Şimdi Ara

Domain aldim tehtid ediliyorum:((:((:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • com uzantili bi domain aldim ismini belirtmek isitemiyorum ancak bi isim soyisim uzantisi
    bana 2 gundur bir avukattan mail geliyor o ismi bana geri verin yasal yoldan alirim benim hakkim falan diyor ama ben ta 3. ayda aldim ve benim hakkim benim ustumde isim . peki com uzantili bu domain icin yasal hak bende diye biliyorum bu avukatin bana ne gibi yaptirimlar uygulayabilir bi yardimci olun lutfen

• hiç bi halt yiyemez anllattığına göre
  • domain sorgulamada benim ustume bu domain ben satin aldim peki bunun dayanabilecegi bi yasal yol varmi cok kesin ve emin konusuyor bu arada unlu birinin ismiymis yeni ogrendim bi televizyonda spikermis galibam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-system -- 1 Aralık 2006; 12:12:18 >
  • satmaya bak domaını para kazanmıs olursun yuksek fıyat ıste
  • quote:

Orjinalden alıntı: e-system

com uzantili bi domain aldim ismini belirtmek isitemiyorum ancak bi isim soyisim uzantisi
    bana 2 gundur bir avukattan mail geliyor o ismi bana geri verin yasal yoldan alirim benim hakkim falan diyor ama ben ta 3. ayda aldim ve benim hakkim benim ustumde isim . peki com uzantili bu domain icin yasal hak bende diye biliyorum bu avukatin bana ne gibi yaptirimlar uygulayabilir bi yardimci olun lutfen

Yasal olarak hiçbirşey yapamaz hatta attıgı mailler duruyorsa gidip hakkında tehtid etmek mevki kullanarak çıkar sağlamaya çalışmal yolunda dava acabilirsin..

Domain Alımında Kural

İlk alan kazanırdır
  • alınan .com .net .org gibi genel uzantılar ilk gelenindir.
    hiç bir şey olmaz
    domain aldığın yerden gerekli bilgi dökümünü al o sana mesaj çeken avukata yolla..
    sonrada deki eğer domaini almak istiyorsanız pazarlık masasına oturmanız için 1 hafta süreniz vardır...
  • eger gerçekten çok ünlüyse ve böyle feryan figan ediyorsa o domainde iş var demektir

açılışı 1000 dolardan başlat bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tehdit Edildim Ne Yapmalıyım?
    9 yıl önce açıldı
    Tehdit Maili Aldım Yardım Edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • domaini bana pm atarmısın?
    merak ettim.

ayrıca arkadaşlara katılıyorum o domain senin hakkın. ama şu da var mesela zamanında biri cemyilmaz.com u almıştı.cem yılmaz a satmaya çalışmış.çok para isteyince cem yılmaz dava açıp domaini kendine geçirmişti.
    aynı şey yakın zamanda colaturka içinde oldu.haberlerde bahsi geçmşti.
    ama naısl oluyor bilmiyorum
  • Telefonda konuştuysanız kayıtlarla savcılığa ver adama bir halt edemez abim didi banada
  • bak ne yapaım biliyormusun o domaini bana ver bende adamda yüksek fiyat çekeyim paraları kırışalım

korkma birşey yapamaz ama şöyle bir durum var eğer aldığın domain adamdawww.domainadi.com.tr şeklinde ise vermek zorundasın
  • öle sacmalıkmı olur uluslararası düzeyde evrensel bir uzantılı domaini kimse alamaz ilk alan ilk sahiptir her zaman kim kayıt etmişse ona aittir domain. sen domaini kilitle eger yapabiliyorsan yabancı ülkeden aldıysan kilit koydur domain adresine. gerekirse firmana haber ver durumu anlat onlara bu sekilde talepde bulunanlar olursa sizinle irtibata gecerler
  • domain adı nedir?
    "pm" ile yazar mısın bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gmail83

öle sacmalıkmı olur uluslararası düzeyde evrensel bir uzantılı domaini kimse alamaz ilk alan ilk sahiptir her zaman kim kayıt etmişse ona aittir domain. sen domaini kilitle eger yapabiliyorsan yabancı ülkeden aldıysan kilit koydur domain adresine. gerekirse firmana haber ver durumu anlat onlara bu sekilde talepde bulunanlar olursa sizinle irtibata gecerler

benim bildiğim com.tr uzantılı adres alınmışsa o isimde bütün domainlere hakim oluyor diye biliyorum. belkide yanlış biliyorum
  • sanmıyorum oyle bir hak mı olurmus o zaman gidip yahoo.com.tr yi alalım yahoo.com bizim olsun veya onun gibi birçok com.tr yi alalım gidip diger tarafdanda domain bizim bize vereceksiniz diyelim olurmu öyle sey kim aldıysa domain onundur geriside sacmalıktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: gmail83

sanmıyorum oyle bir hak mı olurmus o zaman gidip yahoo.com.tr yi alalım yahoo.com bizim olsun veya onun gibi birçok com.tr yi alalım gidip diger tarafdanda domain bizim bize vereceksiniz diyelim olurmu öyle sey kim aldıysa domain onundur geriside sacmalıktır

yahoo.com.tr var zaten öyle şirketlerin hepsinde var zaten com.tr olan
  • arkadaşım hiç korkmana gerek yok hiç bişey yapamaz. com ,net , org larda kural ilk alanındır. sen ilk almışsın senindir o domain. diğer arkadaşlara katılıyorum adama mail at deki hiç bişey yapamazsın kendi aile avukatımıza danıştım de. eğer de bunu çok istiyorsan ve 2.000 ytl de senin olsun de. sende git başka bi domain al :)

ilk sen almışsın senindir o ne yaparsa yapsın bişey elde edemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: lynx23
    ama şu da var mesela zamanında biri cemyilmaz.com u almıştı.cem yılmaz a satmaya çalışmış.çok para isteyince cem yılmaz dava açıp domaini kendine geçirmişti.
    aynı şey yakın zamanda colaturka içinde oldu.haberlerde bahsi geçmşti.
    ama naısl oluyor bilmiyorum

böyle bişeyde olamaz. alan kişiler bu kişilere yine para satarak geri vermişlerdir. ozaman bende bi domaine dava açayım gidiyim kazanayım olmaz böyle şey. com.tr olarak olsa tamam ancak com.tr de herkezin bildiği gibi com.tr de şirket ise alması kolay değil.
  • adresi söylermisin
    ne var bunda bukadar çekinecek

hiçbirşey yapamaz makmeye verse bile kaybedeceğinden masraflarıda kendi karşılayacaktır.

tehdit konusuna gelince de gülüyorum. o dava acarsa sende karşılık tehdit mesajlarıyla ilgili dava aç.
    korkma bu kadar.
  • sen o isim yazan domaini neden almıştın ? burda cok güzel alan adları satılıyor kimse almıyor sen isim neden aldın önceden biliyormuydun ?
  • bizim şirketin domainide teknosaray.com sabancının avukatları tarafından uyarı almıştık içinde teknosa geçiyor diye bizimkilerde şirketin adını teknocarsi.com.tr yaptılar ama teknosaray.com domaini hala aktif kimse birşey yapamadı buyrun görünwww.teknosaray.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybart -- 1 Aralık 2006; 17:14:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.