Şimdi Ara

'DomiNations' Rehber (Ulus seçimi,Alliance,Wonders)Klasik çağ yapıtları eklendi ! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.047
Cevap
18
Favori
90.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl oldu bilmiyorum ama ben yanlışlıkla yunanları seçmişim. Irk değiştirmenin bir yolu yok mu acaba?
  • Pablosky kullanıcısına yanıt
    600 taç gerek.

Belirli bir çağdan sonra devrim yapıp ulus değiştirebiliyorsunuz 600 taç karşılığında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yktrnslv

600 taç gerek.

Belirli bir çağdan sonra devrim yapıp ulus değiştirebiliyorsunuz 600 taç karşılığında.

Teşekkür ederim. Meğer ben ırk seçmemişim demir çağında açılıyormuş :) Şimdi Japon oldum devam ediyorum bakalım.
  • Arkadaşlar bende akropol aldım gün içinde demir çağına geçeceğim hangi ırkı tavsiye edersiniz bu arada başlık çok iyi hazırlanmış oyunu merak ettiriyor elinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Japon ulusuyum değiştirsem Fransız olurdum. Fransızların özel birliği şövalye ileride özel tanka dönüşüyor ve birlik üretim hızı daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pynasty P kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar MALATYA BEYLİGİ adı altında yeni klanımıza gelin full asker bagışı full savaş oyuna yeni başlayan herkese yardımcı oluyoruz ayrıca klanımızda herkes sıkı bir dosttur herkesi bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim de levelim 78 , oyun formatına aşinayım ama bu oyunda pek bilgim yok. Barut çağındayım bana oyunu öğretecek cıvık olmayan yaş ortalaması 23 24 üstü bi ekip arıyorum oyundan zevk almaya başlarsam yeteri kadar para a yatırabilirim

• Oyundaki veri harcama durumunu kontrol eden var mı? Günlük kaç mb internet harcıyor?

• Dünya savaşlarına katılmak isteyen, aktif, endüstri devri ve üzeri oyuncuları bekliyoruz.

TurkishAllStar klanı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littleblackbutterfly -- 26 Mayıs 2017; 0:29:37 >
  • kumdan kale kullanıcısına yanıt
    klan adı nedir?bakayım bi
  • Bumpuss kullanıcısına yanıt
    klan buldunmu?bulmamışsan yardımcı olalım
  • Merhabalar,

Gelişmekte olan veya gelişimini hızlı tamamlamak isteyen her leveldan samimi, bol paylaşımlı, seviyeli, aktif, düzenli dünya savaşlarının olduğu bir müttefiklik arayan tüm oyunsever dostları bekleriz. Malum hepimizin dışarıda da bir hayatı var, o sebepten farklı iki müttefiklikten oyunda harcadığımız vakti daha değerli kılabilmek adına bu birliği belli başlı arkadaşlarla kurmuştuk.
    Dünya savaşlarında şu ana kadar en az 20'den fazla savaşta henüz 2 mağlubiyetimiz bulunmakta. Müttefiklik geçmişinden girdiğinizde kendiniz de görebilirsiniz. Şu anlık müttefikliğe girmek için madalya sınırlamamız yok.

Müttefiklik ismi; =TÜRKİYE= C*
    Bu şekilde arattığınızda bulacaksınız. Sadece = işaretleriyle birlikte büyük ve türkçe karakterlerle =TÜRKİYE= şeklinde aratsanız da çıkar.
    Şimdiden hepinize keyifli forumlar ve iyi oyunlar.

Mert (172 Level)

• 2-3 aydır bende fena sardım bu oyuna. Çok şükür daha para harcamadım ama bazen elim gitmiyor değil. Bir de her şeyi geliştirmeden çağ atlamıyorum. 111 levelde daha yeni aydınlanma devrine geçtim.

Oyunda tecrübeli 6-7 arkadaş bir klan kurduk. Yaş ortalaması yüksek, seviyeli. Katılmak isteyen olursa bekleriz. Tecrübe level önemli değil beraber gelişiriz.

İttifak: Anadolu Aslani

• TurkishAllStar klanına oyuncu alımı vardır. Grup üyeleri atom cağı oyuncularından oluşmakta olup hızla gelişmek savaşlarda yer bulmak isteyen aktif arkadaşları klanimiza bekliyoruz.

Teşekkürler.. TurkishAllStar

• Malatya beyligi M kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar malatya beyligi klanımız TÜRK AKINCILARI OLARAK DEGİŞTİRİLMİŞTİR HERKESİ BEKLİYORIZ 'DomiNations' Rehber (Ulus seçimi,Alliance,Wonders)Klasik çağ yapıtları eklendi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan2525 -- 25 Haziran 2017; 19:36:50 >
  • DOMİNATİONS

TÜRK AKINCILARI adlı klanımıza gelin buyrun sınırsız asker bagışı her gün dünya savaşı üstelik yaş ortalamamız gayet iyi. oyuna yeni başlayan arkadaşlara yardımcı oluyoruz TÜRK OLMAK ŞEREFTİR TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.gelin gücümüze güç katın

Battalgazi 152 Level küresel çag

• Arkadaşlar bende oyuna yeni başladım ulus seçme bölümüne geldim şuanlık bekliyorum, yanlış birşeyi seçmeyeyim diye. Hangi ulusu seçmeliyim sizce ve oyunu bana öğretecek beraber oynayabileceğimiz arkadaşlar var mı?

Yaş 21,
  • RichardDawkins kullanıcısına yanıt
    Klanımıza gelebilirsin dostum klan ismi

Türk AKINCILARI

• imperi4L kullanıcısına yanıt
    Klanımıza gelebilirsiniz TÜRK AKINCILARI KLAN İSMİ

• Pynasty P kullanıcısına yanıt
    Türk AKINCILARI KLANIMIZ KURULMUŞTUR HERKESİ BEKLERİZ

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.