Şimdi Ara

Domain Var, Hosting Lazım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1.5 senedir forumu takip ediorum. Bi ara üye oldum ama sebepsiz yere banlanınca öyle uzaktan takip etmek zorunda kaldım. Şimdi gelelim konuya kendime ait bir domainim var .net olarak ama hostingim yok sanırım burda birisiydi kimdi tam hatırlamıyorum ama 6 aylık hosting veriyordu domaini olana bunun gibi veren varmı baÅŸka?

• Ben olabilirmiyim
  • Ehehe hatırlamıyorum pwrtech mi ne ole bisiydi hem senmisin cvp ver bakiiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SusamLiSmith

Ehehe hatırlamıyorum pwrtech mi ne ole bisiydi hem senmisin cvp ver bakiiim

• pwrtech yani aktifnet bi ara veriyordu 15 mb hosting 500 mb band şuan hala veriyormu bilgim yok.

Bizde 15 bm host 1 gb band veriyoruz 6 aylık. Bu 6 aydan sonra memnun kalırsanız ücretli bir şekilde uzatırsınız...

Site içerği forum - warez - mp3 - adult - yok ise verebiliyorlar....
  • Site adresini alabilirmiyim. Zaten sadece bi kaç aylık lazım. Sonra zaten gerekli görürsem ücretli düşünürüm. Ama sanmıyorum zaten hobi amaçlı bir kişisel site öyle proje felan değil. Tasarım henüz tam değil ama tasarım şöyle

http://img295.imageshack.us/img295/7310/websayfawf6.gif
  • Pm attım
  • 2 saattir bakıyorum siteye (sitede bana bakıo) ama bi turlu nerden hostu accaımı bulamadım
  • İletişim adresini pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eltun -- 10 Şubat 2007; 13:29:46 >
  • Mail attım cvp gelmedi
  • alimavi43@hotmail.com bedava host domaini olana iletişim kur msn den
  • mersinhost.com ücretsiz 50 mb veriyor, inceleyebilirsin, hizmetten faydalanan varsa görüşlerini paylaşsın, biliyorsunuz ucuz etin yahnisi yavan olur ama sayfasının görünüşü baya derli toplu ciddi bir kurum imajı veriyor üstelik adres tel vb iletişim bilgileri de var.
  • Aslında benim aradığım böyle bir çok kişi tarafından bilinen, kullanılan ve güvenli yerler tarafından verilen kampanyalar. Ama yok yok işte illa bizi elin yabancısına muhtaç edecekler. Ama biz Türkler birleşşek hepimiz birbirimize yardımcı olsak şu yabancılar yanımızda solda sıfır kalır walla
  • Up ! Yokmu düzgün güvenilir bir yer?
  • Mailinize cevap verildi.
  • uysal.rockci@hotmail.com ekle belki yardımcı olur, bi ara bedava hosting sağlıyordu ...
  • Teşekkürler Açtım sitemi imzamda ama cpanelden index.html nasıl varsayılan olarak ayarlıyacam anlayamadım ilk defa cpanel kullanıorum da
  • Msn Destek Hattı : msn[@]hostavrupa.net 'den destek alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.