Şimdi Ara

Dominator® Platinum ramler neden pahalı ? (DDR4) Bu ramlerden hangisi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben x99 sistem topluyorumda, görünümede önem veriyorum, custom sıvı soğutma yapıcam kasaya, imzamda ki sistemi güncelliyorum.
    İşlemci 5820k olucak, 5930k alıcaktım ama sağolsun forumda ki arkadaşlar ve konulardaki yorumlar sayesinde aralarında hiçbir fark olmadığını gördüm, tek gtx 980 kullanıcam. 3 lü sli da bile fark yokmuş, herneyse.
    Anakart olarak asus rampage v extreme kullanıcam, kasa rengim siyah kırmızı olacağı için.

Ram konusunda çok kararsızım, aslında Dominator® Platinum almak istiyorum, tasarımı led ışığı vs. çok cazip edici,kasaya daha çok uyuyor, sırıtmıyor. Dominator® Platinumun rengi kasadaki pompaya rekorlara metala filan uyum sağlıyor.Sizce paraya kıyıp dominatör platinum alsam mı ? Şu 3 modelden hangisi sizce ? gönlüm corsairde

Fiyatlar şöyle:

G.Skill Ripjaws 4 16GB (4X 4GB) DDR4 3000 MHZ CL15 (1.35 Volt) RED - F4-3000C15Q-16GRR 1.400 tl
    CORSAIR Dominator Platinum Series 16GB (4 x 4GB) DDR4 DRAM 2800MHz C16 (CMD16GX4M4A2800C16) 1.400 tl
    Kingston 16GB (4x4GB) HyperX Predator DDR4 3000MHz CL15 1.35V XMP Ram 950 - 1000 tl

örneğin  Dominator® Platinum ramler neden pahalı ? (DDR4) Bu ramlerden hangisi daha iyi ?  Dominator® Platinum ramler neden pahalı ? (DDR4) Bu ramlerden hangisi daha iyi ?

• Sli kısmında fark olur.3 way sli da 16x desteği daha fazla 5930k nın.

Ha 5820k da çok baba işlemcidir orası ayrı.

Gskill ddr3 te iyi iş çıkarıyordu.Aynı şekilde corsairde.Ancak kingston biraz geride kalıyordu.

Gskill ile corsair arasından seçimini yap ancak gskill daha iyi.Tepkime süresi daha düşük,çalışma frekansı daha yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    Dostum 4 lü sli da sadece fark var.

domınator ramler neden bu kadar pahalı sadece tasarımı sebebıyle mı ?
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Soğutması,bileşen kalitesi,marka.

Ama gskill de kalitelidir göz zevkin dolayısıylada alabilirsin corsairi az fark var aralarında.

• Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederım.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Önemli değil ne demek hergün yeni birşeyler öğreniyoruz hepimiz:)E forumun amacıda bu

• corsairın uluslararası garantisi var, amazondan biraz daha uygun fiyata alabilirsin o ramleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2x2 & 4x1 Ram hangisi daha iyi ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 16 gb fiyatına 32 gb alınıyo nerdeyse
  • Yacatisma kullanıcısına yanıt
    Nova ya baktımi stok yokmuş, alırsam mecbur yurt dışından almam gerekıcek pekı degermı domınator ramlere bu fiyat ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Nova ya baktımi stok yokmuş, alırsam mecbur yurt dışından almam gerekıcek pekı degermı domınator ramlere bu fiyat ?

ddr4leri şimdilik gerekli bulmuyorum şahsen.
  • Yacatisma kullanıcısına yanıt
    mecbur ddr4 alıcam x99 a geçtim.
  • Corsair dunyanin en stabil en kararli en iyi ramlerini uretir benim gorusumde

• 1470 TL GSKILL 16GB (4x4GB) Ripjaws4 Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Ouad Kit Ram

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-4x4gb-ripjaws4-kirmizi-ddr4-3000mhz-cl15-135v-ouad-kit-ram.html

770 TL CORSAIR Vengeance (CMK16GX4M4A2400C14) 16GB (4x4GB) Dual KIT DDR4-2400Mhz CL14 Bellek

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-vengeance-cmk16gx4m4a2400c14-16gb-4x4gb-dual-kit-ddr4-2400mhz-cl14-bellek.aspx

farka kesinlikle değmez

• cohannan kullanıcısına yanıt
    corsair domınator demı değmez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

corsair domınator demı değmez ?

hocam ramin farkını hissettirecek uygulama oyun vs daha denk gelmedim
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, teşekkur ederım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.