Şimdi Ara

Domain Tescili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlerden benim için kritik olan bir konuda yardımınızı almak istiyorum.

link vermek serbest mi bilmiyorum ama ismi türkçe olan bir domain ve host satan bir websitesinden arkadaşımın üyeliğiyle ve arkadaşımın kredi kartıyla bir domain aldık..daha sonra aynı siteden bende bir üyelik açtım ve arkadaşım bana aldığımız bu domaini transfer etti..ben sitenin domain bilgileri kısmından bilgileri kendi adıma güncelledim..

Sorum ise;

Benim web sitesinden domain aldığım üyelikten başka herhangi bir şifre bilmem gerekiyormu sadece bu domainin benim üyeliğimde bulunması yeterlimi?
    Arkadaşımdan almam gereken başka herhangi bir şifre veya bilgi varmı?
    2.olarak domaini aldığımız web sitesine güvenebilirmiyim çünki benim üyelik şifremi onlarda biliyorlar kendilerine transfer edebilirlermi? teşekkür ediyorum..bu sorular sizin için basit olabilir ama benim için çok kritik..

Aldığım domainin çok değerli olduğunu düşünüyorum hemde çok çok değerli..

son olarakta mesela teknosa nın bir domainini alsam marka oldukları için bana dava açıp elimden alabilirler diye biliyorum.. benim elimdeki domain .com.tr alınmış bir domain örneğin nasilsinturkey gibi bir domain olduğunu düşünelim adamlar bütün domainleri almış sadece bendeki xxx uzantılı olanı yok.Herhangi bir davada hakları varmı yoksa mecbur benden almak zorundalarmı?

Lütfen arkadaşlar benim için çok önemli...

• Site içi domain transferi yapmışsınız. Domain sizin hesabınızda hiç bir şey olmaz.
    Şuana kadar müşterilerinin hesaplarıyla oynayan firma duymadım. Bir şey olacağını sanmıyorum...

Marka adına domaininiz varsa, dava açıp her türlü domaini elinizden alma hakları var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 26 Ocak 2012; 10:15:25 >
  • teşekkür ediyorum oguzhan... nasilsin.xxx olduğunu düşünürsek bu bir markamıdır?

atıyorum 30 milyon kullanıcısı olan bir paylaşım sitesinin xxx 'li domaini fiyat olarak optimum yada minimum ne kadar eder..
  • xxx domain aslında bekleneni vermedi. Sebebide +18 domaini olduğu için...

xxx fiyatları hakkında pek bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.