Şimdi Ara

DoLuNaY mu Season II geri dondu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFF SERVER OFF Hasanpertoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bir bak su servere yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: Quess

quote:

Orjinalden alıntı: SqWeK

ARKADASLAR OYUN COK GUZEL FAKAT ZIRT PIRT KAPANİYOR!!! SAYGİSİZLİK GİBİ OLMASİN FAKAT BİRAZ ADMİNLERİN BİLGİSİZLİGİNDEN DOLAYİ KAYNAKLANİYOR!!! NESE OYUN GİNEDE GUZEL BİRAZ DAHA AZ KAPANSA VEYA GECELERİ BAKİMA GİRSA DAHA İİ OLUR!!!!

ADMİNLER BİLGİSİZ OLSA MU YU FAZLA BİLMESELER SENİNDE DEDİĞİN GİBİ OYUNU ZEVKLİ HALE GETİREMEZLERDİ...MADEM ADMİNLER BİLGİSİZ SEN AÇTA BİZ OYNUYALIM BAKALIM SENİN MU ANLAYIŞIN VE BİLGİN NASILMIŞ..AMA DİOSAN Kİ BEN BİLMİYORUM O ZAMAN SUSUCAKSIN VE OYUNUNU OYNUCAKSIN..İSTEMİYOSAN OYNAMICAKSIN..

• SERVERI BEKLEMEYİN HİÇ Bİ DAHA AÇILMICAKMIŞ...!!!
  • Bence Acılcak Guzel Server
  • bravooo dolunay mu daki acemi adminlere de bu yakişir oyunu kur sonra beceremiyince kapatt.... ya oynayanlar önemli mi canmm kasarlar bi daha yeni bi surumle geliriz dimi bravooo dolunay mu!!!
  • ewet bravpo dıyosunuz ama arkamızdan ne ısler cevırıyolar en guvendıgım ınsanlar bıle saldırı yaptılar bana ve sa gece yarısı ve ben halla bılgısayarları duzeltmekle mesgulum SooNNY ve dıyerler9ı kesınlıkle kendılerını bılıyorlar burayı kırletmeyın . SeN sole eglence olsun ve ıyı bır server olsun kapanmasın dıyenler arkamdan ne dolaplar cevırıyolar bana daha dıyor fırewall yukleme gıbı laflar edıyorlar ben sızden yardım ıstedım sızbana viruslu server ve shoplar yoladınız afferım bıle devam edın
    elbet bır server bulursunuz P. o . k . bulursunuz ben sadece sızın ve dıyer arkadaslar ıcın yapmıstım ben bır bılgısayarımın 24 saat calısması ve musterıye kapalı kalmasını saglıyodum ama şimdi mu server olsada oynasak dıyen kısılerın asıl amacının mu server olsada p.o.k. lasak demek ıstedıgını anladım ben den bu kadar arkadaslar yok acemı yok su yok bu demıyorum eyer ben ıyı bılıyorum deseydım kımseden yardım almazdım ve böyle olmazdı ama ben sözümü tutum dıyerı tutmadı .

hadı eyvala benden bu kadar benı destekleyen ve desteklemeyenler tsk ederım . lop lop atmaya benzemez kurunda görelım bazı kısılere soluuyorum kımse uzerıne alınmasın .

bende dıyorum hasanperto ya

• EWET SİMDİ HERKES DEDİGİME GELDİMİ SERVER GUZELDİ AMA ADFMİNLER BİLGİSİZDİ!!! KUJSRA BAKMA AMA KARDES MİLLETTEN TOPLADİGİN FİLESLERLE SERVER KURULMAZ!!! HA KURDUN OYUN OFFLİNEDEN CIKMIYOKİ!!! Quess BİRİNCİSİ SENDEN DAHA COK SEY BİLDİGİM GARANTİ!!! 2,SERVER ACMAKTA BİSİ YOK ACARİZ GERERKİRSE HERSEYİN Bİ ZAMANİ VAR!!! OLE HERKES GİBİ EKSİK DERME CATMA SERVER ACİP 2 HAFTA SONRA KAPATMAM BEN!!! FAZLA KONUSMA!!!
  • AYRİCA FORUMDA MESAJ SAYİM VEYA RUTBEME BAKMAYİN BENİM FORUMLA FİLAN İSİM OLMAZ ONA BAKİPDA BİLGİMİ DEGERLENDİRİRSEN COK YANİLİRSİN!!! ALEM BİZİ TANİR BİZ ALEMİ TANİMAİZ!!! HADE YOL ALL!!!
  • Seninle Tartışmaya Bile gerek Yok Safi Boş Muhabetsin
  • TARTİSAMASSİN ZATEN YOL ALL!!!
  • Abi çok iyi yazmışın be çok dokandıBen seni tanıdım sen beni gerisi yalan hasan abi
  • quote:

