Şimdi Ara

Tehdit ediliyorum ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bundan 1 ay önce elektronik bir cihaz sattım.Cihazda sorun yok.Cihazı teslim ettikten 3 4 gün sonra adama bir sorun varmı diye mesaj attım.
    Yok dedi daha sonra adam bugün yani 1 ay sonra beni arayıp cihaza 1 aydır dokunmadım şuan sürekli donuyor (PS3) seni bulacağım bulduğumda s...k...m vs vs küfür ve tehtitler etti.
    Şimdi kafam karışık durum ortada önce cihazı kullandım sorun yok diyor 1 ay sonra bozuk diye tehtit ediyor.Kardeşim nerden bileyim senin bozmadığını bana geri vermeye çalışmadığını.
    Arkadaş belediyede çalışıyor buna güvenerekten evini adresini bulurum diyor.Sizce bu kadar kolaymı bir adres bulmak?
    Sizce ne yapmalıyım?
    Yardımlarınızı bekliyorum yoksa tekrar aradığında görüşme kaydı alıp savcılığa şikayet edeceğim.Bir sonuç alırmıyım ?
    Lütfen akıl verin.Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.Korkak biri değilim 10 kişi toplayıp kavgaya gitmeyi bende bilirim fakat belaya bulaşmak istemiyorum.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN.

• quote:

Orijinalden alıntı: canhty123

İyi bayramlar arkadaşlar.
    Bundan 1 ay önce elektronik bir cihaz sattım.Cihazda sorun yok.Cihazı teslim ettikten 3 4 gün sonra adama bir sorun varmı diye mesaj attım.
    Yok dedi daha sonra adam bugün yani 1 ay sonra beni arayıp cihaza 1 aydır dokunmadım şuan sürekli donuyor (PS3) seni bulacağım bulduğumda s...k...m vs vs küfür ve tehtitler etti.
    Şimdi kafam karışık durum ortada önce cihazı kullandım sorun yok diyor 1 ay sonra bozuk diye tehtit ediyor.Kardeşim nerden bileyim senin bozmadığını bana geri vermeye çalışmadığını.
    Arkadaş belediyede çalışıyor buna güvenerekten evini adresini bulurum diyor.Sizce bu kadar kolaymı bir adres bulmak?
    Sizce ne yapmalıyım?
    Yardımlarınızı bekliyorum yoksa tekrar aradığında görüşme kaydı alıp savcılığa şikayet edeceğim.Bir sonuç alırmıyım ?
    Lütfen akıl verin.Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.Korkak biri değilim 10 kişi toplayıp kavgaya gitmeyi bende bilirim fakat belaya bulaşmak istemiyorum.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN.

Bir daha ararsa ses kaydini aldigini ve bir daha ararsa savciliga verecegini söyle eğer hala dikine giderse savcilik seni sürgün ettirir zaten belediyede çalişiyorsun falan de ki hala tehdit ederse 1 ay önce verdigini kabul ettirdigin takdirde her türlü hukukî süreçten galip çıkarsıniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• qlaw Q kullanıcısına yanıt
    Hocam belediyede çalışan ben değilim tehtit eden kişi.Buna güvenerekten zaten adresini bulurum diyor.
  • Eğer evime gelirsen kafana çılgınca ossururum de.

• Csb hatırlıyorum bu konuyu

• quote:

Sizce ne yapmalıyım?

• Mesaj olarak tehdit ve küfür varsa ayrıca o cihazın sorunsuz olduğunun mesajı varsa hepsini birleştir git savcılığa hem dolandırıcılık hemde hakaret tehditten dava açılır hakkında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tehdit Edildim Ne Yapmalıyım?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam belediyede çalışan ben değilim tehtit eden kişi.Buna güvenerekten zaten adresini bulurum diyor.

Biliyorum demek istedigim o ki belediyede calisiyor ya o yüzden ordan sürgün edilirsin gibisinden

• metinsemer kullanıcısına yanıt
    Pazar günü tekrar arayacak ses kaydını alacağım ve uyaracağım aksi taktirde savcılığa başvurucam.
    Konu csb değildir.
    Ayrıca hocam anlamıyorum günlük 10 saat oynadığım sağlam makinayı satıyorum sonra adama soruyorum kullandınmı sorun vramı diye yok diyor sonra 1 ay sonra arayıp makinaya hiç dokunmadım bozuk makinayı verdin bana ya 400 liramı ver yada seni bulup döverim çok fazlasıyla çıkarırım bunu senden diyor.Üstüne küfür ediyor hakaret ediyor neyin kafasıdır bu ?
    Makinayı boz sonra gelip sen bana bozuk vermişssin de 1 ay sonra oh be ne tarafa do....lım ?
  • hll knk kullanıcısına yanıt
    Bir cümleye vurgu yapmak istemişsin ama.Adam beni tehdit edip seni döverim diyor.Tekrar ediyorum bende bulurum 10 kişi.Ne gerek var Hayatımda 1 defa kendimi savunmak için kavga ettim o kadar kavga taraftarı değilim.
    Yoksa savcılık falan demezdim
  • Savcılığa gerek yok. Bi buluşma ayarla dayağını ye kurtul.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle eğer gene bir şey derse balgam at
  • Gidin mahallenizde top oynayın.20 yaşına gelip hala çocukda davranıyorsunuz.Herşeyin bir yeri var.Bence balgam atılması gereken kişi sizin gibiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

quote:

Sizce ne yapmalıyım?

• "Havlayan Köpek ısırmaz" diye boşuna dememiş atalarımız hocam, hiç korkma bu yüzden. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.