Şimdi Ara

Domino's ta Çalışıyorum Soruları Alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
45.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurye ne kadar alıyor ? Bir de çalışma ortamı nasıl rahat mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

2 adet orta karışık+1 lt. kola 28,90

Makul fiyat anlayışına bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşen kafaları ne yapıyorsunuz ?
  • Subeden şubeye bariz farklar oluyor ne ayak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1679fbhju -- 5 Şubat 2014; 9:57:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Bi ara domuz eti söylentileri vardı bir bilgin var mı?

Ye gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: San Francisco

pizza 30 dakikayı geçince para şöförün maaşından mı kesiliyor cular gelir şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 buyuk boy 5 malzemeli pizza yapin 15 tlye, servislere yetisemezsiniz bile

• Amacım iyi yada kötü yönlerini yazmak değil siz ne sorarsanız ben onu cevaplıyorum

• Ewet yiyebiliyoruz pizzazdan bıkar personel

• Subsie kullanıcısına yanıt
    Sürekli hareket halinde ve yoğun tempoda çalışıyoruz eğer bunsorun olmazsa rahat diyebilirim hatta eğlenceli bile oluyor.
    Kurye maaşları çalışılan şubeye göre değişmekle beraber, 8 saat 1050-1150 arası, 11 saat ise 1350-1450 arasıdır

• alperen.md kullanıcısına yanıt
    Malzemeleri dominos üretmiyor hepsini yerli markalardan satın alıp şubelere gönderiyor gelen her ürünün üzerinde markası da var. Tavuk ürünleri banvit mesela, dolayısıyla eğer bir domuz eti durumu varsa da bunu yerli markalar yapıyor demektir umarım anlatabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Sürekli hareket halinde ve yoğun tempoda çalışıyoruz eğer bunsorun olmazsa rahat diyebilirim hatta eğlenceli bile oluyor.
    Kurye maaşları çalışılan şubeye göre değişmekle beraber, 8 saat 1050-1150 arası, 11 saat ise 1350-1450 arasıdır

Ben kurye olarak girmeyi düşünüyorum dominos'a,araştırırken dikkatimi çekti bazı forumlarda flan kurye olarak alıp başka işlerde yaptırıyorlarmış böyle bir şey var mı ? Ben kurye olarak girdim diyelim,fakat bana başka bir işte yaptırıyorlar bu fazladan yaptığım işi maaşıma ek ücret olarak eklerler mi ?
  • Kafam hangi dominos şubesine gitti bilmiyorum. Nasıl bulabilirim? Ayrıca gelen kafaları napıyorsunuz? Kafam sizdeyse pm atar mısın orda kalmasın...
  • Kullandığınız sosisler,salamların ve sucukların markası ne ? Hadi markada önemli değil diyelim , yüzde 100 dana eti olduğuna inanmıyorum .
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    abi iki gün inançsız süsü ver, atarlarsa cemaatin atmazlarsa ...

• Şube müdürü olarak sınavı kazandım. bölge müdürü ile görüştüm ve 2000 maaş istedim. Biz onu veremeyiz dedi. Ne kadar maaş almakta ş.md.?

• İnternet yerine direk şubeyi arayarak verdiğimiz siparişlerdeki pizzalarda daha bol malzeme oluyor.
    Bu tesadüfmüdür acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Bir Little Caesars değilsiniz.

yok artık
  • 1000 lira maaş alan biri günde 2 orta boy pizza yiyecek olsa tüm maaşını dominos'a yatırmış oluyor. 2 günde 1 yese maaşının yarısını, haftada 2 kere yese 4 te birini. Tabi bekarların su, elektrik, ev kirası, diğer öğünler vb. bir çok gideri devlet tarafından karşılandığından Dominos'ta gönül rahatlığıyla yiyebiliyorlar. Geyik muhabbeti bir yana, Dominos Pizza Hut en az bunlar kadar iyi pizza yapan alternatif yerler var, keşfetmenizi öneririm. Örneğin İstanbul'da Çetinkaya alışveriş merkezi var, 6 liraya küçük boy pizza afiyetle yiyiniz. Dominos mominos, zengini daha zengin eden kapitalist tuzakları bunlar. Malesef ülkemizde parayı kolay bulan bir kesim var. Onlar dert etmeyecek elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thales_ -- 5 Şubat 2014; 11:35:50 >
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    niye benim eve sipariş getirmiyonuz V,V
    bi de yemek yapabiliyo musun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.