Küçük çaplı bir internet sitesi açmak istiyorum. Godaddy'den ilk defa alan adı almayı düşünüyorum fiyatı 2,2 tl. Sizce alınır mı? Birde ixirhosttan yılllık fiyatı 40 tl olan webhosting almayı düşünüyorum. (https://www.ixirhost.com/webhosting) sizce başlangıç için ideal mi? (Wordpress kurmayı planlıyorum.)
up
2, tl olan domainler kapanıyor hemen o kodları yurtdışı ülkeler için ben aldım domainı kapattılar sonra kimlik kart resmi vs. gönderin dediler bende göndermedim bilgiler vs.. sıkıntılı
PM attım hocam cevaplarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyKing
2, tl olan domainler kapanıyor hemen o kodları yurtdışı ülkeler için ben aldım domainı kapattılar sonra kimlik kart resmi vs. gönderin dediler bende göndermedim bilgiler vs.. sıkıntılı
godady yurtdışı tabanlı büyük bir site kapanıyor derken nasıl kapanıyor? Başka yerlerden okuduklarıma göre kapanma diye şikayet hiç görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: mert262626
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyKing
godady yurtdışı tabanlı büyük bir site kapanıyor derken nasıl kapanıyor? Başka yerlerden okuduklarıma göre kapanma diye şikayet hiç görmedim
kullandıgını kodlar yurtdışı kodu normalde 13 tl kodlu şuanda indirimli goddayde o kodlarla alınca hesap donduruluyor sonra sizden bilgi kart resmi kimlik vs istenicektir
Hocam 36 dolara 3 yillik sınırsız hosting ve buna ek olarak ücretsiz domain alabilirsin. incelemek istersen