çok%20Fonksiyonlu%20Yazıcı/canon-mg7150bk-mg7150bk-yazici-,tarayici,fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=69332

@dostum kertenkele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 27 Aralık 2013; 0:08:48 >

• kimse benden hızlı cevap yazamaz , bence beklemesin şimdi alsın çünkü stoklarda anında tükenbiliyor. Netten şimdi alır yarın gider mağazan elden verirler sana kertenkele
  • aldım aldım aldım başka bişey isteseydim olurmuş belkide ne çabuk indirim oldu başka şeylerde alabilirdim siteden ya neyse net paketim bitmek üzere fazla kurcalayamam siteyi. yazıcıyı ucuza aldık ya gerisi mühim değil fazla. yatmadan Son bi konuya bakayım dedim bildirim üstüne bildirim gelmiş sizden sağolun dostlar. Bursa'da yok stokta bi kaç güne gelir herhalde kargo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 27 Aralık 2013; 3:40:48 >
  • yazıcıyı aldım da net paketim bitmek üzere 5 mb kaldı yazıcı videoları fazla kota yedi ocak 2 sine kadar beklicem mecbur turkcell in 19 tl ye indirimli paketi vardı ay bitmeden tekrar olmuyor herhalde denedim olmadı. bi kaç gün buralarda yokum yazıcı ile ilgili izlenimlerimi o zaman yazarım ancak.

neyseki kota bitmeden yazıcıyı almışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 27 Aralık 2013; 13:20:19 >
  • quote:

yazıcıyı aldım da net paketim bitmek üzere 5 mb kaldı yazıcı videoları fazla kota yedi ocak 2 sine kadar beklicem mecbur turkcell in 19 tl ye indirimli paketi vardı ay bitmeden tekrar olmuyor herhalde denedim olmadı. bi kaç gün buralarda yokum yazıcı ile ilgili izlenimlerimi o zaman yazarım ancak.

Güle güle kullanın. Benden daha ucuza ve daha iyi bir yazıcı aldınız :) Kıskandım şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

quote:

yazıcıyı aldım da net paketim bitmek üzere 5 mb kaldı yazıcı videoları fazla kota yedi ocak 2 sine kadar beklicem mecbur turkcell in 19 tl ye indirimli paketi vardı ay bitmeden tekrar olmuyor herhalde denedim olmadı. bi kaç gün buralarda yokum yazıcı ile ilgili izlenimlerimi o zaman yazarım ancak.

Güle güle kullanın. Benden daha ucuza ve daha iyi bir yazıcı aldınız :) Kıskandım şimdi :)

inşaallah hayırlı olur sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini kargo bekliyormuş yarın kargoya verilse pazartesi gelir herhalde de.bende sizdeki mg6350 yi kıskanıyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chips

quote:

inşaallah hayırlı olur sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini kargo bekliyormuş yarın kargoya verilse pazartesi gelir herhalde de.bende sizdeki mg6350 yi kıskanıyordum.

Eğer kolay dolum kartuşlarından da aynı performası alabilirsek bi daha fotoğrafçıya ayak basmayız herhalde, çok güzel makine emin olun. Önceki yazıcım HP idi beni kanser etmeden imha ettim onu

• Evet aynen. İnşallah bizi uzun yıllar götürür de bu kadar masraf yaptığımıza yanmayız. Zaten o amacla bu makineyi alduk. Daha once daha dusuk klasman yazicilar kullandim ve dediginiz gibi hurda oldular.
  • geri döndüm net olayını hallettim dün yazıcım geldi güzel makina parayi bastırınca her şeyi dokunmatik oluyor. Fotoğraf denemesi yapmak için örnek fotoğraf ı nerden bulurum.

orjinal Kartuşların üzerinde video daki gibi tıpa var mürekkep sipariş ederken dolan Kartuşları da alırım dursun kenarda önce kendi Kartuşlarını denerim doldurmayi olmazsa dolan Kartuşlar la devam ama yazıcı da 6 kartuş var sitelerde 5 tane dolan Kartuş acaba iki siyah Kartuş olduğu için bir tane mi veriyorlar eksik olan kartuşun yerine ne takılacak bu durumda. boş kalsa yazıcı çalışmaya devam edermi bu soruların cevaplarını bulmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 29 Aralık 2013; 15:48:20 >
  • Merhaba.
    Şu an benim elimde (HP Photosmart C4280) yazıcısı var ve mürekkebi bitmiş durumda.
    Bu markanın kartuşlarına renkli ve siyah dolum yapılabiliyor mu?
    Eğer yapılabiliyorsa İZMİR'de tavsiye edebileceğiniz yer var mı?
    Tşekkürler.
  • quote:

geri döndüm net olayını hallettim dün yazıcım geldi güzel makina parayi bastırınca her şeyi dokunmatik oluyor. Fotoğraf denemesi yapmak için örnek fotoğraf ı nerden bulurum.

