Şimdi Ara

Domain alan adını farklı bir şirkete taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim çalıştığım bir hosting firması var. Memnunum da. Yaklaşık 7 yıldır çalışıyorum. İlk aldığım zaman hem domain hemde hosting almıştım.

Şöyle bir sorum olacak.

Ben domain adıma whois çektiğim zaman başka bir firma ismi çıkıyor. Muhtemel bu adamların çalıştığı firma. Benim hiç bir bilgim yok. Acaba ben bu adamlarla çalışmayı bırakırsam bu domain bana mı ait olacak istediğim yere taşıma hakkına sahip olabilecek miyim? Mesela bu çalıştığım firma üzerinden değilde kendim godaddy üzerinden almak istesem bunu yapabilecek miyim?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: landowner

Arkadaşlar merhaba,

Benim çalıştığım bir hosting firması var. Memnunum da. Yaklaşık 7 yıldır çalışıyorum. İlk aldığım zaman hem domain hemde hosting almıştım.

Şöyle bir sorum olacak.

Ben domain adıma whois çektiğim zaman başka bir firma ismi çıkıyor. Muhtemel bu adamların çalıştığı firma. Benim hiç bir bilgim yok. Acaba ben bu adamlarla çalışmayı bırakırsam bu domain bana mı ait olacak istediğim yere taşıma hakkına sahip olabilecek miyim? Mesela bu çalıştığım firma üzerinden değilde kendim godaddy üzerinden almak istesem bunu yapabilecek miyim?

Teşekkürler

Merhabalar;

Alan adınızı buradan veya özel mesaj yoluyla iletirseniz kontrol ederek kesin bilgi verebiliriz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• landowner L kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz firmaya transfer edebilme hakkınız var domaini. Büyük ihtimal şuan çalıştığınız firma bayi olduğu için ana bayi ismi geçiyordur. Ama şuan bulunduğunuz firmadan domaininiz için transfer kodunu alırsanız ve transfer kilidini kaldırırsanız, godaddy gibi bir başka firmaya transfer edebilirsiniz. Diyelim godaddy'e transfer edeceksiniz o zaman transfer ettiğiniz domain için 1 yıllık ücret ödersiniz ve ödediğiniz ücret ile domainin bitiş süresi +1 yıl uzamış olur ve domain godaddy'deki hesabınıza geçmiş olur. İyi çalışmalar.
  • Konuyu bulmuşken Bende şunu sorayım arkadaşlar. Domain i bir firmadan hosting i başka firmadan alabilirmiyim. Veya ikisini bir alabilcağim fiyatı uygun ve hizmeti iyi olan firma önerebilirmisiniz. Çünkü kullandığım firmada domain fiyatı uygun ama hizmetleri iyi değil o yüzden ne yapabilirim. ( en temizi ikisini aynı firmadan almak ama fiyat farklı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerman

Konuyu bulmuşken Bende şunu sorayım arkadaşlar. Domain i bir firmadan hosting i başka firmadan alabilirmiyim. Veya ikisini bir alabilcağim fiyatı uygun ve hizmeti iyi olan firma önerebilirmisiniz. Çünkü kullandığım firmada domain fiyatı uygun ama hizmetleri iyi değil o yüzden ne yapabilirim. ( en temizi ikisini aynı firmadan almak ama fiyat farklı)

Elbette domain ve hosting farklı firmalardan alınarak kullanılabilir. Domain kontrol panelinden hosting'e ait dns adreslerine yönlendirmeniz yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.