Şimdi Ara

Domino's ta Çalışıyorum Soruları Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
45.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sbarro sadece isminden dolayi “Ay bu Italyan pizzasi baksana kagit gibi incecik cidden” yanilgisindan prim yapan, mukavva ustundeki sucuk salamlarla “sozde” pizza yaptigini zanneden bir sirkettir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    İndirim kodları ikinci bir markayla yapılan ortak kampanyalardan falan kazanılıyo digiturk kampanyası var şuan yanılmıyorsam, fakat bu işlemler internet siparişlerinden yapıldığı için bize sadece sipariş ve ödeme bilgisi geliyo ekrana, hangi müşteri hangi kodu kullanmış göremiyoruz mesela...
  • pizza gelince yanlış sipariş var tekrar istediğim şekilde gönderin diyorum adamlar yanlışlık olup olmadıgına bakmadan direk getiriyolar 1 pizza fiyatına 2 tane yiyebiliyom :D
  • Eve sipariş vermiştim gelen kuryeyede gelirken 2 lm alırsa makble geçer demiştim adamda almıştı, buna bir yaptırım var mı? Birde sarımsaklı ekmek kalkmış bende sarımsaklı ekmeği çok severim bol peynirli şeysinden söyleyip eskisi gibi yapmalarını söylüyorum yapıyorlar sorun olur mu çalışanlar açısından?
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Kuryelerin müşteriye harici sipariş için aracılık etmeleri her ne kadar yasak olsada bu konu kuryenin insiyatifine kalmıştır, yani bu kuryenin görevi değildir almazsa kimse kuryeye hesap soramaz alırsa da insiyatif kullanıp alır ancak kuryeler yoğunluk olmadığı sürece genelde müşteriyi üzmez alıp getirirler
    Sarmısalı ekmek konusu ise kimseyi sıkıntıya sokmaz şubede çalışan arkadaşlar rahatlıkla yapabilirler insiyatif bunda da geçerli
  • millet bir parça yiyip bitirince 'ulan ben yesem mi' diye muallakta kalıyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

Orijinalden alıntı: Joseph55

quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Pizza hamuru şubede yapılmaz merkezden gelir yine de içeriğini ve tarifini paylaşamam

Neden baba

2 sene öncesi Sbarroda çalışmıştım ordada hamurlar merkezden gelirdi tek bildigim hamuru sarımsaklı yağda açarlardı bir deneyin siz olur belki

Eyvallah hocam deneyecem. Sarımsaklı yağda nasıl açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam anlayamadım ama eğer müşteriden kalan pizzayı yemeyi düşünmemizi soruyorsan öyle bişey düşünmüyoruz çünkü her personel yeteri kadar pizza yiyebiliyor
  • yere düşen pepperonileri ne yapıyorsunuz ?
  • Joseph55 kullanıcısına yanıt
    Hocam sbarro yu bilemicem de dominos ta öyle bişey yok hamur yağda falan açılmaz bildiğin tezgahta bildiğin unla açılır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pizza hamuru şubede yapılmaz merkezden gelir yine de içeriğini ve tarifini paylaşamam

Neden baba

2 sene öncesi Sbarroda çalışmıştım ordada hamurlar merkezden gelirdi tek bildigim hamuru sarımsaklı yağda açarlardı bir deneyin siz olur belki

fırından veya kendin hamur hazırla onu tepsiye açmadan önce ufaktan hamuru genişterken sıvı yağın içine sarımsak ez biraz içinde kalsın tam çeksin sarımsagı sonra onunla biraz yogur ordan tepsiye aç tadına baya etki ediyor görüceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenquel -- 5 Şubat 2014; 0:57:35 >

• Yere düşen ürünlerin çöpe atılır...
  • Domino's cemaatinmiş öyle söyleniyor ? öyle mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden baba

fırından veya kendin hamur hazırla onu tepsiye açmadan önce ufaktan hamuru genişterken sıvı yağın içine sarımsak ez biraz içinde kalsın tam çeksin sarımsagı sonra onunla biraz yogur ordan tepsiye aç tadına baya etki ediyor görüceksin

Sarımsak pek sevmem ama deneyeceğim

• Öyle bi durum varsa da benim haberim yok CEO değilim sonuçta
  • Aldığımız pizzanın kenarında hamurla bütünleşik kibrit çöpü vardı
  • Neden sipariş daha ulaşmadan nette siparişiniz ulaşıldı yazıyor
  • aga hiç mi kötü yanı yok la bak kötü bir yanını söylemezsen viral reklam olduğunu düşünmeye başlicam
  • Beleş pizza yiyor musun

• Bi ara domuz eti söylentileri vardı bir bilgin var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.