orjinal Kartuşların üzerinde video daki gibi tıpa var mürekkep sipariş ederken dolan Kartuşları da alırım dursun kenarda önce kendi Kartuşlarını denerim doldurmayi olmazsa dolan Kartuşlar la devam ama yazıcı da 6 kartuş var sitelerde 5 tane dolan Kartuş acaba iki siyah Kartuş olduğu için bir tane mi veriyorlar eksik olan kartuşun yerine ne takılacak bu durumda. boş kalsa yazıcı çalışmaya devam edermi bu soruların cevaplarını bulmak lazım.

o siyah mürekeplerden biri normal yazı için diğeri de foto baskısı için konulmuş. Dolan kartuşlardan 5 li grupta gri kartuş yoktu başlarda ancak sonradan gri kartuşu da satmaya başladılar, güncelleyince lı kartuşlarda konulur siteye.

• gri kartuş olmadan yazıcı çalışır mı yani kartuş yok uyarısı vermez mi. çalışsa çıktıları kaliteli olurmu bunu öğrenmek istiyorum alıp ta işe yaramadiktan sonra neye yarar o kartuş seti

evet uyumlu olduğu söylenen kartuş setinde gri yok resimlerden de anlaşılıyor sorarım bu şekilde eksik Kartuşla ne kadar kaliteli baskı alabileceğimizi satan sitelere. her sitede gri kartuş yok yok zaten 5 kartuş koymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 29 Aralık 2013; 21:46:09 >
  • quote:

gri kartuş olmadan yazıcı çalışır mı yani kartuş yok uyarısı vermez mi. çalışsa çıktıları kaliteli olurmu bunu öğrenmek istiyorum alıp ta işe yaramadiktan sonra neye yarar o kartuş seti

evet uyumlu olduğu söylenen kartuş setinde gri yok resimlerden de anlaşılıyor sorarım bu şekilde eksik Kartuşla ne kadar kaliteli baskı alabileceğimizi satan sitelere. her sitede gri kartuş yok yok zaten 5 kartuş koymuşlar

Başlarda o gri kartuşları orjinalini alın diyorlardı ama sonra onun da dolan kartuşu piyasaya sürüldü. 5 kartuşla yazıcı çalışır mı bilmem, denemek lazım
  • bu yazı ilginizi çekebilir. sormak istediğim mürekkep bitmeden tekrar mürekkep takviyesi yaparsak ışığı yansıtmaya devam etmezmi bu sekilde de kartuş normal olarak çalışmaya devam eder

http://www.sarfhane.com/page.php?act=showArticles&ID=87&name=Canon%20PGI-550%20ve%20CLI-551%20Kartu%c5%9flar

• 6 renk uyumlu 550-551 dolan kartuşlar var endişeye mahal yok

http://www.cescesor.com/index.php?route=product/product&product_id=520
  • quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

6 renk uyumlu 550-551 dolan kartuşlar var endişeye mahal yok

http://www.cescesor.com/index.php?route=product/product&product_id=520

iyide gri yok 5 kartuş var orda

• bu gri kartuşun olmamasını sordum cescesor a her soruma cevap veren adamlar buna cevap vermedi demekki çıkarlarına olmayan bi durum var gri kartuşun olmaması yerine ne takacaz dedim gri kartuşun ona bile cevap gelmedi
  • Uzun süredir Canon PGI550 - CLI551 kartuş kullanan bir yazıcı ile alınmış baskı örneğidir. Uzun süredir Canon 550-551 numaralı dolan kartuşların ve mürekkeplerin performanısını merak eden kullanıcılar için belirleyici olacağı kanaatindeyim. Baskı alırken kullandığımız ürünler kendi mürekkep ve dolan kartuşlarımızdır. Yazıcı forumdaki kullanıcılardan @mustaac nickli arkadaşa verilmiştir.

Ayrıca konudan bağımsız olarak kafalardaki soru işaretlerini gidermek için söylemeliyim ki; Canon 550-551 serisinin GRİ kartuşunda da herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Mürekkep ve kartuş olarak GRİ rengide yazıcılarınızda kullanabilirsiniz...

Baskı alınan yazıcı modeli Canon MX925.
    Kartuş modeli Canon PGI550-CLI551 ( 5 Renk )
    Kağıt : Glossy Photo Paper
    Fotoğraf aktarma : Epson PX720WD Tarama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 30 Aralık 2013; 18:21:47 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.