Şimdi Ara

'DomiNations' Rehber (Ulus seçimi,Alliance,Wonders)Klasik çağ yapıtları eklendi ! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
18
Favori
90.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de oyuna yeni başladım, ama internette yeteri kadar kadar kaynak bulamadım. bidiğiniz kaynakları paylaşırsanız sevinirim, özellikle köy tasarımıyla alakalı. Türkçe ingilizce farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdf -- 15 Mart 2017; 16:45:40 >
  • rdf kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım

http://dominations.wikia.com/wiki/DomiNations!_Wiki

aradığın herşey burada

saygılarımla
  • Mancınığa benzeyen ama alev topu atan silah nasıl alınıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar normal şehir düzenini yaptığımız yerdeki savaş üssü kısmı ne işe yarıyor? Şehri ayrı savaş üssünü ayrı ayrı düzenleyince ne oluyor?

• bu oyunun hilesi var mı arkadaşlar?
  • Yeni etkinlikten gelen yeniçeriler ortalığı kasıp kavuruyor deneyen var mı? Türkleri oyuna dahil ederler ve bu yeniçerileri uygarlığa özel birimler olarak eklerlerse oyunda Türklerden başka uygarlık seçen olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yktrnslv -- 31 Mart 2017; 13:45:54 >
  • klana katılmak için madalya sayısını sıfır yaptığım halde kimse gelmiyor daha öncesinde madalya sayısı 800 dü çok katılım oluyordu son 2 haftadır kimse katılmıyor sebebi ne olabilir acaba
  • 162 seviye hesabım satılıktır. Ülke fransız. Çok güçlü bir savunmam var. 1. sıradakiler bile 5 yıldız alamıyor. satın almak isteyenler mesaj atsınlar.
  • arkadaşlar klanımın ismini kırmızı renkte TÜRKİYE yaptım fakat gelen giden yok şu anda neden acaba ne yapmak lazım klana ilgiyi arttırmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 18 Nisan 2017; 15:52:15 >
  • adamlar aynı anda birçok bina yükseltiyor nasıl olduğunu bilen varmı?
     'DomiNations' Rehber (Ulus seçimi,Alliance,Wonders)Klasik çağ yapıtları eklendi !

'DomiNations' Rehber (Ulus seçimi,Alliance,Wonders)Klasik çağ yapıtları eklendi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantusxxx -- 14 Nisan 2017; 12:19:30 >

• Sword S kullanıcısına yanıt
    Resimdeki silahın adı nedir top mu havan mı nasıl alınıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 22 Nisan 2017; 21:50:37 >
  • Sword S kullanıcısına yanıt
    Adı havan topu. Barut çağında mancınıkları yükseltince bu hali alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yktrnslv kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Oyun çok vakit istiyor mu

• kreat kullanıcısına yanıt
    Bir müddet yükseltme süreleri vs kısa olduğu için vakit alabilir daha sonra (çağ atladıkça) süreler çok uzuyor ve işçilerin hepsi bir bina yükseltmesiyle uğraşırken savaşmaktan başka bir durum kalmıyor.

Kısacası bu durum tamamen size bağlı eğer hırs yapar bir de para harcarsanız başınızı alamazsınız (oyun para harcatmak için resmen sabır düzeyinizle oynuyor )

Ben aralıktan bu yana oynuyorum 118 level oldum ve günde (tatil günleri hariç) maksimum bir buçuk saat ayırıyorum ve henüz daha hiçbir satın alma yapmadım.

Not: Herhangi bir şekilde kalabalık bir klana üye olursanız ve dünya savaşına vs sardırırsanız vay halinize

Sabırla zaman öldürmelik bir oyun arıyorsanız da bu oyun on numara

• Bu inşaat sürelerinin uzunluğu gerçekten can sıkıyor,oyundan soğutuyor bunun çaresini bulamadık ya da mantusxxx un sorusuna cevap verebilecek kimse var mı altın ve yiyecek var günlerce beklemek zorunda kalıyorsun.
  • Hile araştırırsanız bulunur...

Yükseltme sürelerinin uzunluğu da işin sabır kısmı zaten "ya para dök bekleme ya da güzel güzel sabret yavaş yavaş oyna" diyor adamlar.

2 aydır aydınlanma devrindeyim daha en az 1 ay daha bütün binaları yükseltmek gerek ama böyle iyi en azından çok zamanımdan yemiyor..

• hilelerin çoğu fake ayrıca yabancılarda verify istiyorlar farklı sorunlar çıkarıyor onlar,aydınlanma bir derece iyi hele endüstri ve sonrasında feci zaman istiyor, endüstrideyim 91 level eskiden çok sık oynuyordum şimdi inşaat zamanları sadece süreler arttığından dolayı nariren giriyorum,sabretmek iyide 8-10 gün beklemek abartı
  • Arkadaşlar 140 lvl endustri devri ve uzeri aktif oyunculari yeni olusan klanimiza bekliyoruz..Hedefimiz ilk 100 ozellikle aktif oyunculari bekliyoruz.

TurkishBrothers klan ekibi.

• Nasıl oldu bilmiyorum ama ben yanlışlıkla yunanları seçmişim. Irk değiştirmenin bir yolu yok mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.