Şimdi Ara

DoLuNaY mu Season II geri dondu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun geri dönmesine çok sevindim Dolunay Mu dayım
  • tşk fenix gerı donduk ve kalıcı olacagız.
    patlama riski cok az ama patlama risk ini kadıracam adamı deli edıyo :D
  • bir ip ucu daha sıze kanat yaparken ne kadar blees koyarsanı yuzde o kadar yukselıyo
    cem uzana benzedık ama kanatsız kımse kalmıyacak
  • Beyler server çok güzel bir hale gelmiş gercekten tebrik ederim.Grafikler çok güzel
    Come On...
  • evet server çok güzel olmuş yapanlara teşşekürler (hasan abiye)
    nick:oNuR_CaN güçlenirsem herkezi kasarımup
    up
    up
    up
    upbence en iyi server 1 numara
  • ..::Hurricane::.. ve ben geldik oyundahi ismim SeTboY biz ..::Hurricane::.. ile guild kurduk sizleride bekleriz
  • Hayırlı oLsunn
  • abi yasık msn yi yüsüme vurdun:D
  • charim takildi yaff herhagi bi yetkili yok mu?????
  • Hayırlı Olsun
  • saolun kardeşlerim charın adı ne kanka kurtarım senı :D

nete bı sorun vardı onu gıderdık ondan dolayı kusura bakmayın oyunu oyunuyosunuz ama bız sıteye gıremıyoduk :D ttnet bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanperto -- 11 Haziran 2007; 12:13:20 >
  • ya hasan abi o patlama oranı ne öle hiç bir serverde görmedim ben böle %100 sanki
    bi itemin dmg sini 8 yapmak için 50 life harcadım kanat için 2 sefer denedim patladı bide%90 ken
    bi itemi+7 yapmak için 10 soul harcadım abi acil hallet bu sorunu
  • Bundan Sonra Baslıkta Geri Döndü vs... gibi yazarsa oynamamaya karar verdim.Daha önceden kapandıgı icin mutlaka yine kapanacaktır.Hayırlı Olsun
  • 1 kardeşim kapanmadı kapanma demek acılmayacak demektır .
    ben kapatmadım kapatmıyacamda tabi burda oldugum sure ıcerısınde yıne de saol serverın versıyonu ve özelıklerını degıştirdik duzenlemeler yaptık .
    onur kardes patlama olayına bır el atıcam sımdı
    ok .

doLµñä¥ mµ ädmıñ§ ߥ_hä§äñpꮆo

• VALLA çok süper ben kasıyom da hasan abi ismimi SeTboY koyduğum için herkes bana adminmisin diye soruyo bende değilim adminlikle ne işim olur diyom bana aptalmışım gibi a.q falan yazıyolar
  • î¥îmîş †äkıL î§†ê ¥oµ ßäñ dê mê ßäñ dê †äkıL §ê†ßo¥ :))

DøLµñä¥ Mµ Âdmîñ .·´¯·`->Hä§äñ«¤»Pꮆo<-·´¯·`.
  • Valla bence harika bir server tavsiye ederim. Hep açık olması büyük bir avantaj...
  • ya ben sizinle bişey paylaşmak istiyorum ya şu ttnet bağlattık ilk ay 82 milyon sonra 60 70 milyon gelecek
    ya evdekiler diyo yok senin oyun yüzünden yok oyuna girme ve galiba bundan sonra mu hayatım sönüyo eğlenceli dakikalar bitiyo bu ttneti kuranında ta....... ya diyom bu kadar oynıyan var bu kadar insan var kimseye gelmiyo bize 80 millete 30 ttnet senin
  • s.a beyler ya ben hiçbir online oyunda uyelik alamıom yardım edin nolur bana uyelik alıp msnm den gizli yanıtını felan verirseniz çok sevinirim yardım lutfen
  • Acc : Mighty
    Car Adi : Mighty
    ------------------
    enerjiye 32767 den fazla point bastin vurus yapmiyor car kasamiyorum.
    agiyi : 28k
    enerji : 32 k yaparmisiniz ?
    -------
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.