EWET SİMDİ HERKES DEDİGİME GELDİMİ SERVER GUZELDİ AMA ADFMİNLER BİLGİSİZDİ!!! KUJSRA BAKMA AMA KARDES MİLLETTEN TOPLADİGİN FİLESLERLE SERVER KURULMAZ!!! HA KURDUN OYUN OFFLİNEDEN CIKMIYOKİ!!! Quess BİRİNCİSİ SENDEN DAHA COK SEY BİLDİGİM GARANTİ!!! 2,SERVER ACMAKTA BİSİ YOK ACARİZ GERERKİRSE HERSEYİN Bİ ZAMANİ VAR!!! OLE HERKES GİBİ EKSİK DERME CATMA SERVER ACİP 2 HAFTA SONRA KAPATMAM BEN!!! FAZLA KONUSMA!!!

sana gel oyna dıyen yok kanka senı öszelikle sen olmasan olmaz dıyende yok ıster oynarsın ıster oynamasın . bazı ip na lar yuzunden kapanıyorsa server onların acızlıgıdır. kolay bır severde hıle yapıyorsa ve cıkar salıyosa bence hicbir bilgisi olamaz ve beynı de kus beyınlıdır.

ben burda noktayı koydum . ben soledım yıne soluyorum ben herseyı bılemem ben mu ya baslıyalı 5 ay oldu ne beklıyosunuz. ben 5 ayda server kurdum sen kimbilir kac yıldır oynuyosun kurda oynuyalım .dedigim gibi loplop atmaya gerek yok sizingibi gencleri mu serveri kurmus görmek isteriz:D

hadı sidi get kumda oyna .

• OHOO SENLE İSİMİZ VAR OYNAMİYOM ZATEN NE LAGA LUGA YAPİYON ANLAMİYOM MİLLETİN EMEGİNİDEMİ DUSUNMUYORSUNUZ 5 GUNLUK SERVER KAPANİYO OLURMU YAA!!! BİRİLERİ BUNA HAYİR DEMELİ!!! BENDE DİYORUM!!! VARMİ İLERİSİ FAZLA LAF YAPMA SERVER ACİPTA KENDİME KUFUR ETTİRTMEM KARDESİM!!! SEN ACTİNDA NOLDU!!! FAZLA UZATMA YOL AL!!!
  • server kopmus galiba kapanmıs siteyede girmior :D
  • quote:

EWET SİMDİ HERKES DEDİGİME GELDİMİ SERVER GUZELDİ AMA ADFMİNLER BİLGİSİZDİ!!! KUJSRA BAKMA AMA KARDES MİLLETTEN TOPLADİGİN FİLESLERLE SERVER KURULMAZ!!! HA KURDUN OYUN OFFLİNEDEN CIKMIYOKİ!!! Quess BİRİNCİSİ SENDEN DAHA COK SEY BİLDİGİM GARANTİ!!! 2,SERVER ACMAKTA BİSİ YOK ACARİZ GERERKİRSE HERSEYİN Bİ ZAMANİ VAR!!! OLE HERKES GİBİ EKSİK DERME CATMA SERVER ACİP 2 HAFTA SONRA KAPATMAM BEN!!! FAZLA KONUSMA!!!

Kardesim ne konusuosun ole server açıpta 2 haftada kapatmam demek kolay açta gorelim dimdik dursun ayakta serverin

guvendiklerin arkandan vurursa bakalım serverin dimdik olabiliomu

Ordan ole konuş sen...

• Güzel serverdi keşke uzun ömürlü olsaydı...
  • sen konusma lan buhara!!! :D cocuklarin soz alma hakki yok burda!!! hade sen yasitlarinla sohbet et!!!
  • beyler ama aaaaaaa ne alıp veremediğiniz var olan olmuş biten bitmiş susun artık tamam
    zaten olan oldu
  • YAW SERVERİN KAPATMISIN COLL OYLE DİYO KNİGHT SERVERİ ACMISINUZ ACIN SEOSON 2 YADA 3 OYNIYAK PLS PLS PLS PLS PSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babydark -- 18 Haziran 2007; 13:47:57 >
  • quote:

sen konusma lan buhara!!! :D cocuklarin soz alma hakki yok burda!!! hade sen yasitlarinla sohbet et!!!

sasıl sen kendi yaşıtlarınla takıl sen kendini büyük sanıosun ama zeka yaşın 02
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.