Şimdi Ara

Tehdit Edildim Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okulda kavga ettiğim bir çocuk var. Sebepsiz yere bana sataştı ve kavga ettik. Disiplinlik falan olduk. Bu çocuk kafayı bana taktı. Adam toplamış ve bugün yanıma gelip yarın bilmem şu mekanda ol dediler. Sizce bende adam toplayıp gitmeli miyim? Yoksa polise falan mı gideyim? Polise gitsem herhangi bir kanıtım yok bunu derlerken yanımda kimse yoktu biz demedik derlerse ne olur? Yardım ederseniz sevinirim.

• Anne babandan yardım iste.bende buna benzer bir durumda anne babamdan yardım istemiştim ama yardım etmeyi reddetmişlerdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adil Atalay

Anne babandan yardım iste.bende buna benzer bir durumda anne babamdan yardım istemiştim ama yardım etmeyi reddetmişlerdi
    Beni de biri böyle tehdit ettiydi şu şu mekanda ol adam toplayıp gelcem sende adam topla dediydi o zamanlar msn vardı tabi msn'den yazdıydı ertesi gün korka korka gitmiştim okula okuldan çıkar çıkmaz hızlıca eve gittim.

Sonra ne oldu dersen adam bana msn'den yazdı şaka yaptım ben sana inandınmı dedi iyi trollediydi hala hatırlar gülerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Beni de biri böyle tehdit ettiydi şu şu mekanda ol adam toplayıp gelcem sende adam topla dediydi o zamanlar msn vardı tabi msn'den yazdıydı ertesi gün korka korka gitmiştim okula okuldan çıkar çıkmaz hızlıca eve gittim.

Sonra ne oldu dersen adam bana msn'den yazdı şaka yaptım ben sana inandınmı dedi iyi trollediydi hala hatırlar gülerim.

Alıntıları Göster
     Tehdit Edildim Ne Yapmalıyım?

Hallederiz aslan adres ver

• İstanbuldaysan sadece 300 tlye hastanelik ederiz hepsini. Yarısı peşin, geri kalanı iş bitince.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

İstanbuldaysan sadece 300 tlye hastanelik ederiz hepsini. Yarısı peşin, geri kalanı iş bitince.
    Arkadaşlar ciddi cevap verecek birileri var mı?
  • Ankaradaysan 200 TL'ye hastanelik ederiz. Parayı mekana gelince alırız. Birde bir paket sigara ilgileniyorsan pm at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Vasquez

Ankaradaysan 200 TL'ye hastanelik ederiz. Parayı mekana gelince alırız. Birde bir paket sigara ilgileniyorsan pm at.
    Sanan sataşan cocuk nasıl çevresi sağlam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mestoremre

Sanan sataşan cocuk nasıl çevresi sağlam mı ?

Alıntıları Göster
    Adanadaysan adres ver para falan istemiyorum biz zevkine dövüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

Alıntıları Göster
    GOP yakınındaysan söyle parasız iki tarafı da döveriz keyif işi bizimkisi
  • quote:

aradığım insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

abi bana da sataşan bi çocuk vardı lisede onu öldürtmek istiyorum sevabını can alıyor musunuz?
  • Polise git sakın bulaşma.verdiği adrese polisle beraber gidersin.ailene de haber ver.abin amcan baban herkim ilgilrnirse git anlat onlara

•  Tehdit Edildim Ne Yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

abi bana da sataşan bi çocuk vardı lisede onu öldürtmek istiyorum sevabını can alıyor musunuz?

Hocam niye öldürtüyorsun adamı ondan ne farkın olur umarım ciddi düşünmüyorsundur öldürtmeyi

• Kavga yerine git baktın toplamış milleti de bekleyin bende çağırayım diyip telefondan 155 ara beni dövecekler adam toplamışlar de hem polis geldiğinde inkar edemezler hem kurtulmuş olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: akıllıkobra

quote:

quote:

Hocam niye öldürtüyorsun adamı ondan ne farkın olur umarım ciddi düşünmüyorsundur öldürtmeyi

o ve onun gibiler yüzünden psikolojik tedavi görüyorum. 4 senedir. aslında suç bende karşılık vermeliydim.

• Hepsine ver kurtul

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akıllıkobra

quote:

quote:

o ve onun gibiler yüzünden psikolojik tedavi görüyorum. 4 senedir. aslında suç bende karşılık vermeliydim.

Hocam olayı detaylı anlatır Mısınız merak ettim

• Bıçak ve 2 3 arkadaşını al git

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.