Ptesi günü natro'dan bluehosta domain transferi için ilgili girişimlerde bulundum . EPP , confirmation fln hepsi tamam ama , Bluehost codunda karşı tarafın domaini henüz bırakmadığı yazıyo ... Natro'yu arıyorum bize talep gelmedi diolar . Ortada kaldım ne yapmalı ne etmeli ?
Domainde herhangi bir kilit varmı onu kontrol ettirin..
Sanmıyorum kilit olduğunu... domainin bulunduğu arkadaş tüm onay kodlarını verdi.. natro yuda aradım... talep yok dediler ... 5 gün bitti ...
pek normal değil sanırım ?
Kontrol etmenizi tavsiy ederim. Domain transfer işelemleride daha uzun sürebilmektedir. Size mail geldimi onay verdinizmi?
Domain başkasındaydı .. EPP codu girdim.. Sonra domainin bulunduğu kişi onay kodunu yolladı bana onuda girdim ... ve sonra karşı tarafın domaini bırakmasını bekliyor yazmaya başladım benim bluehosttaki kontrol panelimde...
7 gün sonra otomatik olarak transfer gerçekleşicek diyo ama ilk defa bu kadar u zun sürdü ..
Domain whois bilgisinde yer alan mail adresine gelen maili onaylandınızmı ? ya da mail geldimi? Bunları yaptıysanız biraz daha beklemenizi tavsiye ederim..
Peki salıya kadar bekleyelim bakalım ne olacak ...