Şimdi Ara

Domain aldim tehtid ediliyorum:((:((:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne domainmiş yaw meraktan çatladım Pm atarmısın banada
  • Madem herkes merak ediyor pm'e gerek yok ozaman.
    Yaz gitsin buraya görsün forum
  • cok merak ettiginizi biliyorum ancak su kadarini soleyim su an satisa koydum ismi

bu sahis unlu bir haber spikeri bayan hemde baya unlu bu kadarini soleyim simdilik arkadaslar 1 hafta cinde sanirim sonuclanacak
    www........com yani com uzantili herkese tsekkurler gercekten aydinlandim su an vallaha sonucta com.tr uzantili bi domain degil birde tamamen tesaduf eseri alinmis bi domain isim benzerligi var arkadasimin ismi ve soyismide bu spikerle ayni com uzantisini galiba amerika menşeili oldugu cin hic bir yasal yoldan bendn alamaz sonucta domain sorgulamada kimin ismi varsa hak sahibi odur sonuc bu gelismeleri buradan bildiricem herkese simdiden tesekkurler dua edinde iyi para kapalim barim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: e-system

cok merak ettiginizi biliyorum ancak su kadarini soleyim su an satisa koydum ismi

bu sahis unlu bir haber spikeri bayan hemde baya unlu bu kadarini soleyim simdilik arkadaslar 1 hafta cinde sanirim sonuclanacak
    www........com yani com uzantili herkese tsekkurler gercekten aydinlandim su an vallaha sonucta com.tr uzantili bi domain degil birde tamamen tesaduf eseri alinmis bi domain isim benzerligi var arkadasimin ismi ve soyismide bu spikerle ayni com uzantisini galiba amerika menşeili oldugu cin hic bir yasal yoldan bendn alamaz sonucta domain sorgulamada kimin ismi varsa hak sahibi odur sonuc bu gelismeleri buradan bildiricem herkese simdiden tesekkurler dua edinde iyi para kapalim barim:)

parayı bulunca adam başı birer domain alırsın artık

• @e-system senin pazarlama konusunda proffessionel olduğun belli oluyor köşe yazarlarının sürekli yaptığını yapmışsn güzel bir teknik brawo : )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.