Şimdi Ara

Domain A Kaydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağıma karar veremedim o yüzden buraya açtım. Kusuruma bakmayın.

Ben Tumblr kullanıyorum ve tumblr'ın size sunduğu imkanlardan birisi de kendi alan adınızı kullanabiliyorsunuz blogunuzda.
    Bende bundan yararlanmak için bi alan adı aldım.
    Alan adının dns bölümünden "A tipi DNS" veya "CNAME DNS" yi değiştirin diyor.

A TİPİ DNS İPSİ OLARAK: "66.6.44.4" VERMİŞ.
    CNAME OLARAK İSE:domains.tumblr.com

ben girdim aldığım şirketin domain paneline ve şöyle bir panel çıktı karşıma;

Domain A Kaydı?

Şimdi burada A tipi'ni nasıl kaydedicem Cname'yi nasıl hangisini nereye yazıcam ? Yardım ederseniz sevinirim.
    Birde bunları yazdığım da hemen düşer mi tumblr'a kaydım ?

tumblr burada belirtmiş ama ben yapamadım panel çok değişik bendeki;
    https://www.tumblr.com/docs/tr/custom_domains

• quote:

Orijinalden alıntı: dogyo

Arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağıma karar veremedim o yüzden buraya açtım. Kusuruma bakmayın.

Ben Tumblr kullanıyorum ve tumblr'ın size sunduğu imkanlardan birisi de kendi alan adınızı kullanabiliyorsunuz blogunuzda.
    Bende bundan yararlanmak için bi alan adı aldım.
    Alan adının dns bölümünden "A tipi DNS" veya "CNAME DNS" yi değiştirin diyor.

A TİPİ DNS İPSİ OLARAK: "66.6.44.4" VERMİŞ.
    CNAME OLARAK İSE:domains.tumblr.com

ben girdim aldığım şirketin domain paneline ve şöyle bir panel çıktı karşıma;

Domain A Kaydı?

Şimdi burada A tipi'ni nasıl kaydedicem Cname'yi nasıl hangisini nereye yazıcam ? Yardım ederseniz sevinirim.
    Birde bunları yazdığım da hemen düşer mi tumblr'a kaydım ?

tumblr burada belirtmiş ama ben yapamadım panel çok değişik bendeki;
    https://www.tumblr.com/docs/tr/custom_domains

Merhabalar;

HostName yazan yerlere sürekli alan adınızı yazacaksınız. A recordu eklerken adres kısmına IP adresini ve cName eklerken de adres kısmına verdikleri adresi yazacaksınız. Priority kısmını doldurun derse 0 ( rakamla sıfır ) yazabilirsiniz.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.